keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Doggy style

Tänään tuli käytyä postissa hakemassa Hugolle osoitettu paketti. Luit aivan oikein, paketti oli nimenomaan Hugolle osoitettu! Paketin saajaksi oli merkitty "Kissaherra Hugo". Oli siinä silti munkin nimi, että paketin sai ulos postista, postisedälle kun ei varmaan olisi kelvannut kissan rekkarikirja henkkareista. Postisetä kuitenkin joutui katsomaan mun henkkareita kahteen kertaan, mikä oli jokseenkin huvittavaa. Taisi vähän ihmetellä, että kuka ihmeen Kissaherra Hugo! :D

IMG_9843
IMG_9845

Paketissa oli Finlaysonin Doggy style-rusetti. Kuin Kissa Kermakupilla -blogin emäntä oli hankkinut rusetin meille Finlaysonilta yhteistyön merkeissä. Vielä ei kuitenkaan päästä rusettia kokeilemaan, sillä siinä ei ole mitään kaularemmiä vaan se viritetään kaulapantaan, eikä meillä ole yhtäkään kaulapantaa. Pitää siis hankkia semmoinen! Ajattelin mennä viikonloppuna tutkailemaan josko sopiva kaulapanta löytyisi uudesta Megaeläin-myymälästä, joka avataan huomenna Vantaan Myyrmäkeen.

Samaan syssyyn laitan pari eilistä kuvaa Jadesta ja hernekeitosta:

IMG_9824
IMG_9822
IMG_9826

Jade jostain syystä innostuu aina, kun teen hernekeittoa. Tai siis selvähän se on, että se innostuu tölkin avaamisen äänestä, mutta kun sitä ihan tosiaan kiinnostaa tölkin sisältökin, eli itse hernekeitto. Hölmö kissa, ei herneet ole kissojen ravintoa!

10 kommenttia:

 1. Komee rusetti, sopii varmasti kissaherralle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan myös, että rusetti tulee sopimaan hienosti Hugolle!

   Poista
 2. Musta tuntuu ettei kissat välitä mikä on niille sopivaa ravintoa ja mikä ei. :D Meillä on Myrsky syönyt vähän kaikkea. Ei tarvi kääntää kun päätä, niin salamavaras on jo asialla. :D

  Ja juuri ihailin noita rusetteja! :) Mietin sellaisen hankkimista, mutta oli aika kallis ja sitten pitäisi vielä hankkia kaulapantakin. :D Mutta tuo kaulassa saa varmasti kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän ne tosiaan välitä. Jade tykkää esimerkiksi mutustella myös paperia..

   Poista
 3. Huh! Onneksi postisetä luovutti paketin, vaikkei kissaherra Hugo itse ollutkaan sitä noutamassa vaan hänen palvelijansa. Toivottavasti väri sopii Hugolle!

  VastaaPoista
 4. Mä oon täällä Åbon tyypin luona kylässä ja voi taivas - se avas tässä yhtenä päivänä tuollasen samanlaisen tölkin ja mä meinasin ihan hulluksi tulla, niin hyvät tuoksut sieltä purkista tuli, että meinasin koko purkin viedä tyypin käsistä... Ihan pienen nokareen onnistuin varastamaan kun tyyppi ei saanut kaikkea kerralla osumaan kattilaan ja oli kyllä niin namia, että... Ihminen ei yhtään tykännyt kun näki, että söin sitä vihreetä herkkua.

  VastaaPoista
 5. Heh heh! Sepä olisikin ollut jotain jos Hugoa olisi vaadittu paikalle noutamaan pakettiansa :D Naukulan nuoren herran Sulon mamma sai paketin ulos ilman ongelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi siinä ollut muilla postissa asioivilla korvissa pitelemistä, kun Hugo olisi varmasti huutanut kopassa ihan paniikissa jos se olisi sinne pitänyt tuoda näytille! :D

   Poista