perjantai 2. tammikuuta 2015

Some-pohdintaa

Hyvää uutta vuotta 2015!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten se meni? Sen kunniaksi päätinkin hieman uudistaa kissojen/blogin muita some-kanavia.

IMG_7269

Facebookiin päivittyi pitkään vain uudet postaukset. Itse en laita sen suhteen tikkuakaan ristiin, sillä olen laittanut ne päivittymään itsestään (vaikkakin aika typerällä tavalla ne sinne julkaiseekin). Olen nimittäin niin varma, etten muistaisi päivitellä postauksia sinne itse.. Mutta siis asiaan. Monet taitavat päivitellä Facebook-sivuilla myös vähän pienempiä juttuja postausten lisäksi ja olenkin pohtinut, että pitäisikö munkin tehdä samoin. Monia pieniä juttuja jää nimittäin kertomatta blogin puolella.

IMG_7235

Eli nyt siis kannattaa alkaa seuraamaan meitä Facebookissa! Sinne alkaa päivittyä sellaisia pikkujuttuja, joita ei blogiin tulisi laitettua sekä pieniä sneak peekejä tulevista postauksista. Linkki Facebook-sivuillemme löytyy oikealta sivupalkista ja tästä.

IMG_7150

Itse seurailen blogeja aika vähän Facebookin kautta sillä luen postaukset Bloggerin kautta. Jos blogillasi kuitenkin on Facebook-sivu ja sinne päivittyy samaan tapaan pieniä juttuja joita blogissa ei nähdä, niin vinkkaa ihmeessä! Ja jos tiedät jotain kivoja elukoita joilla on Facebook-sivu niin siitäkin voi vinkata, itse suosittelen seuraamaan ainakin Matti-whippetiä! :)

IMG_7132

Lisäksi olen miettinyt Instagramia. Mulla on taas vähän lopahtanut into sen suhteen, johtuu varmaan osaksi tästä talvesta ja pimeydestä. Olen nyt laitellut sinne kunnon kameralla otettuja kuvia, mutta silti on vain semmoinen tunne ettei vaan jaksaisi. Lisäksi Dropboxin jatkuva kaatuileminen puhelimessa ei ainakaan auta asiaa. Tuntuu ettei aikakaan meinaa riittää, en ehdi muidenkaan kuvia selailemaan kunnolla. Saattaa olla että Instagram vaipuu taas jossain vaiheessa unholaan määrittelemättömäksi ajaksi.. Poistin sen jo tuosta sivupalkistakin, kun ei siinä enää pyöri sellaisia kuvia joita ei olisi jo blogin puolella nähty.

Kuvituksena vanhoja kuvia Hugosta, joita ei ole tullut tätä ennen julkaistua missään yhteydessä.

14 kommenttia:

 1. Me tehtiin just facebook ja sieltä löytyy kaikkea muutakin jota ei blogiin tule esim tänään laitoin sinne pesukuvia joita tuskin tulee blogin puolelle :D Alettiin myös seuraamaan kaikkia facebookissa olevia kisublogeja myös teiän! Ja kiva muuten kun tulit lukijaksi :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tykkäilemässä teidän Facebook-sivusta. :) Musta tuntuu että oon ihan täysin onnistunut sivuuttamaan teidän blogin jostain syystä.. Teillä on kiva blogi ja kovasti ihmetyttää kun en ollut liittynyt lukijaksi aikaisemmin! :D

   Poista
 2. Meillä on Face sivu myös! Mutta sitä ei tiedetty että sen saa päivittämään itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä me jo seurataankin Facebookissa. :) RSS Graffiti-nimisellä ohjelmalla (ei asenneta omalle koneelle, vaan löytyy Facebookista) saa siis postauksen automaattisesti Facebookiin, ja se on kyllä ollut mun ehdoton pelastus! Ilman sitä blogilla ei nimittäin varmaan olisi Facebook-sivuja.. :D

   Poista
 3. Meillä Kassu&Keken Fb-sivu on erityisesti pienien, yhden kuvan kuulumisten jakamispaikka. Toki sinne päivittyvät Kassulan tarinoiden päivitykset, mutta ihmisäiti on niin innokas valokuvaaja, että kuvia ja niihin liittyviä tarinoita on mukava jakaa myös Facessa :) Ihmisäiti on aika kunnianhimoinen kuvien suhteen. Ei taida olla kertaakaan, että sama kuva olisi ollut blogissa ja Facessa.
  Totta, että aikaa bloggaaminen ja Fc ylläpito vievät. Sen takia emme ole laajentuneet Instagramin puolelle (paitsi ihmisäiti oman bloginsa kanssa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadella ja Hugolla oli Instagram jo ennen (omaa) blogia, joten aika kauan kuitenkin olen sitä jaksanut. Tosin ei ole ensimmäinen kerta kun talvella on innostus lopahtanut sen suhteen.. Katsoo sitten taas kesällä jos innostuu uudelleen, vaikka tuskin sitä aikaa silloinkaan on, mutta valoa sen sijaan on! Saa nyt tosiaan nähdä miten paljon tuonne Facebookiin tulee ekstraa, ihan hyvin se on kuitenkin lähtenyt käyntiin omasta mielestäni, enkä ole pitänyt sitä liian aikaavievänä. :)

   Poista
 4. Me löydytään niin facesta kuin bloggerista, helpompi linkkailla jos löytyy jotaki helmi juttuja tai muuta kivaa :) (https://www.facebook.com/turkoosejaunelmia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin suunnittelin, että vois linkkailla jotain hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja sitten Facebookin puolella!

   Poista
 5. Meillä on tosiaan myös sivusto fb:ssä. Alun perin loin sen jakaakseni siellä linkkejä yms. mitä ei blogissa viitsi tehdä, mutta aika vähän niitä linkkejä on tullut päiviteltyä. Tuntuu vähän sille, että kaikki hauskat jutut ovat kadonneet heti, kun olisi kanava missä niitä jakaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan käykö mulle samoin, toivottavasti ei.. :D

   Poista
 6. Olen seuraillut tiedän blogia jo jonkun aikaa, ja ehkä vielä alan muillakin tavoin seuraamaan! Meitäkin voi käydä ihastelemassa seuraavassa osoitteessa http://mustavalkoisiakarvoja.blogspot.fi/. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mäkin aloin juuri seuraamaan sun blogia. :)

   Poista