lauantai 30. toukokuuta 2015

Karkkipäivä

Me saatiin eilen paljon herkkuja! Ja tänäänkin äiskä kävi ostamassa meille uusia herkkuja eläinkaupasta, sellaisia joita ei olla koskaan maistettukaan. Ehkäpä saadaan niitä myöhemmin.. Kuulin kun äiskä ihmetteli ääneen, että miksi ihmeessä se ostaa meille lisää herkkuja vaikka kaapit on niitä pullollaan jo valmiiksi.. Katsokaa vaikka:

IMG_9401

Nuo oranssissa pussissa olevat Orijen-herkut on niitä uusia, joita ei olla vielä maistettu. Siinä pussissa lukee että ne maistuu villisialle, se on ihan outo maku meille. Eilen saatiin tommosessa vihreässä putkessa olevia nameja.

IMG_9334
IMG_9339
Tossa on äiskän ja isin herkut, niihin mä en koske. Ne ei oo kissan herkkuja!
IMG_9341
Ilmeet kertoo, kumpi sai namin ja kumpi ei. :D
IMG_9344
IMG_9348
Mulle se. Nyt heti.

 photo separator_zps3c2a8047.png

Kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, niin meidän kissojen herkkukaappi koostuu lähinnä ilmakuivatuista nameista. Ne on terveellisiä (viljaton, sokeriton, korkea lihapitoisuus), kissat tykkää niistä ja niitä on myös kiva käsitellä (kuivia, eivät haise, eivät sottaa). Joukossa on myös mm. muutama namitikku ja kuivattuja pikkukaloja. Yhden Primacatin miniraksupussinkin laitoin kuvaan mukaan, sillä se tulee annettua kissoille herkkujen tapaan. Eilen heittelin Jadelle pitkästä aikaa raksuja jahdattavaksi, ja voi että kun neiti oli innoissaan! Pojat telkesin siksi aikaa kuljetusbokseihin,muuten touhusta ei olisi tullut mitään..

Millaisia nameja teillä syödään kissojen karkkipäivänä?
Haaste bloggaajille: Esittele kissanherkkukätkösi!

P.S. Mä varastin tuosta violetista pussista tänään yhden iison namin, sellasen ettei mahdu edes mun suuhun kunnolla kokonaan (nami on kuutio, jonka särmät 2cm). Söin sen sohvapöydän alla hurjana muristen, eikä kukaan uskaltanu tulla varastamaan mun herkkusaalista! 
 
P.P.S. Huomasin tänään yhdessä etnokaupassa ankan kieltä (ja kivipiiraa). Pitää varmaan käydä hakemassa joku päivä!

14 kommenttia:

 1. Mulla on herkut loppu :( Ensi viikolla saan vasta :( Epistä kun Pepsin herkkuja saa sieltä Lidilistä, mutta mun ei. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mites niin on päässyt käymään? Kuten näkyy niin meillä on hyvät varastot pahan päivän varalle. -Jade

   Poista
 2. Meillekkin isäntäväki ostaa pakastekuivattuja nameja enimmäkseen ja ne onkin just parhaita! (: Haasteeseenkin vastaillaan huomisen aikana - Justus & Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että lähdet mukaan haasteeseen! Pitääpä käydä kurkkimassa sitten sun postaus. :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä paljon herkkuja :D Meiän pitää eka vähän täyttää varastoja ennen kuin voidaan näyttää herkkukaapin sisältö, koska Cocon herkut on loppu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän namit ei kyllä ikinä oo loppu kun ostelen niitä vähän väliä lisää. :D

   Poista
 4. Mullakin on herkkuja putkiloissa, mut ne ei oo tollasia vihreitä putkiloita, noita vihreitä oon nähny viimeks tosi kauan sitten. Noi 'herkku'tikut kun teiltä löytyy jäi multa syömättä kokonaan, en tykkää, liian kovaa ja sitkeetä mulle.
  Noi teidän ihmisten herkut, niin niistä ne pallot kun on sinisessä pussissa on tosi hyviä, mutta niistä tulee ihan karmee jano - kerran pääsin vahingossa maistelemaan kun ihminen jätti pussin näkyville siksi aikaa kun kävi keittiössä hakemassa täydennystä lasiinsa. En maista kyl enää ikinä vaiks ne onki tosi hyviä.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä varsinkin Jade tykkää herkkutikuista tosi paljon, pojatkin syö, muttei ihan yhtä innokaasti kuin Jade.

   Poista
 5. Aivan ihana kasa herkkuja!! :D Kyllä kisujen kelpaa! Hyvät on herkut ihmisilläkin ♥ Meillä syödään pakastekuivattua kalaa, sillä se on ainut, mitä kaikki 3 voi syödä. :) Kaapissa on tosin myös pari sellaista herkkua, mitkä pitää syöttää pois kahdelle tietylle kisulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kuivatut herkut on suurimmaksi osaksi kanaa. Välillä on kuitenkin kiva ostaa jotain vähän erikoisempaa, kuten tuota villisikaa!

   Poista
 6. Meillä ei oikein mitkään herkut maistu, paitsi punaisen pussin kissanmintut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ois varmaan tosi vaikeeta elää semmosen kissan kanssa joka ei herkuista tykkää, motivointi ois esimerkiksi paljon vaikeempaa. :D Ja muutenkin kun on tottunut tommosiin kissoihin jotka syö melkeen sen kädenkin jolla ne herkut on..

   Poista
 7. Hugolla on paras ilme vikassa kuvassa. :D ♥ ilmentää kyllä hyvin miten vakavasti abyt suhtautuu herkutteluhetkiin! :D

  VastaaPoista