maanantai 18. toukokuuta 2015

Kissanpesu x3

Sunnuntaina oli pesupäivä. Kaikki kolme kissaa päätyivät lopulta pesulle erilaisten syiden takia. Ensinnäkin Viktor pääsi pesulle tulevan näyttelyn takia. Hugo on näyttänyt jo pitkään tosi lähmäiseltä ja Jade sen sijaan on jo jonkin aikaa haissut ihan kalalle (Salmopetin takia).

IMG_9057
IMG_9102
IMG_9062
IMG_9101
IMG_9059
IMG_9091
IMG_9109

Viktorille tämä oli ensimmäinen pesu, ja kaikki meni oikein hyvin. Hugo oli yhtä rauhallisesti kuin aina ennenkin, ja poikien pesu onnistuikin lavuaarissa. Jade sen sijaan on jo pelkästään koonsa puolesta sopimaton lavuaarissa pestäväksi, joten se pääsi ihan kunnon suihkun alle. Neiti ei myöskään tykkää vedestä ollenkaan, joten Jaden peseminen on aina vähän haastavampaa, mutta siitäkin selvittiin!

 photo separator_zps3c2a8047.png

Eilen ei muuten ollut yhtään mun päivä. Onnistuin ensin jotenkin kummallisesti poistamaan erään blogitekstin, jota olin hienosäätänyt pitkään ja olin juuri saanut sen julkaisukuntoon. Aloitin tekstin kirjoittamisen uudelleen, mutta en millään tule saamaan siitä yhtä hyvää kuin se alkuperäinen oli. Kyseinen postaus oli siis ollut ensin kuukausia luonnoksissa puoliksi kirjoitettuna, ja pari viikkoa sitten innostuin kirjoittamaan sen loppuun ja hienosäätämään, ja sitten tapahtuu näin. Damn you Blogger! Sillä hetkellä tunnelma oli tämmönen:


Lisäksi kuulin taas huonoja uutisia tulevaan Eryn näyttelyyn liittyen. Tällä kertaa ollaan kuitenkin menossa, mutta käytännössä voidaan jo arvata, että menestystä on luultavasti turha odotella.. On se niin ihanaa kun kissanäyttelyt on niin reilua peliä! ♥ *köh* sarkasmia *köh* Olisi ollut ihan sama olla pesemättä Viktoria, mutta tein sen harjoituksen vuoksi, ja harjoitusta tuleva näyttelykin tulee olemaan esiintymisen kannalta. Hyvä puoli on se, että kyseessä on drive-in-näyttely joten voidaan lähteä paikalta heti kun arvostelu on ollut. Abyt arvostellaan heti aamusta klo. 9:50 eteenpäin, joten jos haluatte tulla meitä moikkaamaan niin kannattaa olla silloin paikalla, me tuskin jäädään paikalle hengaamaan kovinkaan pitkäksi aikaa..

26 kommenttia:

 1. Voi pikkuiset .. :)!
  Jade huokassu helpotuksesta , kun suihkurumba ohi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade todellakin huokaa helpotuksesta kun se kamala "vesikidutus" on ohi.. :D

   Poista
 2. Eikä, taasko jotain. :( Saisko jotain haisua, että mitä tällä kertaa? Yritän kovasti päästä rotukissaharrastuksessa jyvälle näistä ei-niin-kivoista jutuista, jotta voisi hieman edes olla tietoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskee samaa henkilöä kuin viimeksi, mutta tällä kertaa vähän eri "asemassa", siitä huolimatta tullaan tuomarin pöydällä tapaamaan ja kaiken lisäksi vielä vastakkain kilpailemaan..

   Poista
 3. Pestyistä kissoista Jaden kauhistunut ilme vie kyllä säälipisteet kotiin. Voi toista! Ja höh, jos näyttelyssä tuomarointi on puolueellista. Toivottavasti teille tulee silti kivaa. Ainakin pääsette varmasti höpöttämään kissoista sydämen kyllyydestä ja mielenkiinnolla seuraamaan, mitä pikku V tuumaa arvostelutilanteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elättelen vielä toivoa että jospa meidän tuomari olisikin selaista sorttia joka ei ottaisi vaikutteita muiden puheista kissoja arvostellessaan, mutta saas nähdä.. Mutta pääasia nyt, että Viktor käyttäytyisi tuomarin pöydällä nätisti!

   Poista
 4. Heh, muistan ikuisesti kun miehen kanssa kerran alettiin kissaa pesemään. Saatiin suihku auki, kun kissa lensi kuin leppäkeihäs pitkin seiniä - tuloksena miehen paidasta iso pala selästä irti ja me kaksi märkänä, kun irrallaan lattialla tanssahteleva suihkunpää pyöri ympyrää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muistan kun joskus miehen kanssa jouduttiin pesemään Jaden peppu keskellä yötä. Se oli niin koomista kun Jade ihan paniikissa räpiköi vessassa ja melkein kiipeili seinillä ja me ihan yltäpäältä märkinä hekoteltiin. :D Ja tosiaan se, että tehtiin sitä keskellä yötä..

   Poista
  2. Kissaparka, kidutetaan keskellä yötä ja tyypit vielä nauraa! :D

   Poista
  3. Kaiken lisäksi nauraminen ehkä vähän pahensi tilannetta, kun toinen muutenkin niin hädissään siellä.. :D Mutta kun ei voinut olla nauramatta!

   Poista
 5. Kissojen pesu on välillä kyllä haastavaa puuhaa.. :D harmi tuon sun postauksen puolesta, mutta toivottavasti saat sen kirjotettuu takas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Saa nähdä milloin saan sen julkaistua jos nytkin hienosäädän tekstiä monta viikkoa.. Aihe on semmonen että haluan tekstin olevan täydellinen.

   Poista
 6. Voi ku Jade on ihan sen näkönen, että tekee mieli paeta ja johonki kauas... :D

  VastaaPoista
 7. Luulisin kyllä Jaden pesemisen olevan aika homma, jos ei tykkää ja panee vastaan. Kuva pesijästä puuttuu. Lienee yhtä märkä kuin kissatkin? Ainakin minä olisin, jos pesisin meidän Ruskan ja Rauhan. Eurooppalaisia ei yleensä pestä näyttelyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se! Pesijät selvisi yllättävän kuivina tällä kertaa.. :D

   Poista
 8. Osanottoni märille kissoille! Meillä se on edessä la-aamuna Eryä ajatellen. Viktorille vauvana, näyttely on reeniä, reeniä, reeniä tulevaa varten. Itsekin grandini kanssa odotan vain kaunista käytöstä, en muuta.. Saattaa mamma tarvita enemmän nitroja kuin kastraatti.. ;D Oletteko paikalla la vai su:na? Tsemppiä anyway!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tulossa sunnuntaina, kuten tuosta sivupalkista käy ilmi. Toivottavasti meidä nViktor käyttäytyisi heti alusta asti nätisti. Ainakaan sillä ei ole mitään ongelmia antaa vieraiden ihmisten häpelöidä itseään, se on hyvä alku! :D

   Poista
 9. Noi orjat on uhkaillu, että mäkin joudun huomenna pesulle! Haisen kuulemma pissalle... -Kajsa-

  VastaaPoista
 10. Tuplaeikä! Tosi kurjaa kun pitkään kirjoitettu teksti katoaa, kyllä varmasti vihastutti! :( Mie kirjoitan aina varalta asiatekstit ensin LibreOfficella, tosin lähinnä siksi, etten vanhingossa paina julkaise-nappia liian aikaisin. :D Mutta näemmä on hyvä kirjoittaa katoamistenkin varalta. :/ Tsemppiä uudelleenkirjoittamiseen!

  Tosi harmi kun teillä on heti alkuvaiheessa vastoinkäymisiä näyttelyiden suhteen, mutta tosiaan positiivisena tulee ainakin, että kisu saa kokemuksia! Aiotteko osallistua vielä muihin näyttelyihin tänä vuonna? Onnea näyttelyyn, josko onni suosisi kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon välillä kirjoitellut pidempiä postauksia ihan notepadilla, mutta aika harvoin.. Ehkä pitää ottaa tavaksi juurikin asiapostausten kanssa!

   Juu onhan meillä näyttelysuunnitelmia loppuvuodellekin. Tämän näyttelyn jälkeen seuraavana on varmaankin SUROK Hämeenlinnassa heinäkuussa.

   Poista
 11. Omalta osalta on kyllä tullut huomattua, että välillä kissanäyttelyssä arvostelu on puolueellista. Se on pirun ärsyttävää, mutta sille ei vain mahda mitään. Valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vie vähän makua koko touhulta mun mielestä.. Vaikka eihän se voittaminen missään nimessä tärkeintä ole, mutta oishan se kiva kuulla objektiivinen arvio kissan rodunomaisuudesta (kun sitä on kerran tultu näyttelystä hakemaan), ja sitten ylpeänä hävitä paremmalle jos niin käy.

   Poista