perjantai 20. helmikuuta 2015

Perjantain parhaat

 HUGON PERJANTAIN PARHAAT

lämmin patteri
hassut pelletit
kuvaushetki äiskän kanssa

IMG_9716
IMG_9751
IMG_9720
IMG_9746

Hugo on hengannut tänään patterilla, vaikkei se täällä lämpeäkään yhtä lämpimäksi kuin edellisessä paikassa. Siitä huolimatta täällä on paljon lämpimämpi kuin edellisessä kämpässä, outoa. Pellettihiekkiksestä ajattelin tässä kohtaa päivittää sen verran, että Hugo oli ensimmäinen joka siellä kävi (heti ensimmäisenä iltana) ja on käynyt tähän mennessä muutaman pisun sinne tekemässä. Toimitus tosin näyttää vähän epämukavalta, ja uskon, kuten oletinkin, ettei pelletti tunnu ehkä kovin hyvältä tassun alla kun on tottunut hienoon hiekkaan.. 

Hugo on maailman paras valokuvamalli, katsokaa nyt kuinka söpönä poika osaa poseerata tuossa vikassa kuvassa! ♥ Olen myös sitä mieltä, että Hugo nauttii kuvattavana olemisesta. Toivottavasti tuleva Hugo juniorikin olisi kunnon linssilude!

JADEN PERJANTAIN PARHAAT

torkut sohvan selkänojalla
koirien vakoileminen parvekkeella

IMG_9728 

Jade on välillä niin creepyn näkönen, kun se torkkuu silmät puoliksi auki ja näkyvillä olevat valkoiset vilkkuluomet saavat aikaan aavemaisen tunnelman. Hugon vilkkuluomia en ole tainnut ikinä nähdä, mutta Jadella ne tulevat helposti näkyviin, kun Jade on väsynyt. Käytiin tänään myös parvekkeella vakoilemassa kahta ohikulkevaa greyhoundia. Jade katseli ihmeissään koiria vähän aikaa, kunnes kyllästyi niihin ja alkoi ihmettelemään muita ihmetyksen aiheita ulkona.

Niin siis parvekkeelle tuli lasit viime viikolla, ja ollaan useasti käyty kissojen kanssa totuttelemassa parvekkeeseen, mutta aika jännä paikka se vielä on. Hugo suostuu menemään parvekkeelle vain yksin, eli ovi pitää jättää auki ja se kävelee sinne itse ja yksin. Jos yrittää mennä sinne mukaan, niin Hugoa alkaa ahdistaa ja se haluaa sisälle heti. Luulisi, että Hugon mielestä olisi turvallisempaa olla siellä ihmisen kanssa, mutta ilmeisesti ei.. Jade on alkanut jo jopa pyytää parvekkeelle, mutta kyllä silläkin vielä vähän hätä tulee jos oven laittaa kiinni.

SONJAN PERJANTAIN PARHAAT

lyhyt työpäivä ♥
Burger King -mätöt
Harry Potter -kirjaboksi!!!

IMG_9733
IMG_9732
IMG_9722

Lyhennystyöpäivät on maailman parhaita, ja kaikista parhaimpia ne on kun osuvat perjantaille. Käytiin hakemassa perjantain kunniaksi takeawayt Burger Kingistä, noms. Burgereita odotellessa mies huomasi, että puhelimeen oli tullut viesti saapuneesta paketista, eli kipin kapin sinne! Mies siis tilasi mulle alkuviikosta myöhäiseksi synttärilahjaksi Harry Potter -kirjaboksin englanniksi. Mulla kun kesti jonkin aikaa päättää, että mitä haluaisin lahjaksi ja sitten kun sain päätettyä että haluan nuo kirjat, niin piti vielä päättää millä kansilla ne haluan. Oikeasti olisin halunnut aikuisten version kannet, mutta sitä boksia ei löytynyt mistään kovakantisena, joten päädyin Bloomsburyn uudistettuihin kansiin, jotka ovat myös tosi kivat. Niissä on niin upea cover art, että nyt kun sain kirjat hyppysiini niin olen oikeastaan tyytyväinen että päädyin lopulta "tyytymään" niihin. :) Kirjat myös tulivat siistissä lohikäärmekoristeisessa boksissa.

Onko teillä ollut mukava perjantai?

12 kommenttia:

 1. Mistä ostit nuo Harry Potterit englanniksi? En oo ihan varma onko miehellä niitä, pitää kysyä. Vois vaikka yllättää sen jos sillä ei oo jo kaikkia kirjoja. :D Saattaa tosin olla. Mutta kuitenkin! Ja minkä hintanen setti?
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat on tilattu cdon.comista ja kustansivat noin 120e. Nidotut saa puolet halvemmalla kun nää kovakantiset. :) Tää boksi on kyllä tosi hyvä lahjaidea!

   Poista
  2. Okei hyvä tietää! :) Pitää kahtoa kun tulee joku erityinen tilaisuus tai merkkipäivä niin voisi yllättää!

   Poista
 2. Flunssan kourissa ei niin mukavaa.. teillä sen sijaan näyttää ihan kissanpäiville niinkuin kuuluukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että sun perjantai on sujunut tuollaisissa merkeissä. Pikaisia paranemisia! :)

   Poista
 3. Kiva kuulla että pelletteihin on jo tutustuttu. Täällä on ollut hyvä perjantai: alkoi nimittäin lomalomaloma :D

  VastaaPoista
 4. Voi, teil on tommonen patteri ja parvekelasit. Vietätte ihan ylellistä elämää, kamut! Nyt toivotaan vaan, että kevätaurinko alkais paistella kunnolla, niin pääsis torkkumaan läikissä :-) eiksjoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätaurinkoa tosiaan odotellessa! Uskon, että Hugo innostuu parvekkeesta viimeistään sitten kun siellä on auringonläikkiä. :)

   Poista
 5. Hugo kyllä poseeraa aina niin nätisti ja nuo istumis kuvat on tosi kivoja muutenkin. Meillä kissat aina vaan makaa... Pikku läskipallot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ei oikeen oo semmonen makoilija. Kun opetin sille temppuja niin se piti ekaks opettaa maahan ennen istumista, kun se vaan istuu koko ajan. :D

   Poista
 6. Kaikin puolin hyvä perjantai teillä siis ♥ Suloiset kuvat Hugosta!

  VastaaPoista