torstai 19. maaliskuuta 2015

Parvekeleikki

Viime sunnuntaiaamu vietettiin taas parvekkeella auringosta nauttien (postaus tulee hieman myöhässä, kun laiskotti videon kanssa). Tällä kertaa vein Kivikis-pesän parvekkeelle, jottei Hugon tarvitse pelkällä lattialla kököttää. Nyt Hugo rentoutui parvekkeella jo niin paljon, että se jopa makoili kyljellään Kivikis-pesän päällä. Lisäksi päätin myös leikittää Hugoa huiskalla. Otin siitä lyhyen videopätkänkin:

Pahoittelut editoimattomasta videosta, mutta editointiohjelma valitti että videossa on jotain vikana eikä suostunut prosessoimaan sitä. Youtubeen latauksessa ei sen sijaan ollut ongelmia, outoa.

Hugo oli hassu, kun se ei hirveästi halunnut poistua pesän päältä.. :D Yli tunnin Hugo loppujen lopuksi parvekkeella viihtyi. Jade ei käynyt kuin kääntymässä parvekkeella. Kannoin Jaden parvekkeelle kun naapuriparvekkeella oli koira, mutta Jade (eikä myöskään koira) ollut moksiskaan ja lähti melkein heti takaisin sisään.

hugoparts

Käytiin sunnuntaina myös vähän kyläilemässä, ja ihastelin siellä komeaa kotikissapoitsua. Otin hänestä tietysti kuvia, jotta voin teillekin näyttää:

IMG_0393
"Moikka! Mun nimi on Mauno!"

Oli kyllä niin nätin värinen kissa! Korvatupsujakin ihastelin. Käsittelyäkin pentu kesti hyvin ventovieraalta vähän vieraassa ympäristössäkin, sillä kissa oli vierailupaikassamme hoidossa (olipas monimutkainen lause). Näyttelyasennossakin käytin pojan, tosin väärässä sellaisessa, nimittäin venytyksessä. Hyvin katti silti venyi, vaikka kotikissoilla/euroilla ei taideta venytystä käyttääkään (korjatkaa jos olen väärässä).

12 kommenttia:

 1. Hauska huiskaleikki! Huiskat on minusta parhaita leluja! Hugo selvästi nauttii parveke-elämästä ja auringosta eikä ihme :) Mauno on kivan näköinen kaveri! - Max

  VastaaPoista
 2. Ihana video! Videot on kyllä kivoja aina välillä, ainakin tommoset leikkimisvideot :---) Hugo on niin södenä partsilla. Maunollakin on ihanat korvatupsut, kaverilla oli ihan samannäköinen katti!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä huiska näyttää olevan tykätty! ♥ Kivan keväinen värikin siinä. :) Onpa uniikki väri maatiaisella! Oikein kiva ja vähän villikissamainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä Mauno oli väriltään erikoinen! Kuva ei ole paras mahdollinen (puhelimella otettu), mutta siis raidat olivat mustia ja vaaleampi alue turkista oli kylmäsävyinen harmaa (vaikka kuvassa näyttää aika rusehtavalta).

   Poista
 4. Ihanaa, ettei meidän kissat ole ainoita, jotka makaa tuon Kivikissin ihan lyttyyn :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Hugo sitä itse tehnyt, vaan mä lyttäsin sen sille. :D

   Poista
 5. Onpas kommee Mauno! Erityisesti tupsukat ihastuttaa! <3

  VastaaPoista
 6. Teidän parveke on ihanan aurinkoinen. Kissat varmaan tykkäävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kissat tosiaan tykkää, tänäänkin Hugo viihtyi parvekkeella, vaikka oli vähän viileämpi päivä.

   Poista