perjantai 3. huhtikuuta 2015

Nebuankhet Zakzakiel

Instagramissa meitä seuraavat (@sinikilpikonna) tietävätkin tästä jo, eli eilen koitti se kauan odotettu päivä, kun uusi pentu saapui! Pieni esittely on varmaankin paikallaan, eli viralliselta nimeltään poitsu on Nebuankhet Zakzakiel (Zakzakiel = angel of the seventh heaven who records good deeds) ja kutsumanimekseen hän sai nimen Viktor. Heittäkääpä villejä veikkauksia, kenen mukaan pentu nimettiin.. ;)

viktor
IMG_0328
Isin tietokonekisu ♥
IMG_0311
IMG_0322
Ruokaa ei ole ihan hirveästi maltettu syödä, kun kaikki on niin jännää.

Suunnitelmat muuttui Viktorin suhteen siten, että sen onkin nyt tarkoitus jäädä leikkaamattomaksi joksikin aikaa. Se ei varmaankaan tule merkkailemaan kun Hugokaan ei sitä harrastanut, joten why not. Sijoituksessa se ei kuitenkaan meillä ole, joten mitään velvoitteita ei ole ja voin sen käydä leikkauttamassa jos siltä tuntuu.

isijapoika
IMG_0330
IMG_0327

Jade ja Hugo saivat nähdä Viktorin ensin boksissa pikaisesti, jonka jälkeen telkesin ne makkariin ja päästin Viktorin tutkimaan muut asuntoa. Jonkin ajan kuluttua Jade ja Hugo pääsivät vuorotellen tutustumaan pentuun. Jade pääsi ensin (kun oli ensimmäisenä tulossa, vaikka tarkoitus oli päästää Hugo ensin), ja tutustuminen meni tässä vaiheessa todella hyvin, ne haistelivat toisiaan nenäkkäin ja sitten Jade meni tarkkailemaan kauemmas pennun puuhia. Mutta sen jälkeen kun Hugo oli tutustunut pentuun ja kaikki kolme olivat yhdessä, niin Jadea alkoi ahdistamaan ja se murisi sekä Viktorille että Hugolle.

Hugo meni ihan sekaisin pennusta, ja se luulee vieläkin, että Viktor on sen uusi tyttöystävä. Se mouruaa, kurisee ja piirittää pentua jatkuvasti. Yölläkin nukuttiin hyvin katkonaisesti, kun Hugo mourusi oven takana. Ei viitsitty jättää pentua Hugon armoille yöksi, kun Hugo pyrkii koko ajan pennun niskaan ja Viktor yleensä hakeutuu ihmisten jalkojen väliin suojaan näissä tilanteissa. Eli parempi, että sai olla ensimmäisen yön rauhassa. Viktor nukkuikin meidän viekussa melkeinpä koko yön. Tänä aamuna kissat on taas olleet vapaasti asunnossa, ja nyt Viktor on jo pistänyt enemmän hanttiin Hugon lähentely-yrityksille!

 photo separator_zps3c2a8047.png

Huomasitte varmaan myös, että banneri on uudistunut uuden tulokkaan myötä. Sehän on käytännössä samantapainen kuin edellinen, mutta kapeammilla ja korkeammilla kuvilla. En jaksanut alkaa miettiä uutta banneri-ideaa, ja kun kerran tykkään tuostakin niin olkoon. Mutta Jadesta oli vaikea löytää sopivaa kuvaa banneriin, ja mietinkin, että banneri näyttäisi varmaan aika siistiltä, jos saisin myös Jadesta ja Viktorista otettua kotistudiokuvat banneria varten!

Viktorin esittelysivunkin laitan varmaan vielä tänään, mutta se tuskin sisältää paljoa mitään ihmeellistä, kun poitsu vasta saapui.

Sivupalkkiin on jossain vaiheessa tulossa meidän näyttelykalenteri, sillä se touhu on tarkoitus aloittaa pienestä pitäen. Vielä en ole mitään päätöksiä lyönyt lukkoon, mutta ajattelin, että Viktorin näyttelyura starttaisi viimeistään ERY-SYD:n näyttelyssä Hyvinkäällä toukokuussa. Toukokuun PIROKia myös harkitsen, vaikka se onkin vähän kauempana.

41 kommenttia:

 1. Siellä eletään nyt jännittäviä aikoja! Onnea perheenlisäyksen johdosta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin eletään! Saas nähdä kuinka kauan Hugolta kestää tajuta, ettei kyseessä olekaan tyttökissa.. :D

   Poista
 2. Ihana pentu! ♥ Meille on tulossa reilun kuukauden päästä egyptinmau-ipana ja ajattelin hoitaa kissojen tutustuttamisen melko samalla tavalla kuin tekin. Jännittää erityisesti, miten Kiira suhtautuu pentuun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei sinänsä jännittänyt miten tutustuttaminen menee, kun tiesin että Jade tulee olemaan tommonen (=sähisee jos pentu tulee lähelle, mutta muuten tarkkailee kauempaa suht välinpitämättömästi ja jossain vaiheessa sitten hyväksyy pennun). Mulle myös kerrottiin jo etukäteen että Hugo varmasti luulee pentua aluksi tytöksi, tosin en osannut kuvitella että se huutaisi ihan noin paljon, kun ei se meillä vierailleiden kiimassa olevien naaraiden tapauksessa sentään huutanut tuntikausia putkeen.. :D

   Poista
 3. Tervetuloa Viktor blogikissojen sankkaan joukkoon! Komea poika olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaverit! Mä oon melkein kuin syntyny blogikissaksi, kun niin hyvin kuulemma osaan olla mallina kun äiskä kuvaa! :) T. Viktor

   Poista
 4. Voi kuinka suloinen Viktor! <3 Jännä tuo Hugon reaktio; en tiennytkään, että kissat voivat noin erehtyä sukupuolesta ja -kypsyydestä :) Mutta parempi varmaankin noin verrattuna siihen, että käytös voisi olla myös aggressiivista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo en mäkään tiiä miksi, hullultahan se tosiaan kuulostaa. Kai noi leikkaamattomat kollit luulee sitten kaikkia tuntemattomia kissoja naaraiksi. :D Toi niskassa roikkuminenhan voi olla alistamistakin, mutta tässä tapauksessa se ei kyllä sitä ole kun tosiaan mouru ja muu Hugon toiminta on niin samanlaista kun kiimassa olevan naaraan kanssa.

   Poista
 5. Mekin ollaan suunnittelu Eryyn menoa! Tosin toi äiti ei oo vielä osannu päättää millä kokoon panolla mennään ja voi olla,että ei päästäkkään.. Yksi kun meistä on juuri parhaillaan tiine.. :3
  T. Elvia, Cembalo, Fiona ja Maisy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneks oo tota ongelmaa, kun ei oo ku yks näyttelykelponen katti tässä talossa.. :D

   Poista
 6. Onnea uudesta pikkuisesta, kovin komea on nuoriherra ♥

  Ja aikamoisen jahdin kohteena isukin toimesta :D

  VastaaPoista
 7. Hugo hei, eikö sulle ole kukaan kertonut että Viktor on pojan nimi! :) - Pepsi ja Max
  Ilmoittele, jos lähdette Tampereelle ja kummaksi päiväksi. Olen vähän haaveillut, jos "sattumoisin" lähtisin juuri sinä viikonloppuna käymään Tampereella.. - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistään ensi viikonloppuna selviää tullaanko PIROKiin vai ei ja jos tullaan niin minä päivänä, kun viimeinen ilmoittautumispäivä on silloin. :)

   Ja eipä se Hugo tajua mitään vaikka on nähnyt Viktorin takapäässä samanlaiset pallerot mitä itselläänkin on.. Ihan hölmö Hugo..

   Poista
 8. Katoinkin jo Instagramissa, että ootpas kivan nimen poitsulle keksinyt! : ) Yksi epäilys mulla olis, mistä nimi voisi olla, mutta en tiiä... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeesti ei ees tarvii olla kovinkaan villi veikkaus että keksii, mistä tuo nimi on peräisin.. ;) Vinkkinä, että se on yhdestä kirjasarjasta, josta on ollut täällä mun blogissa useasti puhetta.. :D

   Poista
  2. No sitten taisin arvata oikein ; D

   Poista
 9. Ihana on hän. Ehkä Victor tuoksui vielä mamille ja siksi Hugon oli vaikea käsittää, että siinä on poika eikä tämän äiti...

  VastaaPoista
 10. Hugo ei, toi on sitä paitsi insestiä, triplapaha siis!! :D

  Oikein suloinen pikkukisu, ihana Viktor ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ollaan tuolle triplapahalle täällä ehdittykin naureskella.. :D Viktor on kyllä niin suloinen ♥

   Poista
 11. Tervetuloa Viktor! Oot tosi suloinen <3

  VastaaPoista
 12. Oliskohan Victor Hugo, villi veikkaus?
  On kyllä reippaan oloinen ja äääärettömän söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole, vaikka häneenkin törmäsin nimiä etsiessä! :D Viktor on kyllä reipas poika, kun jaksaa touhuta vaikka Hugo-isi vähän härnääkin.. Ja on se yrittänyt vähän Jadenkin kanssa tehdä tuttavuutta, mutta Jadea ei kiinnosta..

   Poista
 13. Eikä mikä ihanuus sieltä tuli! ♥
  Jos tänne hyvinkäälle olette tulossa näyttelyyn saako tulla moikkaamaan teitä? t. innokas lukija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me aika varmasti tullaan Hyvinkäälle.. Ja tottakai saa tulla! :)

   Poista
 14. Söpö vauva tullut taloon. Onnittelut!

  VastaaPoista
 15. Voi ei miten sulonen! <3 Onnea uudesta vauvasta :)

  VastaaPoista
 16. Onneksi olkoon! Vihdoin se tuli teille. :D <3 Voin vaan kuvitella minkälainen fiilis siellä on kun uusi perheenjäsen talossa. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No torstaina ja eilenkin oli vähän semmosta pentupentupentupentupentu.. Mut tänään ei oo pää ollu ihan niin sekasin enää pennusta. :D

   Poista
 17. Paljon onnea Viktorista - ja Viktorille uudesta perheestä. Hyvää sopeutumista hänelle, Hugolle ja Jadelle. Söötti Viktor.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor on sopeutunut kyllä oikein hyvin! Ja Hugokin alkaa olemaan jo melkein normaali.. Jadekin pikkuhiljaa.. :)

   Poista
 18. Mekin ollaan tulossa ERY-SYDiin. Sunnuntaina. Toivottavasti nähdään siellä silloin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä! Päivästä en ole vielä varma, se selviää vähän lähempänä. :)

   Poista