sunnuntai 24. toukokuuta 2015

ERY-SYD Hyvinkää

Aivan ensi alkuun pitää todeta, että näyttelyssä tuli otettua hävettävän vähän kuvia, joten postaus tulee siis olemaan tekstipainotteisempi.

IMG_9174
IMG_9170

Aamu ei alkanut kovin lupaavasti. Kun saatiin auto startattua Viktor alkoi huutaa suoraa huutoa, mikä jatkui koko automatkan ajan. Pelkäsin tässä vaiheessa, että onkohan se sitten näyttelypaikallakin ihan kauhuissaan, mutta toisin kävi. Viktoria ei vaikuttanut jännittävän näyttelypaikalla ollenkaan! Siitä huolimatta että Viktor vaikutti olevan rentona näyttelyssä, päätin viedä sen tuomarin pöydälle kuljetusboksissa, ihan varmuuden vuoksi kun tuomareiden pöytien läheisyydessä on kuitenkin niin paljon ihmisiä ja muita kissoja. Pöydällä Viktor oli todella reipas, ei olisi arvannut että on sen ensimmäinen kerta näyttelyssä.

IMG_9247

Tuomari tykkäsi Viktorista tosi paljon. Meillä oli tuomarina Magdalena Kudra, joka oli tosi mukavanoloinen tuomari. Viktor on kuulemma oikein lupaava nuori mies ja ikäisekseen hyvin kehittynyt. Ainoastaan profiili jättää aavistuksen toivomisen varaan, mutta se saattaa vielä muuttua kunhan Viktor tuosta kasvaa ja kehittyy. Viktorin tulokseksi tuli lopulta EX1 BIV NOM, eli poitsu valittiin sekä värin parhaaksi että tuomarin parhaaksi pennuksi! Paneelissa hävittiin ocicatille, mutta Viktor sai siitä huolimatta yhden äänen.

IMG_9240
Mitali värin parhaasta, kuppi tuomarin parhaasta.

Olen niin mahdottoman ylpeä Viktorista! Suurin ylpeydenaihe on se, kuinka nätisti pikkupoika osasi näyttelyssä olla, mutta kyllähän tuo hyvä sijoitus on ihan kiva asia myös. :)

IMG_9263

Jade ja Hugo olivat ihan ihmeissään kun tultiin kotiin, molemmat haistelivat Viktorin tarkasti läpi, taisi olla paljon mielenkiintoisia hajuterveisiä Viktorilla näyttelytuliaisina.. Hugo taisi innostua vieraista hajuista sen verran, että päätti taas vähän ahdistella omaa poikaansa. Viktor oli kuitenkin niin väsy pitkän päivän jälkeen ettei se oikeen jaksanut välittää edes sen vertaa että olisi vastaan pistänyt. Pikku torkkujen jälkeen patterit oli kuitenkin taas ladatut, ja nyt isä ja poika vetävät rallia kämppää ympäri ja pitävät välissä myös painimatseja.

IMG_9244
Hyvä että poika viihtyy näyttelyissä, niin mun ei tarvii enää ikinä sinne lähteä, hah! Ja saadaanpahan me Jaden kanssa kuitenkin näyttelystä tuliaisia, tälläkin kertaa äiskä toi meille pari purkkia märkäruokaa ja herkkutikkuja, nams!

33 kommenttia:

 1. Megaonnittelut Viktorille! Sä oot paras!

  T. Sisko-puolesi Lilja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti, siskopuoliseni! Säkin oot kyllä niin nätti. :) -Viktor

   Poista
 2. Onnittelut Viktorille, hieno aloitus näyttelijänuralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä joo hyvä aloitus, en kyllä osannut odottaa sitä ollenkaan, vaikka Viktoria onkin moni kehunut vuolaasti! :)

   Poista
 3. Onnea hienosta näyttelytuloksesta!

  VastaaPoista
 4. Hienoa Viktor! Emme tienneetkään aiemmin että Lilja on sun siskopuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktorilla ja Liljalla on sama isä, eli Hugo tietysti. :)

   Poista
  2. No niin tietty.. En ole vain tajunnut ajatella että niin on.. :)

   Poista
 5. Onnea onnea Viktorille! ♥ Viktor on kyl oikeesti siis tositosi superhyvän värinen ja näkönen aby mun mielestä! Perkuleen ocicatit, ne aina voittaa. :| :D no ei, mä oon ilonen oikeesti että Suomessa ocit on niin tasokkaita. 8)

  VastaaPoista
 6. Onnea Viktorille! -Justus & Mimmu

  VastaaPoista
 7. Johan Viktorin ura lähti käyntiin isolla pamauksella ! Onnea paljon :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut Viktorille näyttelysaavutuksista ja hyvistä näyttelyhermoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktorilla oli tosiaan näyttelyhermot kohdillaan, näytti oikeastaan jopa siltä, että se nautti näyttelyssäolosta! :)

   Poista
 9. Ihanaa, että Viktorin nly-debytointi meni NOIN HYVIN! ♥
  Harmi, etten ollut su:na paikalla, kun lauantai meni Hyvinkäällä pitkäksi. Noh, ehkä ensikerralla sitten.. :)

  VastaaPoista
 10. Vautsi upea suoritus Viktorilta ja odottelen innolla tuleviakin näyttelyitä et miten pentu sijoittuu siellä ja onko aina yhtä hurmaavana sitten tuomariston edessä! Kuten joku jo Facebookissa sanoikin, että niin happyyyyy kun sulla on nyt kunnon näyttelykissa joka ei välitä ja pääset ihan nuoresta asti sen kanssa osallistumaan kilpailuihin! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon niin ilonen että Viktor tykkää olla näyttelyissä, sillä ei musta oo viemään kissaa väkisin näyttelyyn jos se ei siellä tykkäisi olla. :) Hugon kanssa näyttelyt oli ihan hirveitä kun podin koko ajan huonoa omatuntoa siitä että oon sen sinne raahannu.. Kaksi kertaa oli sille enemmän kun tarpeeksi!

   Poista
 11. Oooh, kannatti mennä! :) Superisti onnea, ei hullumpi alku näyttelyuralle! :D Tosi mahtavaa, että Viktorkin viihtyi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Viktor oli jopa valjaissa jonkin aikaa sylissä, tosin sen olisi tehnyt mieli kovasti lähteä käppäilemään jonnekin, mutta ajateltiin että totutellaan hitaasti pelkästään sylissä ololla. :)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä niin mahtavaa vaikkei ihan sitä kirkkainta palkintoa voitettukaan! ♥

   Poista
 13. Onnea Viktorille, upea näyttelyDebyytti :)

  VastaaPoista