keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vastoinkäymisiä

Ensimmäinen vastoinkäyminen: Ei ollakaan menossa näyttelyyn Tampereelle. Syy tähän on PIROKin käsittämättömän typerä ja vastenmielinen toiminta ja tietojen pimittäminen. En oikein tiedä kuinka paljon viitsin tästä aiheesta sanoa ettei tästä tule mulle mitään sanomista, taikka haittaa asiaan liittymättömille näyttelyssä toimijoille. Jotkut saattavat silti ehkä arvata mistä tässä on kyse, jos tietää, mistä kissamaailmassa on kuhistu muutaman viime vuoden ajan.

IMG_1267
Viktor does not approve.

Näyttelymaksu meni nyt sitten kankkulan kaivoon, 35 euroa ei nyt iso summa ole mutta kyllä se silti sapettaa. :/ Viktorin näyttelydebyytti siirtyy tämän myötä ERY-SYDin Hyvinkään näyttelyyn.

 photo separator_zps3c2a8047.png

IMG_1240
Ai miten niin sulla on mustakin jotain kerrottavaa taas..

Toinen vastoinkäyminen: Hugo merkkasi mun syliin toistamiseen eilen illalla. Kasvattajaan olen ollut yhteydessä ja nyt mietitään mitä tehdään. Joko yritetään saada vika pentue alta pois mahdollisimman pian, tai sitten laitetaan Hugo implantille ja viimeinen pentue siirtyy selvästi myöhemmäksi.

IMG_1256
Hei oikeesti äiskä, pitääks sun aina kaikki kertoo blogissa..?

18 kommenttia:

 1. Meilläkin kusi Simba kaks kertaa peräkkäin viime viikolla sänkyyn. Ennen se on kussu, jos on lakana näkynyt niin siihen ja nyt oli kussu pelkästään kun peitto näkyi. Nyt on ollu päiväpeitto joka päivä niin ei oo tehny mitään. Kotonakin kun käytiin viikonloppuna, niin oli lorottanu saunan lauteille. :D Eipä tälle mitään voi kun on poika jo leikattu.... kerkesi oppia ennen kastrointia niin jotain jälkijuttuja kai. Kerran lorotti miehen työtuolille ja nukku siinä mielissään. :D Huvittavaa!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, teilläkin edelleen tommosta! Toivottavasti meillä ei jäis Hugolle tuota tavaksi.. :s

   Poista
 2. Mä nyt ainakaan en tiedä mistä kissamaailma kohisee, joten jäin miettimään, että mikä mahtaa olla niin sellaista, että lykkää Viktorin debyytin myöhemmäksi... Toivottavasti joku joskus valaisee asiaa.
  Voi Hugoa, taitaa heppu olla vähän sitä mieltä, että nyt kun on toinen poitsu talossa niin pitää tehdä selväksi, että kuka on se kuka omistaa kenetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on vähän kryptinen postaus.. :/

   Tää vaikuttais munkin mielestä vähän siltä, että Hugo on mustasukkanen. Oon kyllä huomioinut Hugoa mielestäni ihan kiitettävästi, mutta kun Viktor vaan änkeää koko ajan hösöttämään väliin silloinkin, kun yritän olla Hugon kanssa kahdestaan.

   Poista
  2. Mä sainkin tuolta jostain vähän valaisua asiaan ja nyt mietityttää...

   Poista
  3. Hyvä että sait valaisua tähän asiaan!

   Poista
 3. Meillä feliway vähensi merkkailua selvästi. Niitä haihduttimia piti vain olla joka huoneessa. Sen huomasi kollista heti, jos jostain haihduttimesta pääsi neste loppumaan.

  Leikkauksen jälkeen merkkaaminen loppu ku seinään, joten toivoa on että tuosta ei jää mikään pysyvä tapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin miettiä tuota Feliwayta! Onneksi meillä on vaan kaksi huonetta, joissa kissat oleskelee. :D

   Poista
 4. Ikävää, että teiltä jää Pirok väliin!

  Meillä kun oli tuo sulhanen viimeksi kylässä, totesin että itse en kyllä merkkailevaa kollia kestäisi sitten millään. Sai muuten aika paljon pyykätä kissan kylässäolon jälkeen (ja sen aikana!), ja silti se lemu meinasi välillä olla sellainen, että suurinpiirtein rappukäytävään asti haiskahti... Joo kiitos ei, vaikka etenkin nuo leikkaamattomat kollit tuppaavatkin varsinaisia hurmureita muuten olemaan. :D Sain jopa pestä kameran kaulahihnankin (koska jätin sen pari kertaa valvomatta hyllyn päälle kollin ollessa samassa tilassa...), ja vieläkin haiskahtaa, seuraavaksi yritän varmaan etikalla, ei huvittaisi uutta ostaa. Joo-o, saattaa mullakin kyllä joskus hamaassa tulevaisuudessa olla leikkaamatonkin kolli, mutta merkkailevat naaraat on kyllä siedettävämpiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta toi on vielä suht siedettävää, että Hugo merkkailee vaan mua. Paita on kuitenkin helppo vaihtaa ja pestä (tai siis toivottavasti se lemu lähtee niistä, en oo vielä saanu niitä pesuun.. :o), toisin kuin jos vaikka sohva tulisi merkatuksi. Mutta toisaalta nyt en uskalla päästää Hugoa syliin, kun ei sitä tiiä haluuko se oikeesti syliin vai vaan merkkaamaan taas. :D

   Poista
 5. Hmm, me ei vaan tajuta mistä kissamaailmassa kuhistaan :) Googlasinkin "kissamaailman kuhinat", mutta sillä löytyi vain loisia ja matolääkkeitä :)
  Ps. Kissan kuseskelu ei vaan oo kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan ole kivaa! Mutta en silti ole suuttunut Hugolle, lähinnä mua vaan alkaa naurattaan kuinka höpsö poika on! :D

   Poista
 6. Oisko sulla vähän jotain vinkkiä että mistä saisi tietoa tästä vähän mystisemmästä vastoinkäymisestä? Mitä kannattaisi vaikka googlettaa? Asia on itselle ajankohtainen ja jäi mietityttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vaikka mulle spostia tohon sivussa olevaan osoitteeseen, niin laitan sulle pari linkkiä..

   Poista
 7. Olemme menossa Pirokin näyttelyyn, joten tämä vastoinkäyminen kiinnostaa minuakin. Luulen tietäväni mistä on kyse, mutta en ole löytänyt mistään netin syövereistä varmistusta luulolleni... Joka tapauksessa harmi, ettei pikku-Viktoria nähdä Tampereella. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä tietoa mistään virallisesti löydäkään. Käy vaikka kurkkaamassa Facebookissa näyttelyn tapahtumasivu, siellä voi tehdä päätelmiä siitä, mitä asiaa pimitetään ja ehkäpä saat varmistuksen epäilyillesi.. https://www.facebook.com/events/444053522437148/

   Harmi tosiaan ettei Viktoria tuolla nyt nähdä. Pari lukijaakin oli tainnut ilmaista että olisi tullut meitä siellä moikkaamaan, mikä olisi ollut mukavaa! :/

   Poista
 8. Voi harmi kun tällaisia vastoinkäymisiä. :/ Mie en ole perillä näyttelymaailman menosta, mutta toivottavasti ongelmakohtaan tulee korjaus, jos/kun se on sen verran vakava, että kissoja jätetään sen vuoksi tuomatta. :/ Toisaalta, jos syy on taloudellinen niin se saattaa olla kinkkisempi juttu... Tietääkseni näyttelyiden järjestäminen on aina vain vaikeampaa ja kalliimpaa, saas nähdä tuleeko se vaikuttamaan tulevina vuosina järjestettävien näyttelyiden määrään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyse siitä, että Pirokilla vaikuttaisi olevan aivan eri arvot ja käsitys siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. :(

   Poista