maanantai 30. maaliskuuta 2015

Sunnuntaipose

Sunnuntaina tuli semmoinen tunne, että oli saatava Hugosta kunnon posetuskuvia. Parhaat posetuskuvat tulee meillä lipaston päällä valkoista taustaa vasten, joten suuntasimme sinne. Lipaston laatikosta löytyy kätevästi kuvausapuakin, huiska nimittäin.

hugoposee

Hugo on hyvä malli tämänsorttisiin kuviin, sillä se malttaa aika hyvin olla paikoillaan eikä ujostele katsoa kameraan (Jade sen sijaan ujostelee paljonkin). Kuitenkin aika usein kun kuvauksissa on huiska apuvälineenä, saattaa Hugo yhtäkkiä karata kuvauspaikalta..

huiskahullu

..makkariin! Hugo tietää, että huiskan kanssa riehutaan aina sängyllä, ja sinne se lähtee hyvinkin herkästi kun huiska on esillä. Makkarista Hugon löytää sängyltä kuvanmukaisessa asennossa odottamassa, pupillit lautasen kokoisina ja pää tutisten, valmiina hyökkäämään salamana huiskan perään.

18 kommenttia:

 1. Komea Hugo ♥ Tuleepa kyllä upeita kuvia lipaston päällä, tosi hieno kun alustaa ei meinaa huomatakaan, näyttää ihan studiokuvalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipaston päällinen onkin vähän niin kuin meidän kotistudio. :) Tuon alustan rajan olisi varmaan saanut suht helpolla muokattua huomaamattomaksi, mutta laiskuus iski..

   Poista
 2. Voi miten huiska saa silmät lautasiksi :D Aivan ihana toi oikea alakuva ! (:
  Terkut Justukselta ja Mimmulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiskaa pitää katsoa aina mahdollisimman intensiivisesti, siitä johtuu lautassilmät! :D

   Poista
 3. Olipa siellä tai täällä, hyviä kuvia ei näköjään voi välttää!

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi hyvä kuva Hugosta! Ihana myös tuo vaaninta-asento, vähän tuollainen tuumaileva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo se varmaan tuumii, että milloin on paras hetki iskeä huiskan kimppuun.. :D

   Poista
 5. On sulla kyllä kiltti malli ja niin söpökin. Mun malli tykkää vissiin linssin mausta kun aina kun yrittää tossa 'kotistudiolla' ottaa poseerauskuvia niin jotenkin se kissan kieli löytyy linssin pinnasta ja kuvat jää ottamatta. :D
  -Penan ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jotkut kissat tuntuu olevan tommosia linssinnuolijoita/nuuskijoita. :D

   Poista
 6. Hassu Hugo ♥

  Ja hyvä kirjoitus alla!

  VastaaPoista