keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Arki alkaa

Kissat ovat saaneet viime aikoina nauttia aivan erityisen paljon äiskän ja isin seurasta, mutta pian siihen tulee muutos. Itse aloitan työt huomenna, ja isikin saa toivottavasti jalkansa pian kuntoon (murtui parisen viikkoa sitten). Tänään vietettiin aikaa kissojen kanssa valokuvauksen merkeissä:

IMG_7681
IMG_7688
IMG_7713
IMG_7691
IMG_7698

Mulla ei ole ollut intoa kuvailla täällä uudessa paikassa hirveästi. Aluksi luulin että kamera on mennyt muutossa rikki kun se tarkensi huonosti, mutta testailujen jälkeen tulin siihen tulokseen, että se johtui pimeydestä ja kameran asetuksista, jotka ovat vielä vähän hakusessa täällä uudessa paikassa. Tai ainakin toivon niin, pitää vielä tarkkailla tilannetta.. Ai niin ja salaman akutkin päättivät sanoa sopimuksen irti. Se ei tosin ollut ihan uusi juttu, sillä mulla on akkuja pari settiä ja toinen niistä lopetti yhteistyön salaman kanssa jo kauan sitten. En ymmärrä mikä vika niissäkin on, mutta onneksi voi sentään käyttää pattereita.

IMG_7723
Hugo kilpailee numerolla 2 ja Jade numerolla 3. Lisäksi kisassa on mukana Felix Like it. Love it! -blogista.

Koppasin uusimman Apu-lehden mukaan tämänpäiväisellä ostosreissulla, sillä halusin lehdessä olevan Suomen söpöin lemmikki -kisajutun muistoksi kissojen kansioon laitettavaksi. Ärsytti kyllä, kun olivat Avun toimituksessa menneet muuntelemaan esittelytekstejä, jotka kuulostavat nyt ihan typeriltä. :/ Äänestysaikaa on jäljellä noin viikko eli 13.11. asti, joten jos et ole äänestänyt suosikkiasi niin vielä ehtii! Äänestäjien kesken arvotaan muuten joku palkinto myös. Muistakaa siis täyttää yhteystietonne (ilmeisesti ne tarvitaan joka tapauksessa äänestystä varten).

IMG_7706
"Tänne vois heittää vaikka vähän herkkuja!"

Viikonloppuna onkin sitten vuorossa Lemmikkimessut. En ole kyseisillä messuilla koskaan ollutkaan, PetExpossa sen sijaan olen käynyt muutaman kerran. Mun ei ollut tarkoitus lähteä messuille ollenkaan, mutta kun kerran Somakiss lahjoi ilmaislipulla niin eihän siitä sovi kieltäytyä. :D En myöskään tiennyt että messujen yhteydessä on jopa kaksi näyttelyä, nimittäin sekä TICA että CFA-näyttelyt, jotka molemmat on mulle ennestään tuntemattomia tapahtumia. Mielenkiintoista päästä nyt tutustumaan näihinkin näyttelyihin hieman. Lisäksi Lemmikkimessujen kanssa samaan aikaan on paljon muitakin messuja, esimerkiksi ELMA-messut, jonne aion mennä katsomaan mm. alpakoita, aaseja, kanoja ja lampaita.

Oletko tulossa Lemmikkimessuille?

16 kommenttia:

 1. Upeita kuviahan nuo on! :) Suloisuudet. ♥ Harmi kun teilläkin on ollut salaman kanssa temppuilua ja toivottavasti kameraongelmat on vaan asetuksissa! Miullakaan ei ole hirmuisesti intoa kuvailla kun laatu ei miellytä, onneksi saan uuden salaman toivon mukaan parin viikon päästä, ei aleta korjauttamaan tuota nykyistä kun ei tiedetä hinta-arviota ja että voiko sitä ylipäätään korjata + uusi on aina uusi.

  Mie en tuu messuille, joku kerta olisi kyllä kiva päästä johonkin etelä-Suomen isoon lemmikkitapahtumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaistut kuvat on kyllä onnistuneita, mutta vaati tavallista enemmän epäonnistuneita kuvia ennen kuin sain onnistuneen kuvan. :D Ja uskon tosiaan etten vika varmaankaan ole itse salamassa, kun kerran patterit toimii moitteettomasti, mutta pitäisi ehkä vielä kokeilla akkuja jossain muussa laitteessa ja katsoa toimivatko ne ylipäätänsä missään ja varmistaa asia.

   Poista
 2. Emäntä: Se on kissoille outoa kun kukaan ei olekaan kotona. Meillä isäntä on kotona yleensä päivisinkin. Messuille olisin varmasti lähtenyt jos olisin päässyt sinne päin nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat varmasti tykkäävät, kun on ihmisseuraa päivälläkin! :)

   Poista
 3. Alunperin meidän piti taas Ellan kanssa lähteä tuonne TICA-näyttelyyn, CFAta olisi myös hauska kokeilla jossain vaiheessa. Lopulta päätettiin jäädä pois tällä kertaa, seuraavan kerran sitten TICA-näyttelyyn maaliskuussa... Sain viikonlopulle myös muuta ohjelmaa, niin en messuille tule edes vierailemaan. Ensi vuonna sitten. ;)

  Kannattaa noista TICA näyttelyistä lueskella etukäteen hiukan niin selviää hiukan paremmin sitten paikanpäällä mistä on kyse! Eroavat kuitenkin melkoisesti fifenäyttelyistä. CFA ja TICA taas ovat ymnärtääkseni aika samankaltaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs lueskella vähän, vaikka tuskin niin tarkasti tulen näyttelyä seuraamaan että siitä olisi jotain hyötyä! :D

   Poista
 4. Kiva, nähdään sitten siellä! Itse olen osallistumassa kissattomana apukätenä TICA-näyttelyyn. Tulethan moikkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun tietenkin moikkaamaan! :) Toivottavasti löydän sut sieltä hulinasta.

   Poista
 5. No onpa yllättävää ,etten pääse lemmikkimessuillekkaan , taas töissä :(!! Ihanat Hugeli ja Jade <3 .. onnea uuteen kotiin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullapa on sitten käynyt huono tuuri. :/ Toivottavasti ensi vuonna pääsisit! :)

   Poista
 6. Olen töissä samaan aikaan järjestettävillä metsämessuilla, joten tulee siellä lemmikkipuolellakin varmasti pyörähdettyä muutamaan kertaan. Lemmikkimessut onkin oikein hyvä paikka etsiskellä syntymäpäivälahjoja omille kisuille, kun molemmilla on 1 v. synttärit ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin katsella löytyisikö messuilta kissoille jotain joululahjoja. Tosin oon kyllä tosi huono säästämään lahjoja sinne asti jos ostan ne jo nyt, haha. :D

   Poista
  2. Löysin messuilta kissoille synttärilahjan ja se laitettiin kaappiin niin, että kissat eivät sitä nähneet. :)

   Poista
  3. Meillä kissoja kiinnostaa kaikki pussit, eli meillä ei varmaan saisi mitään piilotettua ilman että kissat näkee! :D

   Poista
 7. Ihania kuvia lapsosista, jospa ovat hyvin asettuneet uuteen taloon! On se varmasti jännää. :) Kiitos myös maininnasta ja itselläkin menee lehtileike blogikirjaan kuten viime vuonnakin. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on ainakin lopettanut yöllisen huutamisen, joten kaipa se on jo sopeutunut. :D

   Poista