sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Valoa ja kuvia

Koska tänään ulkona on aivan ihanan valoisaa, päätin kuvailla pitkästä aikaa ilman salamaa. Ihan hyviä kuvista tuli, tosin vähän vaan tylsiä, kun Hugo vain kököttää paikallaan niissä.

IMG_9437
IMG_9448
IMG_9463
IMG_9469
IMG_9475

Tällä viikolla alkoi muuten parvekelasien laitto meidän taloyhtiössä. Voi siis olla että jo ensi viikolla kissat pääsevät tutustumaan parvekkeelle ilman valjaita! Tähän mennessä Jade on käynyt parvekkeella vain kaksi kertaa, valjaissa tietysti, mutta Hugo ei kertaakaan kun ei siitä tulisi kuitenkaan mitään valjaiden kanssa. Parvekelasit tarkoittavat myös sitä, että on aika alkaa suunnitella uuden kiipeilypuun hankintaa. Vielä pitää kuitenkin miettiä hieman kiipeilypuun värivalintaa. Todennäköisin värivalinta on Catmax harmaalla huovalla. Vihreä Catmax kun taitaa olla sävyltään liian sinertävä meidän kotiin, muuten olisin kyllä valinnut vihreän empimättä.. Ajattelin silti vielä mietiskellä asiaa hetkisen!

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Lasitettu parveke on kyllä näppärä, meillä tykätään ulkoilla parvekkeella joka päivä näin talvellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, mitä meillä tykätään parvekkeesta talvella, mutta kesällä se tulee varmasti olemaan suosittu paikka hengailuun kissojen (ja varmaan myös ihmisten) keskuudessa!

   Poista
 2. Kyllä jaksetaan katsoa myös paikallaan nököttävää komeutta! Parvekelasit tuovat tosi hauskan ulottovuuden teidän elämään. Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Kissat saavat vähän enemmän ihmeteltävää, kun voivat vakoilla naapureita parvekkeella.. ;D

   Poista
 3. Parvekelasitus kuulostaa oikein hyvältä. Hugo ja Jade tulevat varmaan ihastumaan parvekkeeseen. Mekin tykättäisiin, jos meillä olisi parveke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä parvekehomma on meille ihmisillekin ihan uusi juttu, meillä ei ennen ole ollut parveketta. Eli yhdessä kissojen kanssa sitten varmaan tutustutaan parvekkeen tuomiin etuihin. :)

   Poista
 4. Oo parvekkeella onkin kesä iltoina kiva juoda jotain hyvää ja chillailla kisujen kanssa <3 Kivoja kuvia ilman salamaa ja pelkässä pönötyksessä ei oo mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 5. Lasitettu parveke on kyllä tosi kiva, meilläkin kissa tykkää tosi paljon siellä hyöriä ja kurkistella ulkomaailmaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, mitä meillä Hugo tykkää parvekkeesta. Veikkaan, että aluksi se voi arastella siellä aika paljonkin..

   Poista
 6. Ah catmax! <3 Meillä ollut nyt eteisessä reilun vuoden päivät vihreä catmax. Itseänikin alkuun epäilytti tuo vihreän sävy (koska eihän se nyt ole yhtään semmoinen vihreä mitä yleensä haen), mutta koska se miellytti tuosta värivalikoimasta eniten kaikesta huolimatta, semmoinen meille päätyi. Nykyään oikeastaan tykkäänkin tuosta sävystä, se on kuitenkin mukavan intensiivinen ja myös erilainen. Pilvilinnahan meillä on punainen (saimme yli 10 vuotta vanhan pilvilinnan sukulaisilta), mutta se nyt ei tosin näy mihinkään kun vain pilvilinnan sisällä sitä punaista on... :) Välillä seuraan netistä jos löytäisi toisen catmaxin käytettynä, ovat kyllä niin tyyriitä että en toista uutta hetkeen osta... Mutta toisaalta kestävät sen kissan eliniän tai ylikin, joten käytettyäkään ei ole todellakaan paha ostaa, ja se uusikaan ei loppujenlopuksi siis paha sijoitus ole... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä ihan kaikista mahdollisista vihreän sävyistä, mutta aika vähän on sisutuksessa juuri tuollaista vihreetä.. Valinta tulee olemaan tosi vaikea!

   Poista
 7. Jännittäviä parvekehetkiä siis tuloillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Tänään laitettiin puolet laseista, en tiedä milloin loput tulee mutta toivottavasti ensi viikonloppuun mennessä. :)

   Poista