sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikko 17

Tällä viikolla onkin tapahtunut kaikenlaista.

IMG_1168

Aloitetaan Viktorista. Sillä on ollut nyt noin viikon verran vatsa todella löysällä. Promax auttaa Hugolla yleensä todella hyvin, mutta Viktorin tapauksesta siitä ei kuitenkaan ollut tällä kertaa apua. Toivon, että ripuli menisi itsestään ohi, mutta jos ei niin soitan heti alkuviikosta lekuriajan. Poitsu on kuitenkin ollut ihan normaali touhukas itsensä ja se on tietysti positiivista. Eilen Viktor ei käynyt kakkoshädällä ollenkaan eikä vielä tänäänkään ole käynyt, mikä saattaisi olla merkki siitä, että vatsa on normalisoitumassa. Ainakin Hugon kohdalla näin on usein käynyt.

hugoilmee
Enhän minä mitään oo tehny..
(Tulipa vihdoin hyvä sauma julkaista nämäkin kuvat, ne on meinaan tosi vanhoja!) 

Seuraavaksi tuleekin sitten varmaan erikoisin uutinen: Hugo kusi mun päälle. Vähän piti kyllä miettiä että mitähän tässä just tapahtui, kun huomasin märän läntin paidassa. :D Olin siis makoillut sohvalla, ja molemmat pojat kävivät kääntymässä sylissä. En huomannut ollenkaan, missä vaiheessa se tapahtui. Hugo on todennäköisin syypää, ja syy on tietysti ilmiselvä. Mua ihmetyttää tässä se, mistä Hugo nyt yhtäkkiä sai päähänsä että olisi kiva käydä merkkaamassa äiskä. Hugohan ei siis ole tätä ennen merkkaillut ollenkaan. Toivottavasti tämä oli nyt vain yksittäinen kerta!

hyppyviksu

Tänään otettiin vähän hyppykuvia Viktorista, ja nämä onkin ensimmäiset vauhdikkaat kuvat pennusta. Viktor ei ehkä ole ihan niin innokas huiskan perässä hyppijä kuin isänsä, mutta muutaman pompun sain silti kuvattua pikkuherrasta.

viktorpusu
Yäks äiskä, älä pussaa!

Tämän viikon ohjelmaan kuului myös uusien yhteiskuvien ottaminen. Kysynpähän vaan, että miksi meidän pojilla pitää aina olla tuollainen ilme kun ne on sylissä.. :D

Ai niin yksi juttu vielä: päivitin taas sivupalkista löytyvää näyttelykalenteria!

20 kommenttia:

 1. Oioi, noin se Morikin aloitti merkkailun, suoraan mun päälle. Kai se on sitä, että se tärkein pitää merkata omaksi.

  Mahtavia hyppykuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, nyt alkoi vähän pelottaan.. *rukoilee sormet ristissä, että merkkaus jäi tähän yhteen kertaan*

   Poista
 2. Toivotamme teille kovempia kakkoja ja pissatomia paitoja ;) Hyppykuvat on kyllä tolkuttoman upeita !

  VastaaPoista
 3. Siellä onkin sitten tapahtunut! Toivotaan, että merkkailuja tapahdu enempää.

  VastaaPoista
 4. Hah, niin, tietyllä tavalla tuon Hugon merkkauksen voi ottaa myös kohteliaisuutena, niinkuin Meri ^ tuolla yläpuolella sanoikin. ;D mut toivottavasti jäi tähän yhteen kertaan, leikkaamattoman kollin merkkailut kun saattaa olla vähän haisevia. :D nähdään PIROKissa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sen voi, mutta vaikea vaan ajatella sitä niin jostain syystä.. ;D

   Poista
 5. Oikein hienot hyppykuvat! Toivottavasti merkkailu tosiaan jäisi tuohon yhteen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peukut on pystyssä ja sormet ristissä että tuo oli vaan jokin yksittäinen mielenhäiriö! :D

   Poista
 6. Paranemisia Viktorille! Hugon eka ilme on mahtava, ei poitsu ymmärrä mikä mättäsi pisukohteessa. :DD

  Upeita hyppykuvia! Oon niin kade siun HD-tason liikekuville, mie kun kuvasin curlien hyppimistä jokusen päivä sitten niin kaikki kuvat sai suoraan poistaa, vaikka ammuin sarjatulta liikekuvausasetuksella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor ehtikin jo parantua, tänään siis tuli kiinteää kuten arvelinkin. :)

   Kyllä mäkin aika monta kuvaa poistin, suurimmaksi osaksi siksi, että Viktor oli mun liipaisinsormelle liian nopea ja se oli puoliksi ulkona kuvasta. :D Mutta kyllä munkin kohdalle epätarkkoja kuvia sattuu! Oon suunnitellut kirjottavani postauksen tästä aiheesta ja se onkin jo suht valmis, mutta saa nähdä milloin julkaisen sen.

   Poista
 7. Voi ei! Toivottavasti merkkailu loppuu tuohon ja että oli yksittäinen villitys Hugon osalta!

  VastaaPoista
 8. Voi että Viktor on piääänii...

  VastaaPoista
 9. Tavallaan kyllä aika ällöä, että tolleen syliin merkkaa, mutta onhan se toisaalta niinkin, että Hugo varmaan vaan aatteli muistuttaa oikein kunnolla, että kenelle sä kuulut. :)

  VastaaPoista