perjantai 24. lokakuuta 2014

Hugo sydän Pörps

porpsyli

Arvoitusvideosta monet päättelivätkin oikein, eli Hugolla oli täällä taas tyttöseuraa! Tämänkertainen neiti on nimeltään Pörps eli Orvokki, viralliselta nimeltään Nebuankhet Violet Punch. Ihastuttavan kaunis neiti hän onkin, ja ihastelin kovasti tuota upeaa sinistä turkkia. ♥ Tykkään myös Pörpsin pään muodosta kovasti.

IMG_7453
IMG_7410
IMG_7355

Pörps saapui meille tiistaina, mutta vasta torstaiaamuna välit olivat tarpeeksi lämpimät, että Hugo pääsi niskaan. Yhden aikaan iltapäivällä todistin ensimmäistä astumista ja myöhemmin iltapäivällä onnistuivat vielä toistamiseen. Pörps lämpeni Hugolle siis tosi hitaasti!

 IMG_7385
Pesien vaihto.
IMG_7467
"Täältä mä kuikuilen sen kollin puuhia, ettei se pääse yllättämään selän takaa.."
IMG_7470
Hugo piti tarkasti silmällä Pörpsin jokaista liikettä.
IMG_7474
"Kukaan ei nää mua kun oon täällä, vähänkö hyvä piilo!"

Torstai-iltana ja tänään yritys oli kyllä kova, mutta onnistuneita astumisia ei kuitenkaan enää (mitä todennäköisimmin) tapahtunut. Hugo turhautui kun se ei saanut rauhassa "asettua" kun Pörps halusi aina vaan kierähtää kyljelleen/selälleen. Yhden pitkään kestäneen yrityksen lopulla Hugo turhautuessaan jopa puri Pörpsiä takapäästä ja jalasta aika kovaakin.. Toisaalta Hugo myös nuoli Pörpsin niskaa ja päälakea. Tänään Hugo ja Pörps vaikuttivat olevan oikein hyvää pataa, Pörps ei murissut Hugolle kertaakaan ja ne käppäilivät huoneessa kylki kyljessäkin.

IMG_7386
hugok

Pörps lähti juuri takaisin kotiin. Hugolle tuli heti ihan hirveä hätä kun laitoin Pörpsin boksiin ja raasu alkoi heti maukua surullisena. Nyt Hugo hepuloi pitkin asuntoa. Pitäkäähän kaikki peukkuja että pentuja tulisi, ja paljon!

hugoporps

Mikä oli mielestäsi postauksen kivoin kuva?
P.S. Tämä oli Kissankujeita-blogin 200. postaus!

22 kommenttia:

 1. Pörps on todella kaunis! Toivotaan paljon pentuja tälle upealle parille.
  200 postausta on aika hyvin, onnea ja paljon lisää postauksia myös tulevaisuudessa! Mää tykkään tosta kuvasta missä Pörps keimailee peilin edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 200 postausta tuntuu tosi paljolta! Paljon lisää postauksia on varmasti tulossa! :) Peilikuva on kyllä aika jännä, mutta itse tykkään silti eniten noista kahdesta ensimmäisestä kuvasta.

   Poista
 2. Tykkään tuosta missä Pörps kahtoo lipaston takaa! :D Voi miten kivoja kuvia oot ottanu, kiva lukea miten morsian ja sulhanen on toisilleen lämmennyt :) Voi ihan harmittaa, kun oon vieny Felixiltä tuon ilon... Simbaa nyt ei kukaan kiinnostaisi muutenkaan. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hellyyttävää nähdä kun Hugo pääsi vähän hoivaamaankin toista kissaa, Jade kun harvoin sietää semmosta. Toisaalta musta tulee aina tyttökissan vierailun aikana vähän mustis, kun Hugo ei huomioi mua ollenkaan.. Mutta onneksi se on vain väliaikaista! :)

   Poista
 3. ai kissabordelli ;)

  VastaaPoista
 4. Toivottavast tärppäsi, sillä noin kauniit vanhemmat saavat supersuloisia pentuja!
  Meistä nuo kaksi viimeistä kuvaa on niin hellyyttäviä: "älä vielä lähde, mä nuolen sua vielä tästä korvasta ja niskasta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan että tärppäsi, vaikka noita astumisia tapahtuikin tosi vähän (kaksi).. :/ Nuo vikat kuvat on hellyyttäviä, mun sydän ihan suli kun huomasin Hugon hoitavan tyttöystäväänsä tuolla tavalla. ♥

   Poista
 5. Missä Jade oli käynnin ajan? Tutustuiko Jade tähän toiseen kissiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade oli siis ihan kotona, mutta rakastavaisille oli varattu oma huone, jonne Jadella ei ollut asiaa. Jade taisi kyllä nähdä Pörpsin vilaukselta pikaisesti kun kuljin ovesta sisään/ulos, Jade vaan tuijotti ja vaikutti kiinnostuneelta, mutta Pörps tuskin huomasi Jadea. Jade kyllä antoi nuoren parin kuulla itsestään, sillä välillä se naukui aika surullisesti. Taisi olla vähän mustis kun äiskäkin vietti suljetun oven takana välillä pitkiäkin aikoja.. :D

   Poista
 6. Tykkään eniten tuosta kuvasta jossa Pörps on liilassa pesässä - silmät korostuvat kauniisti.

  Hurjan nätti morsian Hugolla tällä kertaa. Tykkään jotenkin erityisen paljon, vaikken mikään abyfani olekaan. Ehkäpä siksi, että mielestäni Pörpsin ilmeessä ja päässä muutenkin on jotain "russimaista". Toivotaan että syntyy reilusti muksuja! ;)

  Meillä odotellaan kunhan päästäisiin taas treffeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörpsillä on nätit silmät, ja munkin mielestä ne korostuvat tuossa mainitsemassasi kuvassa hienosti. :)

   Toivottavasti teilläkin treffit järjestyisivät piakkoin!

   Poista
 7. Pörps on tosi kaunis! Piän peukkuja! :)

  VastaaPoista
 8. oi, toivottavasti tulee paljon pentuja :) vikat kuvat ovat todella hellyyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetäänhän kaikki porukalla peukkuja pystyssä, että pentuja tulisi! :)

   Poista
 9. Olet ottanut niin ilmeikkäitä kuvia, että mahdotonta sanoa, mistä tykkäisin eniten, koska tykkään monista, tai siis kaikista. Minua ihastuttavat eniten peilikuva, köyryselkäkuva ja viimeinen kuva, jossa Hugo hellästi nuolee Pörpsin naamaa. Niissä kuvissa on paljon tunnelmaa ja latausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimeämäsi kuvat on kyllä munkin mieleen juurikin siksi, että niissä tapahtuu jotain. Se tekee kuvista omalla tavallaan mielenkiintoisempia kuin potrettimaisemmista kuvista.

   Poista
 10. Heips! En oikeen tiennyt että missä voisin laittaa sulle viestiä, joten päätimpä laittaa tänne. Onko noi sun vanhan kynsi blogin lakat vielä myynnissä? Muillekkin kuin tutuille? Olisin halukas ostamaan niistä muutamat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne vielä myynnissä! :) Oon ollut laiska myymään noita lakkoja, en oo jaksanu niitä edes tutuille kovasti tuputtaa ja siksi lähes kaikki on vielä myymättä.. :D Laita vaikka sähköpostia niin jutellaan tarkemmin: kissankujeita (at) hotmail.com

   Poista
 11. Ihanin kuva oli Pörps kurkkimassa, ettei kollin kutale yllätä takaa :)

  VastaaPoista