lauantai 23. toukokuuta 2015

Riiviöpoika

Viime viikolla Viktorilla oli riiviövaihde päällä. Onneksi riiviöinti kohdistuu Hugoon, nimittäin jos Viktor alkaisi härnätä Jadea niin mulla kävisi Jadea sääliksi. Onneksi pentu (ainakin vielä) tottelee Jaden sähinöitä ja jättää leikin sikseen ennen kuin se on ehtinyt kunnolla edes alkaakaan.

IMG_9116
IMG_9080

Leikkikuviakin tuli Viktorista otettua viime viikolla, ja yksi kuvista onkin näkynyt jo Instagramissa.

IMG_8984
Niin vakava ilme. :'D
IMG_8971
Viktor kävelee eteenpäin huiskan väärä pää suussaan ja Hugo vaanii huiskaa.

Huomenna ollaan siis Hyvinkäällä Wanhalla Villatehtaalla kissanäyttelyssä, tulkaa vaan rohkeasti moikkaamaan meitä jos satutte paikalle aamusella! :)

22 kommenttia:

 1. Mua jotenkin säälittää Jade, kun nyt sillä on kaks miestä kiusaamassa sitä.. Ja jos ette meinaa ees Viktoriakaan leikauttaa tai ainakin niin yhessä postauksessa luki ettette pidä kiirettä sen asian suhteen. Voi Jade reppana :( Onko sillä ees kivaa siellä kotona kun tuntuu että sitä vaan härnätään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Jadea nyt ketään kiusaakaan. Hugo ahdisteli sitä aikasemmin, mutta nyt se ahdistelee Viktoria, tosin sekin on vähentynyt merkittävästi.

   Viktor siis kastroidaan kyllä, jos se alkaa jossain vaiheessa ahdistelemaan Jadea kohtuuttomasti. Hugon tapauksessa meillä on kasvattajan kanssa sopimus neljästä pentueesta eli sitä ei voi tosta noin vaan leikkauttaa. Viktorin tapauksessa sen sijaan sijoitussopimusta ei ole, vaan sovittiin kasvattajan kanssa ns. ystävien kesken, että pidetään Viktor leikkaamattomana jos se käyttäytyy nätisti eikä merkkaile, kun se on kuitenkin ihan kelpo kissa ja sille saattaisi olla mahdollisesti kasvatuskäyttöä myöhemmin. Mä voin kuitenkin tehdä sen lopullisen päätöksen kastroimisesta jos musta tuntuu siltä, mutta vielä sille ei ole tarvetta.

   Jade on aina ollut sellanen ettei se viihdy toisen kissan läheisyydessä, jos verrataan esim. Hugoon ja Viktoriin, jotka kaulailee toisiaan joka päivä. Jadea ei kuitenkaan haittaa se, että täällä on myös muita kissoja, se ei vaan halua että ne tulee ihan sen iholle. Kolmannen kissan hankkimisen taustalla yhtenä syynä oli muuten se, että Hugo saa kaverin ja jättää Jaden rauhaan, joka ei poikien leikeistä oikein innostu. Jade on myös todella hitaasti lämpenevää sorttia, sillä kesti puolisen vuotta tottua täysin Hugoonkin silloin aikanaan.

   Sun kannattaa nyt muistaa se, että blogi ei kerro läheskään koko totuutta. Oikeastaan oon jo jonkin aikaa odottanut kuulevani jotain tämän tyyppistä Jadeen liittyen ja mun on ollut tarkoitus kirjoittaa siitä ihan oma postauskin, mutta näköjään myöhästyin. Toivottavasti tämä nyt kuitenkin lievensi huoltasi Jadesta.

   Poista
 2. Hugo on ihan vähän sen näköinen, että ei yhtään haittaa vaikka Viktor vähän riiviöikin... :)
  Kohta ne leikkii tolla huiskalla kaksistaa, Viktor huiskii ja Hugo hyökkäilee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo eipä se Hugo tuota niin vakavasti ota! Ensin Viktor härnää Hugoa ja sen jälkeen pojat juoksee yleensä vuorotellen peräkanaa ympäri kämppää, eli ehkäpä tuo on Viktorin tapa kutsua hippaleikkeihin? ;D

   Poista
 3. Voivoivoi Viktor, vaarallista leikkiä! Ei kannata ainakaan tehdä niinku mä, eli juosta päin seinää tuon huiskan kans :D sattuu suuhun... :(
  - Crusoe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettelisi, jos Viktorille kävisi myös noin.. :D

   Poista
 4. Loistavia leikkikuvia! Tykkäämme erityisesti siitä, jossa Viktor yrittää kiivetä Hugon selkään kiipeilypuussa :)

  Nähdään huomenna Hyvinkäällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor puri Hugoa selästä tuossa kuvassa. Välillä se puree sitä myös takajaloista, auts. On siinä kiva poika Hugolla. :D

   Varmasti näemme huomenna! :)

   Poista
 5. Ihana tuo blogin banneri :)!
  Victorilla vauhtia riittää , pikkusen energialla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktorin toinen nimi voisi melkein olla Vauhdikas.. ;D

   Poista
 6. Kuinkas nopeasti Viktor kiihtyy nollasta sataan ;) ? Puolessa sekunnissa vai onko sekin liian hidas arvaus ? Ihana, ihana pieni räyhähenki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor kiihtyy nollasta sataan varmaan nanosekunnissa! ;D

   Poista
 7. Meilläkin tehdään tuota, että juostaan keppi sojottaen eteenpäin :D Eikä vieläkään olla opittu vaikka muutaman kerran se onkin pamahtanut päin näköä. On se Viktor vaan niin suloinen! Ja Hugo tietty komia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Viktori on tosiaan suloinen, tommonen pieni touhottaja ♥

   Poista
 8. Hih, eka kuva näyttää siltä, että Viktor raahautuu Hugon perässä, mutta näin ei ihan tainnut kuitenkaan olla? :DD Toivottavasti riiviövaihe pysyy vastaisuudessakin Hugoon kohdistettuna kun se ottaa asian noin rennosti! :) Meillä Rakulla on alkanut jonkinlainen riiviövaihe, en tiedä johtuuko se tästä keväästä, mutta se on alkanut tahallaan härnäämään Noraa ja tuntuu innostuvan entisestään kun Nora murisee sille vihaisesti. Pitää sitten melko monesti puuttua tilanteeseen kun Raku ei itse jätä Noraa rauhaan. Haikua Raku ei uskalla härnätä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut olla ihan niin hyvä ote isin hännästä että olisi mukana raahautunut.. :D Mutta kyllähän tuo kuva siltä pikkuisen näyttää. Viktor on kyllä hyvin kunnioittanut Jaden sähinöitä, mutta kyllä Jade välillä lähtee myös (jahtaus)leikkiin mukaan, joskin aika harvoin. Hugo myöskin innostui Jaden vastusteluista, mutta onneksi se on tosiaan nyt jäänyt kun Hugolla on ihan oikea painikaveri nyt! :)

   Poista