maanantai 15. joulukuuta 2014

Työnvalvoja

Hugo valvoo useasti sylissä, kun äiskä editoi kuvia. Pitäähän sitä pitää vähän silmällä että omista kuvista tulee mahdollisimman edustavia!

hugovalvoo
IMG_8641

Veikkaan, että monet kissat taitavat viettää aikansa tietokoneen lähistöllä tai yrittävät jopa ängetä läppärin/näppäimistön päälle, jos oma ihminen näpyttelee koneella. Kun asuin vielä kotona ja Jade oli pieni mulla oli isompi tietokonepöytä, johon Jade mahtui makoilemaan, ja siinä se jaksoikin usein tuhista hyvinkin pitkiä aikoja. Nykyään tietokonepöydällä ei ole tilaa kissalle, eikä läppärin päällekään ole ikinä päässyt kun tykkään pitää konetta tuollaisella jalustalla, jolloin kirjoittaminen on mielestäni helpompaa ja mukavampaa. Mutta sylissä on rutkasti tilaa! Jade ei ole sylikissa, mutta Hugolle syli kyllä kelpaa.

Nukkuuko kissasi jossain lähistöllä, kun käytät tietokonetta? 
Tietokonepöydällä, sylissä, vai änkeääkö kissa kenties läppärin tai näppäimistön päälle?

25 kommenttia:

 1. Pena monesti kiipeilee näppiksellä just kun yritän kommentoida ihmisten blogijuttuja, mutta muuten saan olla koneella aika rauhassa. Mä usein istun koneen kanssa sohvan divaaniosalla ja Pena sitte nukkuu sohvan tossa toisella osalla tai lähellä olevassa kiipeilypuussa. Ois mulla ihan oikee pöytäkin näitä konehommia varten, mutta olkkarissa on mukavampi istuskella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugokin hyppäsi heti syliin nyt kun aloin vastaamaan näihin kommentteihin! :D

   Poista
 2. Työnjohdolla on paljon puuhaa! Täällä on hiirikäsi koetuksella, kun sen osittain sen päällä makoilee välillä kuusi kiloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadekin nukkui pienenä juuri hiirikäden päällä! Eihän sitä raaskinut siitä häätää vaikka käsi puutui, kun se oli niin söpöä. :) Jade tosin ei silloin ollut ihan yhtä painava kuin Sulo.. :D

   Poista
 3. Viimeksi taisi tyttären läppäri "seota", kun kissapoika käveli yli ja teki omat asetuksensa :)

  VastaaPoista
 4. Me ei saataisi hypätä pöydälle, joten autetaan usein viereisellä tuolilla istuen tai vielä parempi ikkunalaudalta sörkkien ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on sitten otettu hyvin kissat huomioon kun niillä on ihan oma tuoli käytettävänä! :)

   Poista
 5. Kyllä se on omat kuvat tarkkaan katsottava :)
  Meilläkään ei juuri työpöydällä ole tilaa pötkötellä, mutta näppiksen yli kulkee usein kissaveljesten tie. Erityisesti silloin kun huoltojoukot ovat koneella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo se pitää omalta osaltaan tarkkaa huolta siitä, ettei blogin taso pääse laskemaan.. ;)

   Poista
 6. Tarvii päästä pöydälle jossa ihminen kirjoittaa! Ei aina, mut usein. Ja Ilonan tietysti... pitää päästä sinne missä mä oon :( Sit tulee jo ahdasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugokin on vähän semmonen että se on siellä missä mäkin olen. Koko ajan pitäisi päästä syliin ja saada huomiota!

   Poista
 7. Söpö Hugo :) Meidän Pöpö nukkuu yleensä sylissä tai sohvalla vieressä, kun käytän läppäriä, mutta ei kyllä paikkaa vaihtaessaan yhtään varo vaan käpystelee monesti näppäimistön poikki. Päätä ja tassuja on myös kiva lepuuttaa hiiren päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugokin yleensä ihan vaan nukkuu sylissä, mutta välillä se tulee ihan selvästi syliin vain että pääsisi äiskän pusuteltavaksi. :D Esimerkiksi nyt se oli sylissä viitisen minuuttia ja lähti saatuaan hyvän annoksen haleja ja pusuja äiskältä. :)

   Poista
 8. Meillä Poko laittoi kerran omat asetukset koneelle astellessaan näppäimistön päällä. :) Poko yrittää nukkua aina koneen vieressä jossa ilmeisesti on lämmin, kun puhaltaa kone ilmaa. Iinu nukkuu useasti sylissä kun olemme koneella.

  VastaaPoista
 9. Hih ja Jaden kuvat voi nukkua yli. :D Yleensä saan näpyttelyseuraa joko Haikusta tai Norasta, joskus molemmista. Haiku yleensä makoilee joko näytön edessä tai vieressä ja Nora sylissä. Joskus Haikukin innostuu ja tulee syliin, mutta se on tosi herkkä ja häipyy heti kun koitan parantaa asentoa, joten sylissäolot ei yleensä ole kovin pitkäkestoisia.

  VastaaPoista
 10. Meillä myös ollaan innokkaasti kirjottelemassa postausta äiskän seurana! Sekä katsotaan, että kuvista tulee myös nättejä (: Syli ja vierus ovat parhaat paikat! Tosin meidän junnu (Ninni 5kk) tykkää kävellä läppärin näppäimistön päällä :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkillistä blogikissan toimintaa olla mukana oman blogin sisällöntuotossa! :D

   Poista
  2. Täytyyhän se kattoa, että kaikki menee mallikkaasti (:

   Poista
 11. Papu ei tule lähellekkään tietokonetta saati pöytää, Tiikeri sen sijaan tulee niin syliin, näppäimistölle, näytön eteen, tietokonetuolin selkänojalle ja pöytäkoneiden päälle lattialle :D Todella ärsyttävä tapa, mutta silleen ainakin saa kaiken huomion ;) (varsinkin kun kesken pelin juoksee kummankin näppäimistöjen päältä + näyttöjen edestä :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, Jadekin välillä päättää mennä telkkarin eteen, eikä se siitä käskemällä lähde vaan se pitää aina käydä nostamassa.. Ärsyttävää!

   Poista
 12. Meillä Ella yrittää koneen aukiollessa jatkuvasti tulla läppärin tuulettimeen kiinni lämmittelemään. Ja jos silmä välttää, saattaa istuskella myös näppäimistöllä. Koska mamma ei luonnollisesti ole hirveän ilahtunut siitä että Ella kuumentaa muutenkin kuumenevaa konetta entisestään, on Ella keksinyt vastaavan lämmittelypaikan: laajakaistamodeemin. Se saattaa käydä kaatamassa meidän pystymallisen modeemin ja asettuu sen jälkeen sen päälle makaamaan.

  Onni ja Ruska taas eivät nykyään juuri välitä koneen lämmöstä tai siitä mitä koneella tapahtuu. Onnia on kyllä joskus nuorempana kiinnostanut... http://img-front.petsie.org/pet/picture/020202490_b.jpg

  VastaaPoista