maanantai 13. lokakuuta 2014

Kissa jääkaapissa

Jade änkesi tänään jääkaappiin. Yleensä se tyytyy kuikuilemaan keittiötasolta jääkaappiin, mutta nyt se taiteili itsensä heti sisään kun avasin oven, ja melkein innostui kiipeilemäänkin siellä.

jk1
"Mitäs tuolla ylähyllyllä on..?"

Jade äkkäsi ylähyllyllä oman ruokansa, ja tottakai sitä piti myös yrittää tavoitella. Siinä kohtaa koppasin kissan pois (tai siis kuvan ottamisen jälkeen, luonnollisesti), muuten olisi saattanut olla vaikka koko kaapin sisältö lattialla!

Yritin myös ottaa kissoista yhteiskuvia, mutta aika laihoin tuloksin. No tuli niistä kyllä ihan hauskoja, mutta haluaisin joskus myös söpöjä yhteiskuvia kaksikosta.

IMG_7108
"Hugo, kieli piiloon niin äiskä saa hyvän kuvan ja päästään nopeemmin eroon sen kuvaushömpötyksestä!"

IMG_7102
"Mä sanoin että nyt se kieli piiloon! Jos sana ei tehoo niin saat kohta hampaasta.."

IMG_7109
"Okei no nyt on parempi. Tää kuva varmaankin kelpaa äiskälle!"

Onko teidän kissat käyneet joskus jääkaapissa?

18 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia! <3 Kissankujeita on ehdottomasti kärkikolmikossa mitä tulee lempparikissablogeihini! Tykkään ottamistasi kuvista, ne ovat niin selkeitä ja valoisia. Itsekin voisin opetella käyttämään järkkäriäni vähän paremmin, tuntuu että vaan näpsin kuvia joillakin satunnaisilla asetuksilla ja jälki ei ole niin hienoa. :D

  Jade on ihanan tuuhea ja pörheä ja turkki upeassa kunnossa. Jos joskus hankin kolmannen kissan, se voisi olla pitkäkarvainen! Olen kyllä kahden vaiheilla, joko todella pitkäkarvainen tai sitten kiharainen kuten devon rex. :)

  Minun pojat, Seeti ja Tico eivät ole käyneet koskaan jääkaapissa... :P Eivät ole edes osoittaneet mitään kiinnostuksen merkkejä sitä kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista Pinja! On aina mukava saada palautetta blogista, se innostaa jatkamaan samaan malliin vastaisuudessakin. :) Suosittelen tutustumaan järkkäriin tarkemmin, silloin kamerasta saa paljon enemmän irti!

   Jaden turkki on tällä hetkellä ihan hyvässä kunnossa, juuri eilen myös harjasin sen joten se näyttää oikein siistiltä. Kuvista ei tosin erota kunnolla, mutta Jaden kaulurikarvat on pikkasen öljyiset kun se tykkää nykyään niin paljon lohiöljystä! :D Pitkäkarvaset kissat on kyllä upeita, mutta turkinhoito ei olekaan ihan mun juttu joten siirryin takaisin lyhytkarvaisiin.

   Poista
 2. On se hyvä käydä tarkastamassa jääkaapin sisältö! Komea yhteispotretti :)

  Sulo harrasti tätä pienempänä päivittäin useita kertoja. Aina kun vaan jääkaapin ovi aukesi, niin siellä oli Sulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa vikassa kuvassa ainakin on hajurako kohdillaan, nuo ei sitten millään viihdy vierekkäin..

   Hugokin välillä vaikuttaa jääkaapista kiinnostuneelta. Hugo ei kuitenkaan taida tykätä jääkaapin viileydestä, minkä vuoksi se ei sinne ole niin innoissaan menemässä..

   Poista
 3. Hyviä yhteiskuvia teistä! Me ei saada hyppiä tiskipöydällä kun ihmiset on kotona, joten ei olla sitten päästy yrittämään jääkaappiin. Sinne kun on vähän vaikea yrittää silloinkaan kun ihmiset ei ole kotona..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mälsää! Me saadaan olla kaikilla pöydillä muuten vapaasti, paitsi silloin jos pöydällä tehdään ruokaa tai syödään! -Jade

   Poista
 4. Sellainen tarkastus. Meillä täytyy aina muistaa teljetä jääkaappi tuolilla, koska Leevi avaa itse oven. Jos unohtaa tuolin oven edestä on jääkaappi levällään - sanan jokaisessa merkityksessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, luulisi että jääkaappi on vähän vaikeampi kissan saada auki, kun siinä on semmonen imukin!

   Poista
  2. Meillä on sellainen poljin, jolla saa jääkaapin auki. Fiksuna poikana Leevi on keksinyt polkimen käyttötarkoituksen ja kun 7 kilon elopainolla polkasee - simsalabim! auki on.

   Poista
  3. Ahaa! Ja kylläpäs Leevi on iso poika! :)

   Poista
 5. niin tuttua .. toi jääkaapilla hengailu ! Yhteiskuvia on yllättävän hankala ottaa , sekin huomattu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei tämä jäisi meillä Jadelle tavaksi! :D

   Poista
 6. Jääkaappikissat, niitä löytyy ;) Meillä se on Nilsson edelleen. Elli kipaisi pikkuisena pakastimen puolella.

  Söpöjä on kaikki kuvat kyllä, mutta olishan se ihanaa saada seesteinen, ihana kuva omista söpläisitä yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin molemmat välillä kuikuilee pakastimeen, mutta se on molempien mielestä jo sen verran kylmä paikka ettei sen lähellä kovasti viihdytä.

   Mä olen saanut puhelimella pari ihan ok-yhteiskuvaa kissoista, mutta kaipailisin vielä ihan kunnon kameralla saatua kuvaa myös. Asiaa ei yhtään auta se, että Jade on vähän kameraujo eikä siis tykkää isosta kamerasta ollenkaan.. :/

   Poista
 7. Teillä kävi niinkö terveystarkastaja :) Eikö ne vahdi kaapit ja pöytätasot, rätit ja työntekijätkin... Hugo oli selvä terveysriski kielensä kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Meillä Raku on innokas jääkaappihyppelijä ja nimenomaan ruuan perässä! :D Ruoka-aikaan ovea pitää raottaa vaan vähän, ettei siellä ole kutsumaton vieras. Ihanat yhteiskuvat, kylläpä Hugoa lapsetti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä ei ole tämän ihmeempää ongelmaa jääkaapin kanssa.. :D

   Poista