keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Jännitys tiivistyy

Pentu on täällä ihan pian! Jännitys on käsin kosketeltavaa. En malta odottaa, että pentu tapaa Jaden ja Hugon ja selviää, miten hyvin kolmen kööri tulee toimeen keskenään. Olen jo miettinyt aika tarkkaan, miten tutustuminen toteutetaan, mutta kerron siitä sitten tarkemmin kun pentu on täällä.

manyfacesofj1a
manyfacesofj2b

Tosi hyvin osui tämä pennun luovutus juuri pääsiäisviikonlopulle. Pidempi viikonloppu tulee tarpeeseen, niin voi kunnolla tarkkailla kissojen yhteiselon alkumetrejä. Sitä paitsi ensi viikolla on PetExpo, ja jos pennun luovutus olisi ollut sinä viikonloppuna, en olisi todellakaan raaskinut lähteä messuille, mutta nyt olen sinne siis menossa. Sain messuille myös bloggaajapassin, jollaista mulla ei ole ennen ollutkaan!

Kuinka moni muu on tulossa PetExpoon?  

28 kommenttia:

 1. Minä tulen sunnuntaina! Iiks pennun tulo varmasti jännittää ja kisujen reaktiot. Me annettiin heti poitsujen olla keskenään ja kateltiin mitä käy. Ruffe siinä maukui ja yritti välillä alistaa ja onneksi Coco myös alistui. Sitkun meinas mennä liian rajuksi piti Ruffea laittaa kauemmaks mutta heti jo parin tunnin päästä pojat olivat sylikkäin ja Ruffe pesi pikkuista. Se oli niin söpöä <3 Toivottavasti tutustuttaminen menee hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo viel varma kumpana päivänä meen, vai meenkö kumpanakin päivänä.. :D

   Sillon kun Hugo tuli, niin kissat sai olla heti ekan yön yhdessä kun ne yhdistettiin, mutta Hugo oli ollut sitä ennen eristyksessä viikon eri huoneessa (siltä otettiin testejä, kun tuli ulkomailta), mutta oli ne kyllä ihan tietoisia toistensa olemassaolosta silloin.. Uskon, että ainakin Hugon osalta pennun tulossa ei ole ongelmaa, mutta Jade saattaa loukkaantua syvästi ja se varmaan murjottaa mulle seuraavat puol vuotta.. :D

   Poista
 2. Onnittelut bloggaajapassista :)

  Jaden ilmeet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se Jadekin osaa vähän ilmeillä, vaikka Hugon voittanutta ei ole.. :D

   Poista
 3. Meistä Nala tulee emännän kanssa lauantaina näytille :) Tarkoitus siis näyttelyttää Nalaa, ei emäntää.... Luultavimmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä sitten nähdään siellä! Lauantai on ehkä se todennäköisempi päivä, kun olen tulossa.. :)

   Poista
 4. Mistä sait bloggaajapassin? Nyt en pääse lähtemään Helsinkiin, mutta tulevaisuuden varalle olisi kiva tietää - emäntä
  Pentu.. voi ei Jade! Toivottavasti se on kuitenkin kiva pentu (toivossa on hyvä elää).. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messukeskuksen sivuilla pystyy laittamaan hakemuksen!

   Poista
 5. Mäkin haluun. Pennun. HALUUN!

  VastaaPoista
 6. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin pennun kotiuttamisessa! (: Tulisin mielelläni PetExpoon, täytynee toivoa että onnetar suosii kun ollaan osallistuttu arvontaan, josta voi voittaa liput tonne messuille! (:

  VastaaPoista
 7. Älä Jade välitä, ei meiltäkään koskaan kysytä mielipidettä :/ Mut kyl noi uudet kaverit silti osoittautuu yllättävän kivoiks, ajan kans! :)
  Meidän emäntä lähtee kuulemma kans tonne messuille, käskettiin sen tuoda sieltä sit tuliaisia, koska muuten ei oo takas tulemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä kyllä oo tykännyt Hugostakaan hirveästi.. Kuulin myös, että tää uus pentu ois sille sukua, joten ei vaikuta lupaavalta.. Ja tottahan toki messuilta on tuotava kissoille tuliaisia! T. Jade

   Poista
 8. Teillä eletään jännittäviä aikoja! Kohta se pikku rääpäle on teillä!

  Me ollaan PetExpossa emännän kanssa sunnnuntaina. Lauantaina emäntä menee expoille kamera kourassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä niin kiva nähdä teitäkin pitkästä aikaa.. Varsinkin lilja ois kiva nähdä pitkästä aikaa, kun kiinnostaisi nähdä ihan livenä että onko yhdennäköisyyttä nähtävissä Hugoon. :)

   Poista
 9. Minä ja Inka ollaan tulossa kämppiksemme kanssa. :) Odotamme tapahtumaa innolla! Siitä tulee varmaan mielenkiintoinen reissu.

  Me laitettiin Inkan kanssa pystyyn ihan uusi kissablogi, tervetuloa tutustumaan siihen! :)
  http://kissakommuunimme.blogspot.fi

  T: Pinja, Inka, Seeti, Tico, Siva, Nuusku, Lyyti ja Zorro

  VastaaPoista
 10. Mitenköhän sä raaskit lähteä kotoa meissuilemaan, kun siellä on pikkuruinen söpöliini pitämässä kuria ?  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentu saa nauttia sillä aikaa (ihmis-)isin huomiosta. :)

   Poista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, poistin vahingossa sun kommentin! :s Kiitos kumminkin kommentista, vaikken ehtinyt sitä kunnolla lukea.. :D

   Poista
 12. KÄÄK joko sen aika on?! Suuret tsempit loppumetreille!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Tsemppiä tarvitaan, mutta onneksi ihan pian helpottaa.. :D

   Poista
 13. Saattiin Somakissin kautta liput messuille. Ollaan varmaan tulossa sunnuntaina, kun yhdellä Haftan kasvattajan kissalla on silloin ensiesiintyminen näyttelyssä. Toisaalta taas mulla on Somakissin rotupöytään myyntitavaraa tulossa, niin ne kyllä pitäisi varmaan tuoda lauantaina... Saapa siis nähdä, kumpana päivänä ollaan paikalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! :) Saatetaan siis vaikka törmäillä messuilla! :)

   Poista
 14. Me ollaan Ellan kanssa PetExpossa lauantaina. :) Onnea uudesta pennusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkimassa Ellaa, jos lauantaina olen tulossa. :)

   Poista