sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Skannaa kissa!

Luin tänään Kissakkaasta jutun, jossa oltiin otettu kissasta kuva skannerilla. Mun oli tietysti heti pakko päästä kokeilemaan sitä itsekin! Tältäpä näyttää riistanväriset abytassut skannerilla kuvattuna:

SCN_0001
IMG_20150125_0001

Aika tummia kuvista tuli, näitäkin on muokattu niin että tassut on kirkkaammat, mutta tausta olisi edelleen tumma (muutenkin taustaa on muokattu reilusti että se olisi tasavärisempi, ekaa kuvaa en muokannut ihan niin paljoa). Mitenköhän skannerikuvista saisi kirkkaampia? Auttaisiko, jos yläpuolella olisi lamppu? :D Vai johtuuko se skannerin tehosta, että joillain tulee kirkkaampia kuvia kuin toisilla? No, kyllä mä tykkään näistä kuvista tällaisinakin todella paljon! ♥

EDIT: Jadesta löytyy skannerikuva Facebookista. :)

Huomasitte varmaan, että blogilla on uusi banneri. Kyllästyin siihen edelliseen, ja nyt halusin jotain yksinkertaisempaa. Halusin bannerista myös matalamman, kun mun mielestä se edellinen oli turhan korkea.. Mitäs tykkäätte?

Ja eikun vaan skannaamaan kissan tassuja! :D

22 kommenttia:

 1. Banneri on kiva. Ja tassu skannaus aivan ihana! Nyt harmittaa, ettei meillä ole skanneria :D

  VastaaPoista
 2. Mä kerran meinasin ottaa kanssa Penasta skannerikuvia kun hänen piti välttämättä päästä skannerille kävelemään justiin kun olin ottamassa kopsuja, mutta sitte ku ois pitäny olla siinä paikallaan ite kuvattavana, niin ei kelvannu... Skannerikuvia kannattaa kokeilla silleen, että heittää jotain riepua siihen kissan ympärille, niin se skannerin valo ei leviä kaikkialle vaan osuu siihen skannattavaan kohtaan paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidin Hugoa kiinni että se pysyi paikallaan, kun se vähän ihmetteli sitä juttua mikä liikkuu laitteen sisällä, ja tietysti äänikin oli vähän outo. Kiitti tuosta riepu-vinkistä, pitää kokeilla sitä! Tosin musta tuntuu, että meillä taitaa olla molemmat kissat aika ihmeissään jos sen päälle laittaisi, että pysyisivätköhän hetkeäkään paikallaan.. :D

   Poista
 3. Nyt banneri on tosi kiva, tykkään nyt enemmän kun se keltainen lähti heh! Aika hauskat kuvat tuli tassuista :---)

  VastaaPoista
 4. Hih, hauskan näköisiä! Tätähän täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Aika... aavemaisia noi tassut! Huu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne vähän juu, kun kuvat on aika tummanpuhuvia!

   Poista
 6. Hauska idea :) Ootko huomannut, että kissojen anturat olisi talvella kuivemmat kuin muulloin? Musta tuntuu, että meillä on kaikilla vähän kuivat. Ja Hugon tassut näyttää kans vähän, mut saattaa tietty johtua vaan näyttää siltä skannerin päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skannerikuvissa anturat tosiaan näyttää selvästi kuivilta, mutta nyt kun tsekkasin tällä hetkellä sylissä olevan Hugon tassut, niin ei ne kyllä näin livenä näytä läheskään noin kuivilta. Eivätkä myöskään tunnu kuivilta.

   Poista
 7. Näin saa kyllä hienoja kuvia aikaan. :D Meidän skannerilla vaan kestää 1min skannata yksi tiedosto, niin millainen kuva siitä mahtaisi syntyä jos kissaa yrittäisi skannata... :D

  VastaaPoista
 8. Kivat skannaukset, ihan pakko kokeilla täälläkin!

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän hyvät ja hauskat skannaukset!

  Valitettavasti täällä on skanneri rikki... Banneri on tosi kiva. Toimii hyvin myös mobiililaitteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että teillä on skanneri rikki! Olisin niin halunnut nähdä Sulon tassut!

   Poista
 10. Vau mitkä tassut! ♥ Tuollainen kuva olisi taatusti upea seinällä. :) Kiva uusi banneri!

  VastaaPoista