keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lentäviä karvatuppoja ja herkkuhetkiä

Tänään kotiin tullessa Viktor oli hieman säikky. Se kömpi varovasti sängyn alta pois kun moikkasin sitä ja tuli kyyhöttämään viereen ujona. Olin saanut päivällä viestin mieheltä, että Hugo ja Jade oli tapelleet ihan kunnolla, eli ääntä oli lähtenyt ja karvatupot oli lennelleet. Viktor oli kuulemma ollut ihan järkyttynyt tästä, ja oli kuulemma tutissut pelosta sängyn alla. Viktor kuitenkin palautui parissa minuutissa omaksi itsekseen eikä se kuitenkaan pelännyt isompia kissoja ollenkaan, vaan pikkuinen tunki hirveällä vimmalla apajille Hugon ja Jaden väliin kun tarjoilin herkkuja kolmikolle. Sain jopa kaikki kolme kissaa samaan aikaan kuvaan!

IMG_0637
IMG_0638
"Onnistunut" kuva: Jade näyttää pyörittelevän silmiään, Hugo näyttää vääntävän torttua lattialle ja Viktor vaikuttaa olevan ihan pihalla.
IMG_0626
hugokirahvi
Vasemmalla näette Hugo-kirahvin, ja oikealla Hugo-mangustin.

Poikien välillä on ollut paljon puskemista ja pesemistä tällä viikolla. ♥ Äskenkin Viktor yritti änkeä Hugon viereen pesään, mutta taisi pikkuista vielä vähän semmoinen ujostuttaa eikä sitten mennytkään viekkuun.. Kiipeilypuun pussissa pojat viihtyivät yhdessä hetken, kun nostettiin Viktor sinne Hugon viekkuun:

IMG_0611
IMG_0618
Eiks täällä saa olla enää missään rauhassa..? -.-

Kiipeilypuun pussin tilanne loppui siihen, kun Hugo intoutui taas ottamaan Viktoria niskasta/kaulasta kiinni.. Tuo tapahtui maanantaina, mutta sen jälkeen en enää muista nähneeni Hugoa pahoinpitelemässä pennun niskaa. Koko ajan siis edistystä tapahtuu! :)

dadson

18 kommenttia:

 1. No on kuvia :D Toisen tekstin kuvateksti on huippu! Ja Hugon päivä mangustina ja kirahvina :D Ihana että Hugo alkaa hyväksyä paremmin Viktorin! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mangusti-Hugoa on näkynyt useamminkin, mutta nyt tajusin että täällä on välillä myös kirahvi-Hugo. :D Jotenkin tuo kaula vaan näyttää kuvassa oudon pitkältä!

   Poista
 2. Voi Viktor, älä aikuisista välitä ♥ Aikuisilla tuppaa olemaan aina kärhämää millon mistäkin, mutta kyllä ne siitä aina rauhottuu! :3 Tuo pussukkakuva on vallan söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuiset ei nyt ajatellut, että pikkuinen saattaa pelästyä tommosta hurjaa tappelua!

   Poista
 3. Olisko Hugon heränneet matsoilut ottaneet Jadea päähän? Jos se luulee että Hugo yrittää astua häntä.
  Se on hyvä että Hugo on sentään moderni yksinhuoltaja-isä. Pitää nätisti huolta ja opettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo oli kuulemma uhitellut Jadelle ennen tappelua, mutta ei ollut yrittänyt astua (sitä Hugo ei ole yrittänytkään enää pitkiin aikoihin).

   Poista
 4. On se varmaan pikkuselle aikamoinen järkytys jos isommat yhtäkkiä tappelee niin, että karvat vaan pöllyää...

  VastaaPoista
 5. Voi Hugoa, tappelut ei oo kivoja!

  Loistava tuo "onnistunut otos" :D

  P.S Montako kiipeilypuuta teillä muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä jotenkin niin koominen kuva.. :D

   Meillä on kaksi kiipeilypuuta. Isompi on mallia Atlas, pienemmän kiipeilypuun nimeä en muista mutta se on sellainen jossa kiertää porrasmaiset tasot huipulle, jossa on makoilutaso. :)

   Poista
 6. Hugon murjotusilmeet on ihan hinnattomia! :-D

  VastaaPoista
 7. Miten eläin voi olla noin ilmeikäs? :D Hugo on jokaisen kissanomistajan unelmakuvauskohde. Kiva kuulla, että pojat tulevat jo paremmin toimeen. Tsemppiä Viktorille, kyllä ne aikuiset siitä kohta rauhoittuvat. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota mäkin oon ihmetellyt, Hugolla ei kyllä ilmeet lopu kesken.. :D

   Poista
 8. Onnea tulokkaasta! Onpa hän söpö

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Herkut auttaa mihin tahansa! :D Tosin muistin nyt, että Hugo kyllä sähähti Viktorille tuon herkkuhetken jälkeen, kun Hugo haisteli lattiaa (siinä oli varmaan herkun muruja) ja Viktor tunki siihen myös. Ja Hugo ei ole koskaan sähähtänyt edes Jadelle. :D Ja muutenkin ihan ihme ääniä Hugo välillä päästää Viktorille, semmosia tympääntyneitä ääniä.. :o

   Poista