lauantai 8. marraskuuta 2014

Lemmikkimessut

Ehdin jo suunnitella, että pääsisin tekemään messuista useamman erillisen postauksen koska ajattelin, että siellä tulisi otettua paljon kuvia, mutta toisin kävi. Ilmeisesti mulla oli huono kuvauspäivä, kun ei meinannut ihan onnistua. Ainoat kuvat joihin voin sanoa olevani ihan tyytyväinen on otettu muista kuin kissoista. Senpä vuoksi tässä postauksessa ei ole yhtään kissakuvia, lähinnä luvassa on lintuja ja liskoja. En ole vielä jaksanut muokata kissakuvia läpi, kun kaikkien niiden huonojen kuvien joukosta on haastavaa ja ennen kaikkea turhauttavaa valita se vähiten huono, jota alkaa muokkaamaan.. Välillä on niin ärsyttävää, kun on asettanut omille kuvilleen niin korkeat laatuvaatimukset, joita ei kykene haastavissa halliolosuhteissa täyttämään kaluston ja omien taitojen puutteiden vuoksi. 

IMG_7972
IMG_7973
IMG_7977
Liskokuvat ovat ainoita kuvia, jotka onnistuivat mielestäni erittäin hyvin ja olen niihin täysin tyytyväinen. Mitähän liskoja nämä on, en edes katsonut oliko terran kyljessä mainintaa.
IMG_7994
Pienet possuset ne vaan nukkui.
IMG_7891
Luikero!
IMG_7878
Vihersiipiara
IMG_7871
Valkokakadu
IMG_7876
Ei mitään hajua, mikä laji kyseessä.. Nätti kuitenkin! :)
IMG_7873
Kalle-aratin lempiartisti on Shakira. :D
IMG_7943
Nämä kaksi jakoa eli harmaapapukaijaa olivat loistavassa kunnossa!
IMG_7968
Kivikis-pesiä
IMG_7844
Somakissin pöytää
IMG_7848
Hugokin oli päässyt edustamaan! ♥

Arvatkaapa mitä hankin messuilta? Tämä saattaa vähän yllättää, mutten hankkinut lähes mitään! Ostin vain pussillisen metrilakuja. Harkitsin kyllä Kivikis-pesän hankkimista, mutta tulin siihen tulokseen että en jaksa raahata sitä kotiin asti meillä on jo ihan tarpeeksi pesiä. Ihan tyhjin käsin mun ei kotiin tarvinnut kuitenkaan lähteä, sillä Sheba jakoi ilmaisnäytepussukoita, joista paljastui mousse-uutuusruokaa. Oliko se tosissaan koko (lemmikki)messujen ainoa freebie, vai enkö mä vain pitänyt silmiäni auki? :D

18 kommenttia:

 1. Kyllä siellä messuilla varmasti riitti katseltavaa kaikenlaista. Minäkin haaveilen, että jos pääsisin ensi kerralla messuille. Mitenkäs se Hugo oli sinua päässyt "vakoilemaan" tuonne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti säkin pääsisit joskus! :) Multa pyydettiin kuvia Somakissin ständille, ja lähetin sitten tuon kuvan Hugosta. Muitakin mun ottamia kuvia oli päässyt seinälle!

   Poista
 2. Olis ihan kiinnostavaa mennä noille lemmikki- ja samalla Elma-messille, joilla olen ollut ennenkin (Elmassa siis, en lemmikkimessuilla). En kuitenkaan taida jaksaa lähteä yhtikäs mihinkään. Kotona vaan oleilen.
  Tuo punainenkin Kivikis-pesä on tosi ihastuttava. En ole sellaista ennen nähnytkään. Joulupesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että tuo punainen on uusi väri, sillä mäkään en ole nähnyt sitä ennen. Ihan kiva sekin on, mutta punainen ei kuulu mun lempiväreihin. :D

   Poista
 3. Upeita kuvia! Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on kääpiöparta-agamia ja kolmannessa 2 parta-agamaa. Upeanväriset liskot, mutta kaikki ihan liian laihoja (paitsi kolmannen kuvan taimmainen partis). :( Edesmennyt kääppärinikin oli välillä alipainoinen kun se kulutti paljon enemmän kuin mitä suostui syömään, näiden kanssa saattaa olla sama. Ihme kuitenkin, että ne valittiin messuille esiteltäviksi.

  Oi, Kivikissit! Se on must-have-ostos heti kun on rahaa ja tulee vastaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin, että tuon ekan kuvan lisko tosiaan on ihan järkyttävän laiha! o.o

   Poista
 4. Royal Caninin pisteessä jaettiin märkäruokapaketteja, mutta ne loppuivat varsin varhaisessa vaiheessa. Niitä sai vain yhden pussin per kissa. Todella heikosti oli kyllä ilmaisjuttuja tarjolla ja muutenkin suurin osa myyjistä möi koiratarvikkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kyllä heti kympiltä paikalla, mutta kiertelin paikan läpi vasta ehkä yhdentoista aikoihin.. Oli kyllä vähän pettymys tuo ilmaisjuttujen vähyys!

   Poista
 5. No mut "en jaksa raahata" on paljon tehokkaampi syy jättää ostamatta kuin "ei ole tarvetta". :D

  VastaaPoista
 6. Kuvasi ovatkin aina superupeita! Ja olet näemmä kerennyt kuvaamaan minun uuden rintakorunikin, ennen kun sen sieltä teiltä ostin pois :)

  VastaaPoista
 7. Yhdyn kaikkiin edelliseen, kuvat on ihan älyttömän upeita ! Sitä paitsi, kiva nähdä kuvia muistakin ötöistä kuin kissoista vaikka ne aina onkin ykkösiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on tosiaan ykkösiä, mutta mä kyllä tykkään kaikenlaisista eläimistä tosi paljon, varsinkin just linnuista ja herpeistä. :)

   Poista
 8. Täältä kanssa samaa ihastelun sarjaa, sulla on valtavan upeita kuvia!
  - Pipsun ja Miirun Pirjo -

  VastaaPoista
 9. Ihanat possut, hirrrrvittävä jokukäärme!

  VastaaPoista