maanantai 27. lokakuuta 2014

Tulossa: muutto

Kissoille koittaa pian jännät ajat, sillä me ollaan muuttamassa! Muutto tuli nyt ajankohtaiseksi, sillä valmistuin viime kuussa ja tämä nykyinen asunto on opiskelija-asunto. Jadehan on jo kerran muuttanut kunnolla (uuteen kotiin pentuna muuttamista en laske), ja nyt on mielenkiintoista nähdä mitä Hugo tuumaa kun tutut tavarat onkin yhtäkkiä ihan vieraassa paikassa. Jaden reaktio muuttoon kolmisen vuotta sitten oli se, että se kyyhötti koko muuttorumban ajan vaatekaapissa ja nukkui ensimmäisen viikon yöt meidän viekussa sängyssä (yleensä Jade ei tule yöllä viekkuun). Saa nähdä reagoiko Jade taas samoin vai tajuaako se, mikä on homman nimi.

Kauas ei kuitenkaan olla muuttamassa, sillä Helsinki vaihtuu Vantaaseen. Siistein juttu tulevassa asunnossa on se, että kissat saavat viimein parvekkeen! Enempää asunnosta en kuitenkaan nyt vielä paljasta. Tulen raportoimaan kissojen reaktiot muuttoon ja katsotaan, jos kissat vaikka innostuisi esittelemäänkin uutta luukkuaan jossain vaiheessa..Eilen pakkailin jo ensimmäisiä tavaroita, ja musta tuntuu että juuri se aiheutti kissoissa kunnon riehukohtauksen, joka päättyi ylläolevan videon painimatsiin. Kissat eivät olekaan pitkään aikaan "tapelleet" kunnolla, nyt tuntui että oli pakko mennä väliin kun karvat pöllysi siihen malliin..

Ai niin vietiin tänään jo vähän kamoja uuteen asuntoon, ja  ennen lähtöämme Hugo hämmentyi kovasti kun olin pakannut tavaroita myös yhteen kuljetusboksiin. Raukka varmaan luuli että sekin on lähdössä jonnekin, koska Hugo meni sängyn alle ja alkoi maukua surullisesti. :D Odotan innolla perjantaita, jolloin on virallinen muutto ja kissatkin pääsevät tutustumaan uuteen asuntoon!

16 kommenttia:

 1. Hyviä hermoja vaan muuton ajaksi... Mää inhoon muuttamista, mutta silti salaa toivon koko ajan, että voisin muuttaa vielä kolmannen kerran tänä vuonna (en voi, mutta toivoa saa). :)
  Hurjan näköistä touhua toi painimatsi, ymmärrän hyvin, että tekee moiseen mieli mennä väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse asiassa tykkään muuttamisesta! Musta on kiva pakkailla tavaroita ja sitten järjestellä ne uudelleen. :D Mieli saattaisi tosin muuttua, jos meilläkin olisi muuttoja tiheämpään (onneksi ei ole!).

   Tuollalailla Jade ja Hugo paini useastikin silloin kun Hugo tuli meille, silloin se oli aika hurjannäköistä kun en ollut yhtään nähnyt kissojen välisiä painimatseja. Nykyään tekevät tuota siis todella harvoin. Välillä Jadekin on se joka on uhkaajan roolissa ja se vasta hurjan näköistä onkin, sillä kun Jade suuttuu niin se suuttuu kunnolla! Jaden naamasta ihan näkee että se aikoo antaa Hugolle kunnolla selkään..

   Poista
 2. Tervetuloa Vantaalle!

  Meillä on Ruska muuttanut useammin kuin minä, pentukodistaan Sveitsistä Suomeen, Suomesta lähtenyt jopa 6kk ajaksi Tanskaan, sitten takaisin Suomeen, sitten toiseen kaupunkiin Suomessa, sen jälkeen vielä muutto saman kaupungin sisällä ja sitten muutto meille. Sille ei ollut siis ongelma eikä mikään meille muuttokaan, välillä on muuttanut täysin yksin, tai tuttujen ihmisten kanssa. Muut kissat eivät ole koskaan muuttaneet (paitsi kun Onni haettiin meille ja Ella asui aluksi pentukodissaan ja sitten meille sen sijoittaneen kasvattajan luona ennen meille tuloa).

  Meillä ehkä seuraava muutto parin tai muutaman vuoden päästä, saa nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas monta muuttamista pienelle kissalle, ei kovin moni kissa pääse muuttamaan noin useasti kuin Ruska!

   Poista
 3. Muuttopuuhat on meistä ihan kivoja laatikkoineen ja tavarakasoineen. Mutta itse muutto uuteen kotiin on kyllä aikas jänskää. Hurja tappelu teillä! Kumpi teistä yleensä voittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa kumpi yleensä voittaa.. Ja jos tulee tommosia vähän isompia painimatseja niin menen yleensä jossain kohdin siihen väliin jolloin riita menee poikki, eli voittajaa ei saada selville.

   Poista
 4. Voi Hugoa :D (Viittaamme kuljetusboksiin). Ja hurja tappelu, kumpis voitti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ensimmäinen kerta, kun Hugo luulee lähtevänsä jonnekin vastaavanlaisessa tilanteessa.. :D Kumpikaan ei nyt tässä voittanut, kun menin väliin.

   Poista
 5. Onnea valmistumisesta! :) Parveke on aina iso plussa, toivottavasti kisut tykkää! Esittelykierros olisi kiva kun olette kotiutuneet! ;) Hurjalta näyttää paini, meillä on välillä samaa. Haiku haastaa Rakun otteluun, mutta jo parin sekunnin jälkeen saattaa huutaa peliä poikki... Nyt kun Nora on alkanut taas vähäsen painimaan Rakun kanssa, se on saanut kestävemmän vastuksen. Hauskaa on, että kilon pienempi Nora heittelee Rakua selälleen tuosta noin vain, onneksi Rakulla ei ole macholuonnetta, niin ylpeys ei siitä kuitenkaan kärsi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saa nähdä mitä kissat tuumaa parvekkeesta, toivottavasti tosiaan tykkäävät. Hugon ja Jadenkin paini on välillä niin hassua, kun niillä on kuitenkin melkein parin kilon painoero ja siitä huolimatta Jade on yleensä se joka on maassa. Tosin se saattaa johtua siitä että Jade kellahtaa ihan itse selälleen, kai se on sitten helpompi puolustaa itseään maasta käsin tms.. :D

   Poista
 6. Onnea valmistumisesta! Hugolla oli elegantit uhittelijan elkeet - ihan kuin olisi tanssinut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hugon uhittelu on kyllä aika hauskannäköistä.

   Poista
 7. Olipas vaikuttava tuo Hugon tiukka tuijotus- ja uhkailuosuus. Sitten repes painiksi. Hieno video, siinä on jännitettä. Hugo näyttää kooltaan pienemmältä ja hennommalta mutta ei näyttänyt yhtään itse kokevan olevansa jotenkin heikommilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla on kyllä välillä iso ego, kun se noin mahtailee paljon isommalle Jadelle! Hugolla on paljon lihasmassaa ja siten myös voimaa, eli aika hyvin se pärjää Jadelle. Hugon etuna on myös nopeus, joten se pääsee tarvittaessa pakoonkin jos sattuu jäämään alakynteen. :)

   Poista
 8. Muistahhan ilmoittaa uusi osoite! :) Toivottavasti kissat sopeutuu hyvin. <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista