keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Apartment tour

Ollaan jo muutama viikko asuttu täällä Vantaalla ja joku on jo saattanut kaipailla sitä lupailemaani asuntopostausta. Tässä se nyt tulee, vaikka aika keskeneräinen tämä meidän kämppä vielä on (esimerkiksi seinillä ei ole vielä mitään, ei edes kelloa), paljon on vielä hankittavaa ja tehtävää, mutta esitelläänpä tämä nyt kumminkin pois alta. Video on kuvattu viime lauantaina.


Pahoittelut vielä tuosta mun flunssa-äänestä, mutta tuo oli ainut mahdollisuus tehdä tämä video, kun mies ei ollut kotona. En voi puhua kameralle jos se on kotona, se on vaan liian kiusallista jos joku on kuuntelemassa. :D On se kyllä kiusallista ihan yksinkin, mutta kai mä ihan hyvin kuitenkin selvisin!

Asunto on siis ihan tuliterä, eli me ollaan ensimmäiset asukkaat tässä. En olisi ikinä uskonut että meillä kävisi näin hyvä tuuri asunnon löytämisessä! Katsotaan, josko tekisin sitten uuden tarkemman esittelyn kun ollaan saatu tätä vähän sisustettua, mulla kun on mielessä monta kissamaista juttua jotka aion hankkia.

Lopuksi ilmoitusluontoinen asia: mut valittiin viikonloppuna rotuyhdistyksen hallitukseen ensi vuodelle, vähänkö siistiä! Mulla ei ole hirveästi kokemusta yhdistystoiminnasta, mutta nyt saan mahdollisuuden tutustua toimintaan tarkemmin. Odotan jo innolla ensimmäistä kokousta! :)

26 kommenttia:

 1. Kiva asunto! Onnea uuteen kotiin ja onnea uudelle rotuyhdistyksen jäsenelle!

  VastaaPoista
 2. Näyttää kivalta tuo teidän uusi koti :) Mä olen erityisen kateellinen tosta lattiasta, koska meillä on vaan ruma muovimatto.

  Onko Hugolla uudessa kodissa seinälläjuoksunurkkaus?

  Onnittelut hallituspaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin niin iloinen että päästiin muovimatosta eroon, edellisessä kämpässä lattia näytti nimittäin siltä että se oli koko ajan likanen kun se muovimatto oli sen värinen.. :D

   Ei ole seinäjuoksunurkkausta Hugolla, ainakaan vielä. Kattoo nyt että vaihdetaanko sängyn paikka vielä ihan nurkkaan niin Hugo pääsisi kunnolla juoksemaan seinällä! Nyt tuossa sängyn päädyssä olevalla seinän pätkällä Hugo mahtuu ottamaan vaan tyyliin yhden askeleen. :/

   Poista
 3. Ihana Hugo! ♥ Ja tosi viihtyisän näköinen asunto! :) Paljon teillä on neliöitä? Flunssaa näyttää kovasti olevan liikkeellä, mie toivon etten sairastu ainakaan näin joulun alla kun ois kaikkea blogikirjotuksiakin mielessä eikä mulla kirjotus suju nuhaisena. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, unohtui sitten noinkin tärkeä tieto kuin neliöt! :D Meillä on tässä 51 neliöö (8 neliötä enemmän kuin edellisessä kämpässä).

   Poista
 4. Oi ompa tosi kiva pohjaratkaisu ja siisti ulkonäkö? Vuokralla ilmeisesti? Saako udella määrää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika perus pohjaratkaisu tää taitaa olla, ainakin uudemmissa asunnoissa.. Vuokra on pk-seututasoa, eli tyyris! :D

   Poista
 5. Kiva kämppä! Tykkään tuosta teidän pöytäryhmästä, samanlaisesta olen itsekin pitkään haaveillut sitten tulevaisuudessa omaan kotiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin tuohon pöytäryhmään kun näin sen jossain blogissa joskus kun asuin vielä kotona, ja sitten piti hankkia se myös omaan kotiin kun muutin pois!

   Poista
 6. Tosi kivan näkönen kämppä! Onnea hallitukseen valitsemisesta :)

  VastaaPoista
 7. Ihan kiva koppero teillä. Ja toi keittiön pöytä - mä haaveilin tosta monta vuotta kun muutin maasta toiseen ja nyt sitte ku tulin takas Suomeen ja asetuin ainaki muutamaks vuodeks, ei noita ollu tarjolla enää! Heh, enpä ois uskonu, että voi jonkun keittiön pöytä herättää kateutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin joskus huomasin, ettei tuota pöytäryhmää enää saa.. :/ Tosi harmi, tuo kun on siitä hyvä että sen saa mahtumaan aika pieneenkin tilaan tarvittaessa!

   Poista
 8. Kiva video ja hieno kämppä! Makea muutos Hugon silmissä, kun se äkkäsi huiskan sun sukkien takana about kohdassa 4.25. :D "Saaaaaaalis!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä tosiaan huomaa hyvin miten Hugon ilme terästäytyy! :D

   Poista
 9. Onnea uudelle kodille ja yhdistyshommille, se on kivaa puuhaa se :)

  VastaaPoista
 10. Komppaan muita kommentoijia, tykkäsin videosta ja kämpästä :)

  VastaaPoista
 11. Kivalta näyttää, onnea uuteen kotiin ja hallitustielle myöskin! :)

  VastaaPoista