keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Hyvä postipäivä

Tänään posti toi kivoja paketteja, joista yksi oli odotettu ja yksi oli yllätyspaketti! Odotettu lähetys sisälsi kuivikepellettejä, jotka on saatu testiin blogin kautta.

IMG_9486

Paketin meille lähetti HempRefine Oy, joka valmistaa suomalaisesta luomukuituhampusta muun muassa erilaisia lemmikkien kuivikkeita. Tarkempi esittely tuotteesta on tulossa sitten kun ollaan tutustuttu tuotteeseen kunnolla.

Mun onkin jo jonkin aikaa tehnyt mieli kokeilla, mitä kissat tykkäisivät kun hiekkiksessä olisikin jotain puupohjaista savipohjaisen mikrohiekan sijaan. Meillä on aina ollut käytössä pelkästään mikrohiekkaa, jos ei yhtä pussillista kristallihiekkaa lasketa. Jade oli kasvattajalla tottunut kristallihiekkaan, jota hankittiin sitten yksi pussi kotiutumista helpottamaan, mutta vaihdettiin ensimmäisen pussin aikana (hiljalleen) mikrohiekkaan.

IMG_9498

Mietin pitkään miten toteuttaisin tuotetestin, ja päädyin siihen, että hankin kolmannen heikkiksen, johon pistän pellettejä. Aluksi tarjoan pellettejä yksinään, mutta jos ne eivät kelpaa heti pelkiltään, pitänee vaihtaa strategiaa ja totuttaa kissat siihen hiljalleen lisäämällä pellettien määrää vanhan ja tutun hiekan sekaan vähitellen. Nyt kun pellettihiekkis on ollut kissojen käytettävissä noin pari tuntia, sitä on kyllä käyty ihmettelemässä, mutta ei hiekkikseen ole vielä uskaltauduttu kunnolla menemään (Jade kokeili etutassuilla, mutta peräpää pysyi ulkopuolella).

IMG_9507
"Siis tuollako pitäis käydä vessassa nyt vai? Enpä tiiä, pitää vähän miettiä.."
(Näyttääpäs Jaden viikset tässä muuten hurjan pitkiltä!)

 photo separator_zps3c2a8047.png

Sitten siirrytään yllätyspakettiin! Mella oli lähettänyt mulle ja kissoille tulevan ystävänpäivän kunniaksi tällaisen paketin:

IMG_9541

Paketissa oli kissamainen kortti ja pieni kirje, märkäruokapussi kissoille sekä teepussi mulle. Teetä lipittelen paraikaa tätä kirjoitellessani, mutta kissat saavat odottaa märkäruokaa muutaman päivän, sillä ajattelin tarjoilla sitä ystävänpäivänä, joka on samalla myös Jaden synttäripäivä!

11 kommenttia:

 1. Pelletit on ihan jes Jade! Käyt sitten salaa jossain välissä kokeilemassa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade tapaa muutenkin käymään hiekkiksellä mieluiten öisin, joten huomisaamuna selviää, mitä hiekkistä neiti on käyttänyt!

   Poista
 2. Jadella on hieno syntymäpäivä ♥ Mielenkiinnolla odottelen tuotetestauspostausta mitä kisut tykkäsivät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ihan paras päivä! :) Kiva kuulla, että meidän pellettitestaus kiinnostaa!

   Poista
 3. Uuu! Saa nähdä mitä tulevaisuudessa ajattelevat pelleteistä. :D Ja aikamoista pikavauhtia se kirje perille pääsikin! No onneksi kissoille luvassa herkuttelua. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti pellettivessa saa suosiota. :) Ainakin noi Oivan laatikoiden pelletit on niin riittoisia pitää hajua hyvin ja välipohjan kanssa pissapurujen siivoaminen on niin iisiä, että tällä tiellä ollaan pysymässä. Hauska kuulla, miten kokeilu lähtee käyntiin ja miltä nuo hamppupelletit vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä pellettipöntössä on yksi Hugon pisu, jonka se teki sinne eilen. Se taisi olla semmonen pakollinen pissa, joka pitää aina tehdä kun laittaa hiekkalaatikkoon jotain uutta.. :D

   Poista
 5. Meillä onkin takana jo muutama viikko noiden pellettien kokeilua ja juttua tulossa blogiin tässä tänään/huomenna. Kiinnostavaa kuulla, miten ne teillä kelpaa :)

  Yllärit on vaan niin kivoja :)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista, nimittäin luomu ja ekologisuus kiinnostaa aina! Meillä on käytössä paakkuuntuva ÖkoPlus joka on siis paakkuuntuvaa pellettimurua. Muistuttaa ehkä enemmän hiekkaa olomuodoltaan ja tuntuu tassuissa varmasti pehmeämmältä kuin pelletti. Pelleteissä tuntuu olevan se huono puoli että se "muhjuuntuu" ja tarvitsee pellettivessan. Olenkin kirjoittanut siitä: http://burmanhurmaa.blogspot.fi/2014/07/kissanhiekkaa.html
  Tuon ÖkoPlussan voi hävittää vessanpyttyyn joten muovipussi roskaakin tulee vähemmän :) Terkuin: Ekokampaaja kissanomistaja

  VastaaPoista