sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Julkkiksia taas

Me päästiin lehteen! Viimeksi lehden sivuja koristettiin alkuvuodesta, kun Hugo ja Jade pääsi Iltalehteen. Kissafani-lehti otti meihin jonkin aikaa sitten yhteyttä ja kysyi, saisiko Hugon ja Jaden kuvia käyttää kissan kynsien leikkausta käsittelevässä jutussa. Vastasin että tottakai! Samalla meidän blogista tehtiin pieni esittelykin jutun yhteyteen. Samassa lehdessä on myös muita tuttuja, sillä Täplätytöistä tehtiin iso juttu lehteen, ja pääsipä Stella kanttakin koristamaan. :)

IMG_7086
IMG_7087

Bloggaajan naamakin pääsi lehteen. Aika jännä, että vaikka bloggaan julkisesti omilla kasvoillani eikä oman naamakuvan julkaisu silloin tällöin blogissa tunnu kovinkaan ihmeelliseltä, niin oman kuvan näkeminen lehdessä tuntuu tosi, tosi oudolta!

Lisäksi Hugo oli päässyt myös uusimman Somakiss-lehden kanteen. Tämän tietävät ainakin ne jotka seurailevan meitä Instagramissa. Mua muuten kiinnostaisi tietää, kuinka moni seurailee meitä Instassa, ja laitoinkin sivupalkkiin kyselyn siitä. Käykäähän vastailemassa! :)


Olen viljellyt tuota Hugon rusettikuvaa vähän joka paikkaan, eli se saattaa putkahdella esiin vielä jostakin. Se on vaan mun mielestä erinomainen kuva, vaikka itse sanonkin. Yksi parhaimmista kuvista joita olen ikinä ottanut!

24 kommenttia:

 1. Ihanaa! Oon niin onnellinen sun puolesta, että oot saanu kissakuvia Hugosta ja Jadesta julkisuuteen! :) Muistahhan osallistua siihen Apun Suomen söpöin lemmikki -kisaankin, koska mä oon jo osallistunut! :D Pitää hakea tuo lehti heti huomenna kunhan meen kauppaan! <3 Jee!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mella! :) Oonkin jo osallistunut tohon Apun kisaan. Sulle kun se on jo tuttu, niin tiedätkö millon ne jatkoon päässeet julkaistaan? Kun ei siellä lukenut edes kuinka kauan on aikaa osallistua.. :D

   Poista
  2. En osaa kyllä sanoa, kun ei noi Apun tyypit osaa oikein nuita kilpailuja aina silleen selkeästi järjestää... Lomake oli sentään hieman selkeämpi kuin viime vuonna, niin siitä plussaa. :D

   Poista
  3. Mun mielestä se lomake oli kyllä vähän outo.. Toivottavasti meni osallistuminen läpi! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hugolle sopii rusetit niin mainiosti, ja oonkin miettinyt että pitäiskö laajentaa tota Hugon asustevalikoimaa vaikka hattuihin seuraavaks.. :D

   Poista
 3. Joo, meidän emäntä tuli ihan täpinöissä lehden kera meidän kaupasta (siis ihan meidän paikallisesta löytyi!) kotiin ja alkoi heti lukemaan lehteä. Se ei osannut päättää kummatko tutut ensin lukisi, mutta luki teistä, kun se oli lyhyempi juttu lukea ensin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäpäs en ole lukenut vielä mitään tuosta lehdestä! Tai no sen kynsijutun kyllä luin jo ennen kuin lehti oli edes painossa, mutta sitä ei taideta laskea..

   Poista
 4. Tuo rusettikuva on kyllä ihan mainio, pistää hymyilyttämään joka kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla että Hugo saa hymyilemään! ♥

   Poista
 5. Ihanaa .. olette huomion ansainneet ;)! Onkos tossa kissafanissa kuinka luettavaa sisältöä , kannattaisko sitä tilailla ?? Joskus kauan sitten oon irtonumeroita ostanut ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet tuota mieltä Maarit! ♥

   Itse en ole tuota lehteä vielä lukenut, vaan nopeasti plärännyt läpi. Ylipäätään Kissafanista löytyy kokemusta vain kahden irtonumeron osalta. Ihan mielenkiintoisilta jutuilta vaikutti tässä lehdessä, esimerkiksi kissan koulutuksesta ja raakaruokinnasta oli juttua, mikä on tosi hyvä juttu mun mielestä. Olen itsekin miettinyt joko Kissafanin tai jonkin ulkomaisen kissalehden tilamista, mutten ole vielä saanut tehtyä lopullista päätöstä.

   Poista
 6. Ooo, mahtavaa! :) Mie ostelen Kissafania silloin tällöin, kovasti vaan tuntuu aiheet pysyvän samana vuodesta toiseen, joten en osta enää niin aktiivisesti. Tämän numeron voisi ehkä ostaakin. ;) Hieno kansikuva!

  VastaaPoista
 7. Alatte olla kohta julkkiksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tässä kohta voi varmaan uloskaan lähteä kissojen kanssa, ihmiset saattaa alkaa kohta jo tunnistaa meidät! :D

   Poista
 8. Hienoa! Hugon rusettikuvaa ei voi näkyä liikaa, se nyt vaan on niin ihana :)

  VastaaPoista
 9. Teidän pitää aloittaa uudet harjoitteet naksuhommiin: nimmareiden kirjoitus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois muuten aika siistiä, jos kissan opettaisi painamaan vaikka oman tassunjälkensä johonkin musteen tapaiseen (turvalliseen) aineeseen ja siitä paperille jäljeksi! Mutta musta tuntuu että meillä ei tykättäisi siitä että tassussa on jotain, sillä molemmat vaan ravistelee kovasti tassua jos siinä on esim. vettä.

   Poista
 10. Hei, kivoja juttuja täällä. Kävin taas pitkästä aikaa lukemassa. Mukavaa myös että toit julki, että olette julkkiksia! :-) Pitääkin ostaa joskus tuo kissafani- lehti. En ole aikaisemmin sitä lukenut! Talitintti ikkunalla- postaus oli myös tosi mukava. Ihastelin myös puhtaita ikkunoitasi, mtuta tietenkin eniten kissoja. Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jaksoit kommentoida! Ja mukavaa päivänjatkoa sinnekin! :)

   Poista