lauantai 11. huhtikuuta 2015

Na na na na BATMAN! | PetExpo osa 1

Tulin siihen päätökseen, että käyn PetExpossa molempina päivinä. Tänään lauantaina kävin messuilla työkaverin kanssa. Hän vasta suunnittelee kissan hankkimista, joten käytiin vähän kurkkimassa häntä kiinnostavia rotuja, eli curleja ja brittejä. Kauaa en ehtinyt messuilla olemaan, sillä käytiin vaihtamassa tänään autoon kesärenkaat Tervakoskella. Mietittiin, että oltaisiin otettu kissat sinne mukaan, mutta ei sitten otettu kun tutustuminen ei kuitenkaan ole ihan täysin läpikäyty juttu vielä.

Tässä postauksessa esittelen teille lauantain messusaaliin. Huomenna tuskin ostan enää mitään.. Sunnuntaina keskitynkin täysin valokuvaukseen, sillä tänään en ottanut kameraa repusta ulos kertaakaan.

IMG_0673

"Kysyin" kissoilta ennen messuille lähtöä mitä haluavat tuliaisiksi. Jade halusi kissanminttuleluja, Viktor rinkulaleluja ja Hugo herkkuja. Messuilla suunnitelmat tuliaisten suhteen muuttui, enkä ostanutkaan kissanminttulelua vaan uuden huiskalelun. Siinä on piitkä pitkä keppiosa (about metri) ja yhtä pitkä vaijeri, jonka päässä on huiska ja pieni kilisevä kulkunen. Tästä lelusta on tulossa jossain vaiheessa oma postauksensa. Rinkulalelut on Somakissin pöydästä. Edelliset on jo ehtinyt hukkua jonnekin hyvään piiloon, Viktor kun niin rakastaa rinkulaleluja.

Ilmaisnäytteitä jakoivat Royal Canin, Primacat ja Purina Pro Plan. Purina Pro Planin raksuja kissat saivatkin jo, mutta Jade oli ainoa jolle kelpasi. Primacatin raksupussin lahjoitin työkaverille, joka vei keräämänsä näytteet kaverilleen, jolla on kissa. Olisi pitänyt antaa mun RC-näytteetkin (ovat kasan alimmaisina) sillä en varmaan tule niitä itse syöttämään, tiedätte varmaan miksi..

Itseäni varten ostin Somakissiltä söpön kissa-avaimenperän, jonka kiinnitin reppuun. Jälkikäteen mietittynä tein vähän huonon värivalinnan, kun reppu on myös vihreä, mutta onneksi niillä on edes pieni väriero. Lisäksi Whippet-Harrastajat ry:n pisteeltä otin mukaani pari lehteä. En ole vielä ehtinyt muuta kuin plärätä ne nopeasti läpi, mutta aika kiinnostavia juttuja siellä näytti olevan!

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä: BATMAN-PAITA! Sen hankin jonkin neloskategorian rotuyhdistyksen pöydästä muistaakseni.

IMG_0678
Hankin paidan ensisijaisesti Hugolle, mutta se olikin sille vähän liian pieni. :( 
IMG_0690
Onneksi paita kuitenkin sopi ihan hyvin Viktorille, vaikka vähän väljä vielä onkin! :)
IMG_0698
IMG_0710
Söpö vai söpö? ♥

38 kommenttia:

 1. Hugoa ei tainnut haitata, ettei Batman-paita hänelle sopinutkaan. Ilmeestä vaan päättelin...

  Söpö Viktor :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tainnut haitata tosiaan.. :D Ilme kertoo kaiken!

   Poista
 2. SÖPÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Ja Hugon ilmekkin kerto kaiken, että parempi pistää pojalle etiäpäin. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo varmaan hihitteli itsekseen jossain nurkassa kun itse pääsi paidasta eroon ja paita päätyikin Viktorin päälle.. :D

   Poista
 3. Tosi söpö ! :D Miten Hugo ja Viktor suhtautui paidan pukemiseen? (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktorille paita meni ekalla kerralla tosi helposti, kun se ei tiennyt mitä odottaa. Tokalla kerralla (kun nämä kuvat otin) se jo pisti vastaan, mutta sain paidan silti päälle. Hugo yritti myös vähän vastustella, ja vaikeuksia aiheutti myös paidan pieni koko..

   Poista
 4. Ihana paita! Kyllä tuolla kelpaa kulkea vaikka ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Pian tosin on sellaiset kelit ettei paitaa tarvita, mutta kyllä se vielä varmaan syksyllä Viksun päälle mahtuu! :)

   Poista
 5. Miten toi Viktor osaaki olla noin söpö! Viktorissa on selvää malliainesta.

  VastaaPoista
 6. Suloinen viktor batman paitoineen =)

  VastaaPoista
 7. Söpö tietty!

  Voin vaan kuvitella, mikä mellakka meillä syntyisi, jos yrittäisin paitaa Iltsun päälle. Se ei tulisi sängyn alta enää ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugokin oli kyllä aika loukkaantunut kun puin paidan sen päälle.. Se nyt näkyy kuvastakin. :D Viktor vähän rimpuili aluksi, mutta aika nopeasti se paitaan kyllä tottui!

   Poista
 8. Viksukka on kyllä niin komea poika että!

  VastaaPoista
 9. Hugo näyttää paita päällä ihan batmanilta :D Söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Batman-paita olisi sopinut Hugolle, niin Viktorille ois voinut hankkia sitten Robin-paidan, niin sitten meillä olisi täällä supersankarikaksikko! :D

   Poista
 10. Aaaaw! Söpö :) Hugo kyllä näyttää siltä, että se on ihan tyytyväinen paidan liian pieneen kokoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huho varmaan huokaisi helpotuksesta, kun paita ei sopinutkaan hänelle.. :D

   Poista
 11. Hugohan näyttää ihan aidolta Batmanilta :D Tuo ilme!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! :D Tuo Batman taitaa olla vaan vähän turhan pelokas..

   Poista
 12. *katsoo vaatetettua Viktoria pari sekuntia, kunnes ei enää kestä ja poksahtaa söpöyden yliannostuksesta* :D

  VastaaPoista
 13. Ei kuulu vaatteet kissoille... :( Lelut sen sijaan näyttää oikein mukavilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään muuten vaan pitäis kissoilla vaatteita pitkiä aikoja, lähinnä kuvia varten hankin paidan. Ja Jos se sopii vielä syksyllä niin sitten ehkä ulkoilun aikana :)

   Poista
 14. Ihana paita ja Viktor! <3
  Tiedätkö myydäänkö tuollaisia paitoja muuallakin kuin messuilla? Olen yrittänyt jokapaikasta etsiä, muttei millään tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että ainakaan kissoille myydään muualla, jotkut ovat käyttäneet kyllä pienten koirien vaatteita kissoille, kun niitä on vähän paremmin saatavilla.. Nämäkin messupaidatkin oli ihan yksityisten ihmisten käsintehtyjä yksittäisiä kappaleita, eli ei mitään tehotuotantoa. :) Netistä tietysti voi löytyä, mutta siis eläinkaupoista ei.

   Poista
 15. Ehdoton paita, pitää saada tai joku vastaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet taitava käsistäsi niin tämmöisenhän tekee vaikka itse! :)

   Poista