perjantai 21. marraskuuta 2014

Ulkoasupäivitys

Innostuin jonkin aikaa sitten tekemään bannereita. Mulla kesti kuitenkin aika kauan päättää mistä niistä tykkään eniten joten sain vaihdettua bannerin vasta nyt. Muillekin bannereille saattaa olla käyttöä myöhemmin, jos joskus kyllästyn tähän uuteen.. Lisäksi päivitin blogin ulkoasua myös muuten, vaikkakin muutokset on aika pieniä. Tykkäsin kyllä edellisestäkin bannerista tosi paljon, mutta koska banneri on jo pitkään ollut samantyylinen niin halusin jotain uutta pitkästä aikaa!

B A N N E R I 1

Ensimmäinen on samalla kaikista överein, mutta tykkään siitä ehkä eniten ja siksi päädyinkin lopulta siihen (kuten jo varmasti huomasitte). Erityisesti tuo da Vinci -lainaus on mun mielestä kiva lisä tässä bannerissa! Ilman sitä bannerissa olisi outo tyhjä kohta, joten keksin laittaa siihen tekstiä. Päädyin lisäämään vielä yhden kissan tuohon logon alle, koska banneri näyttää tuossa ihan orvolta ilman sitä kun siinä on tottunut kissan näkemään edellisessä bannerissa ja vesileimassa. Aluksi jätin sen pois kun mietin että onko kolme kissasiluettia jo liikaa, mutta sitten päätin että kun tuo banneri on jo muutenkin niin överi niin ei yksi kissa siinä enää paljoa tunnu! :D

B A N N E R I 2

Toinen banneri on yksinkertaisempi, eli muutama kuva blogin päätähdistä taustalla ja blogin nimi isolla.

B A N N E R I 3

Kolmas banneri on näistä mun toinen lemppari. Hugon kuvan valintaan en ole ehkä täysin tyytyväinen kun tuo häntä näyttää taustalla vähän hölmöltä..

B A N N E R I 4

Neljäs ja viimeinen banneri. Jostain syystä oon mieltynyt kovasti noihin maaliroiskeisiin, joten sitä päätyi myös tähän banneriin.

  photo separator_zps3c2a8047.png

Bannereiden teko on kyllä oikein mukavaa puuhaa! Huomasitteko myös, että lisäsin uuden välilehden tuonne ylös? Info-välilehdellä on lyhyt kuvaus blogista sekä tiedot kamerajutuista. Saatan lisäillä sinne vielä jotain muutakin, jos tulee jotain tärkeää mieleen (ja tietysti te lukijatkin voitte ehdottaa jos kaipailette jotain, mikä blogista vielä puuttuu!).

Teinkö oikean valinnan bannerin suhteen? Mikä bannereista oli suosikkisi?

P.S. Tänään aiemmin ilmestynyt postaus löytyy täältä.

22 kommenttia:

 1. Banneri 2 ja 3 oli mun lemppareita, en innostunut ihan hirveesti tuosta nykyisen bannerin keltaisesta mutta tämä vain minun mielipiteeni ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että ripaus keltaista toimisi vähän piristävämpänä elementtinä blogissa, kun muuten tämä värimaailma on aika harmaa. Mutta tiedostan kyllä, ettei keltainen ole kaikkien väri! :D

   Poista
 2. Todella upea banneri, minä taas tykkään tuosta keltaisesta paljon. :) Aiempi banneri oli myös kiva, mutta tämä on piristävä, omaperäinen ja tyylikäs samaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ja kiva kuulla että tykkäät! :) Hyvä että jonkun mielestä tämä on tyylikäs, pelkäsin nimittäin että banneri olisi liian mauton kaikkine härpäkkeineen.. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva! Pitäisi kyllä vielä vähän muokata sitä jotenkin, kun noi tarkkarajaiset reunat vähän häiritsee mua..

   Poista
 4. Ei tää nyt käytössä oleva huono ole, mutta toi kakkonen on ehkä lähinnä sitä mitä itse tekisin jos viitsisin. :) Jotain väriä siihen varmasti lisäisin, mutta tyylillisesti se on miellyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkosbannerissa ei kyllä ole mitään turhaa, ja ainakin blogin nimi tulee hyvin esille kun se on kissankokoisilla kirjaimilla! :D

   Poista
 5. Eniten tykkäsin tosta ykkösestä ja kakkosesta. Ykkösessä on kuitenkin ihan tuollaista uutta tunnelmaa, jota hillitystä kakkosbannerista ei ehkä löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on kyllä selvästi erilainen muihin verrattuna! Kiva että sekin saa kannatusta. :)

   Poista
 6. Hieno(ja)! Mie tykkään erityisesti kuvista, missä kissan luonne tulee esiin, joten nelosesta tykkään tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nelonen tuo tosiaan Hugon luonteen vallan mainiosti esiin. :D

   Poista
 7. Tykkään eniten kolmosesta. Tassukuvat vetävät mua puoleensa. :)

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin ehdottomasti kolmosbannerista eniten. Mulle bannerin pitää olla simppeli, karsittu ja jokainen elukka saa olla siinä enintään kerran naamakuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon yleensä kyllä suosinut yksinkertaista blogin kanssa.. Mutta vaihtelu virkistää! :D Mua tuossa nelosbannerissa häiritsee se kun siinä Hugolla on selvästi enemmän "palstatilaa", mutta muuten mua ei haittaa vaikka kissan naama olisi useamminkin bannerissa. Tosin on se kyllä selkeämpi niin että jokainen kissa esiintyy bannerissa vain kerran!

   Poista
 9. Kolmonen oli munkin mielestä ihan paras. Ehkä koska menen niiiiiin sekaisin tassuista :)

  VastaaPoista
 10. Ehkä tykkäsin eniten kakkosesta ja toiseksi eniten kolmosesta.. tai ehkä toisinpäin?... Tai voiko pitää kakkosesta ja kolmosesta yhtä paljon? :-)

  VastaaPoista