lauantai 14. maaliskuuta 2015

CAT PERSON

Ajattelin nyt hypätä hetkeksi tyylibloggaajan saappaisiin ja esitellä yhden blogin aihepiiriin sopivan vaatekappaleen. Kissavaatteesta on siis kyse! :)

IMG_0032
IMG_0035

Reilun kokoinen ja lämmin pitkähihainen. ♥ Tarkenin muuten pelkässä pitkähihaisessa tänään, tosin ulkona ei siis tarvinnut tarjeta kuin sen verran, että käveli pikaisesti sisältä autoon ja toistepäin. Paidan cat person -teksti on hauska, sillä se viittaa sekä henkilöön jonka päällä paita on, että paidan kissaan, joka on kuin ihminen laseissaan ja kauluksissaan.

 photo separator_zps3c2a8047.png

Tänään onkin tosiaan ollut oikein aurinkoinen päivä, ja meillä oli aamulla parvekkeen ovi auki aika kauan. Hugo se vaan kökötti parvekkeella auringonläikässä, eikä ollut moksiskaan kun naapuri kävi omalla parvekkeellaan ja yritti kiinnittää Hugon huomion kisskiss-äänellä. Blogin Facebook-sivulle päivitin tänään aamusella kuvan, jossa Hugo löysi sisältäkin auringonläikän, tosin se on siinä vain silloin, kun ovi on auki. :/ Tämän kämpän aamuiset auringonläikät tulevat ihan huonoihin kohtiin kissojen kannalta, kun edellisessä kämpässä ilta-auringonläikkä tuli sopivasti sängylle!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, olen oikein tyytyväinen ostokseeni. :)

   Poista
 2. Aivan ihana paita! :D Oon miettinyt että kun sopiva kissapaita tulee vastaan niin se on pakko hankkia. :D

  Ja meidän kissat ei oikein hirveästi ymmärrä auringon läiskien päälle. Meidän ikkunoista paistaa aurinko sisään vain muutaman tunnin päivästä, ja yleensä juuri silloin kissat nukkuvat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kohtaisit unelmien kissapaitasi pian! :D

   Jadekaan ei oikein välitä auringonläikistä, mutta Hugo on niin lämpöhakuinen että se kyllä löytää ja hyödyntää kaikki auringonläikät.

   Poista
 3. Vautsi sopii sulle hyvin ja sun tyyliin! :3 Oikein ihana! Kissapaitoja on itelläkin aika monta ja muutama mekko. Kerran oon huti tilannu Ebaysta, joten pistin sen sitten kirpparille myyntiin. Vaikka kuinka oli kissoihin liittyvä niin ei tullut vaan pidettyä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli vasta mun ensimmäinen kissapaita. :o Lisää pitää ehdottomasti saada!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nyt kyllä viimeistään kaikki tietää, että kissatäti on kyseessä. :D

   Poista
 5. Mahtava paita! Miulla on varsin vähän kissapaitoja, vain yksi semmoinen (t-paita), joka ei ole yöpaita. Lisko- t-paitoja löytyy 2 ja susipaitoja on tsiljoona kun isä tuo niitä aina tuliaisiksi. :D Oisi kiva saada laajennettua kisuvalikoimaa.

  Hauskaa kun melkein joka blogissa on nyt ulkoilu- tai parvekepostauksia. :D Ja mikäs sen kivempaa, kevät! ♥ Mie kuvasin tänään Rakua parvekkeella ja ohi käveli nainen kahden lapsen kanssa. Katsoin juuri parahiksi alas kun huomasin naisen pysähtyneen ja katsovan meitä. Vaivaannuin ja hiippailin vähin ääniin takaisin sisälle. Introverttinä olon ongelmat. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin tuossa ylempänä että tää ois mun eka kissapaita, mutta nyt muistinkin, että onhan mulla yks toinenkin, jota käytän yöpaitan!

   Mäkin kuvasin kissoja parvekkeella viikonloppuna, ja mietin siinä että mitähän naapurit ajattelis jos ne näkis, kun makasin pitkin pituuttani parvekkeen lattialla.. :D

   Poista
 6. Ihana on paita <3!
  Meilläkin kisut löytää kyllä heti noi aurinkoläiskät , neiti erityisesti on ihan mestari siinä ja nauttii kyllä olostaan täysin sydämin ;)

  VastaaPoista