perjantai 27. helmikuuta 2015

Megaeläin-ostokset

Kävin tänään töiden jälkeen katsastamassa uuden Megaeläin-myymälän. Kuten jo viime postauksessa mainitsin, käynnin tarkoituksena oli löytää ainakin kaulapanta Hugolle uutta rusettia varten. Sen lisäksi olin kiinnostunut Kivikis-pesistä, joita tiesin myytävän kyseisen ketjun liikkeissä. Avajaistarjouksena oli mm. kaikki normaalihintaiset ruuat -20% ja tarvikkeet -30%. Avajaistarjous on muuten vielä voimassa huomenna!

Kaulapanta löytyi kuin löytyikin. Hetkihän siinä meni valitessa minkä kaulapannan ottaisi, sillä tarjolla oli vähän erityyppisiä vaihtoehtoja. Päädyin pantaan, jossa säätäminen on portaatonta, eli ei siis semmoinen missä on reikiä.

hugokaula

Aluksi Hugo suhtautui ihan iisisti kaulapantaan, siis kun se oli paikoillaan. Liikkuessa kuuluva kulkusen kilinä sai kuitenkin Hugon hämmentymään. Sain sen videollekin, tosin en ihan alusta asti, eli pahin järkytys ja kaikkein hauskin osuus jäi taltioimatta. Parin minuutin päästä Hugo oli kuitenkin ihan sinut kaulapannan kanssa. Hugo on kyllä niin söpö kulkus-kaulapannassaan! ♥


Sain otettua Hugosta taas vaihteeksi myös hölmön kuvan. Kerta toisensa jälkeen jaksan ihmetellä, miten tuosta kissasta saa irti niin paljon kuvia, joissa näyttää siltä ettei sillä ole kahtakaan aivosolua kolisemassa toisiaan vasten pääkopassa..

IMG_9873
:P

Erityisesti Jadea ajatellen ostin Yeowww-kissanminttukalan. Se osoittautuikin odotetusti hittileluksi, Hugokin innostui vähän nuoleskelemaan sitä (Hugo ei leiki kissanminttuleluilla, se vain nuolee niitä, ja vain Yeowww-lelut kiinnostavat sitä).

IMG_9864

Herkkuja ei tietenkään sovi unohtaa! Herkkupuolella teemaksi muotoutui lammas, sillä mukaan tarttui Ziwipeakin lammas-märkäruoka sekä mulle tuntemattoman Escapure-merkin kuivattuja lammas-herkkuja. Ziwipeakilla kisut pääsevät herkuttelemaan varmaan huomenna, ja illemmalla korkataan kuivatut herkut!

IMG_9866 

Kivikis-pesää ei löytynyt vihreänä varastosta, mutta jätin yhteystietoni ja menen hakemaan sen joku toinen päivä, kun ovat sitä saaneet Myyrmäen liikkeeseen. 

12 kommenttia:

 1. Tuo kala on ihana! Me tykätään molemmat. Minulla on kulkunen pannassa, mutta Maxilla ei koska kukaan ei jaksa kuunnella sitä kilinää. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuota kilinää kyllä kieltämättä jaksaisi kuunnella koko aikaa.. :D

   Poista
 2. Voi Hugo. Meiläkin harjotellaan kaulapannan pitämistä pikkukissoilla. Eivät ole ihan sujut pantojen kanssa vielä - molemmat laukkaavat kuin riivatut ympäri kämppää, kun ne yrittävät juosta kaulaan kiinnitettyä kaulapantaa karkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo sopeutui kilinäpantaan kyllä yllättävän nopeasti!

   Poista
 3. Yeowww-kalasta Nora tykkäsi kovasti, mutta sittemmin innostus laantui ja nykyään kala taitaakin olla kaapissa. :/ Äitini kisu taasen tykkäsi tuosta niin paljon, että parissa päivässä se oli jo roskapönttökamaa. :D Kiva kun sinne on tullut Megaeläin-myymälä! Kivikissistä sitten julkaisu? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ennestään ollut Yeowww-sikareita, ja ne kyllä jaksaa innostaa vieläkin, vaikka ensimmäisen lelun hankinnasta taitaa olla jo parisen vuotta. Ja Kivikissistä on tottakai tulossa postaus! :)

   Poista
 4. Hugolla on kyllä maailman parhaat ilmeet! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista