sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kuvatulva leikkihetkestä

Tämänpäiväisestä leikkihetkestä tuli otettua paljon kuvia ja kaiken lisäksi suurin osa niistä onnistui mielestäni oikein hyvin, joten valmistautukaahan kuvatulvaan!

kuurkotus
ukko
kaulaton
Hugo ilmeilee vol. 128657463.. :D
jadeplays1
jadeplays2
iikpoyta
Kisut ujostelee kovasti eilen ostamaamme sohvapöytää. Edes huiska ei saanut Hugoa tulemaan pöydälle! :o Uusi matto hyväksyttiin sen sijaan hyvin. (Matto oli muuten paras ostos pitkään aikaan vaikkei se ollut ihan sitä mitä mentiin hakemaan, mutta kun hinta oli noin kolmasosa alkuperäisestä niin pakkohan se oli ottaa!)

Leikkikaluna toimi Mellalta saatu pitkähäntäinen hiirilelu, joka onkin viime aikoina ollut suosituin lelu, varsinkin Jade tykkää siitä hurjasti. Se on leikittäjällekin helppo lelu, kun sillä voi leikkiä niin monilla eri tavoilla. :)

14 kommenttia:

 1. Jadella aika sama leikkimis tyyli kuin Cocolla eli perse pysyy visusti maassa :D Silloinkun Cocolla nousee myös pylly en meinaa ikinä saada siitä räpsyä. Ruffe on taas sutjakkaampi vähänkuin Hugo mutta se ei taas jaksa kiinnostua leikeistä... Ihania noi missä Hugolla on hupsu ilme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Jade ei haluaisi nostaa edes yläruumistaan leikkiessä, sen mielestä makuulla leikkiminen on parasta. Näihin kuviin sen oli pakko nousta istumaan kun sen pään vieressä oli lasikulho, johon se löi aina päänsä kun se huitoi lelua makuulla. :D

   Poista
 2. Kivat leikkimiskuvat. Aivan ihana ilme Hugolla tossa 'kylki kaarella' -kuvassa (mun laskutavalla 5. kuva).
  Mulla oli tänään vähän samoja aikomuksia, mutta kun kamera tuli esiin, kissa katosi kuin maan nielemänä ja tuli takaisin leikkipaikoille vasta kun kamera oli mennyt takaisin omalle paikalleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tosi hauska ilme! :D Ja sen vieressä olevan kuvan asento/ilme oli myös tosi hyvä, mutta valitettavasti se ei välittynyt kuvaan läheskään niin hauskana kuin se oikeasti oli..

   Meillä Jade on se, joka lopettaa lähes aina kaiken hauskan tekemisen heti kun se näkee kameran! :D

   Poista
 3. Teillä on ollut kamut selvästi hauska leikki! Ja hienot kuvatkin saanut teidän ihminen napattua.

  VastaaPoista
 4. Hugolla on niin ihanat ilmeet! :D Ja hyviä kuvia! Itse en ole edes yrittänyt kuvata leikkimistä, meillä ei riitä valo ja salama on vaan kameran kiinteä salama. :D
  Ja Jade taitaa olla aikamoinen kodinhengetär, kun tykkää hengata lieden päällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugon ilmeet on ihan parhaita, vaikka itse sanonkin! :D

   Poista
 5. Ihanat kuvat! Molemmista :) Hieman eri tyyli tosin Jadella ja Hugolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, Hugo leikkii selvästi riehakkaammin kuin Jade.

   Poista
 6. Hugolla on niin selvästi hashtag neckface tilanne tuossa viimesessä kuvassa, kun tätä on instagramissa niin monesti tägätty kissoihin joilla ei näytä olevan ollenkaan kaulaa vaan kasvot sen tilalla. :D Vähän kuten yleensä Simballa ja Felixilläkin. :D Awwwwww! <3 Niin on kyllä tosi monipuolinen onneksi tuo lelu kun siinä on se pitkä häntä ja sitten se hiiri. Tosi kiva, kun kummatkin tykkää karvaiset lapsukaiset! <3 Ikävä meinaa olla vähän niitä. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naureskeltiin myös Hugon kaulattomuudelle. :D Tuon lelun kanssa pitää vaan olla tarkkana ettei Jade saa sitä tuhottua, sillä se ihan varmasti pureskelisi hännän poikki jos vain saisi siihen mahdollisuuden! Ja sen jälkeen lelu ei olisi läheskään yhtä kiva kuin nyt..

   Poista
 7. Hugo on tosi ylvään näköinen ekoissa kuvissa! :)

  VastaaPoista