tiistai 12. toukokuuta 2015

Uudistus

Tein vähän "kevätsiivousta" blogin suhteen, ja kuten jo varmasti huomasittekin niin banneri pääsi uudistuksen kohteeksi.

IMG_1250

Bannerissa onkin tällä kertaa Hugosta ja Jadesta melkein vuoden vanhat kuvat. Halusin Viktorista tuon kuvan, ja ajattelin että olisi hyvä että kaikki kuvat olisi sitten ilman salamaa otettuja, joten vaihtoehdot olivat hyvin rajalliset. Uusiakaan en jaksanut ottaa, varsinkin kun Jadesta se on niin vaikeaa ja se on edelleen turkkipuoli (kaulurikin on hieman toispuoleinen, se näkyykin ylläolevassa kuvassa). Tosin bannerikuvassa Jadella on märkä turkki eli ei täydellinen siinäkään, mutta tuo ilme on vaan niin suloinen. ♥ Kuvien valitsemista hankaloitti myös se, että niiden piti sulautua hyvin yhteen. Onneksi löysin lopulta tämän yhdistelmän, joka toimii kirjaimellisesti aika saumattomasti yhdessä!

Bannerissa ei nyt olekaan ollenkaan muualla blogissa käytössä olevaa jadenvihreää, vaan väreinä on vain yksinkertainen musta ja kissojen omat värit, joita käytän kun kirjoitan tekstiä kissojen suusta. Ehkä tämä auttaa myös muistuttamaan niiden käytössä, vaikka hyvinhän mä olen ne tähän asti (vielä) muistanut.

Mua alkoi puuduttamaan edellinen bannerifontti, joten sekin meni vaihtoon. Tämän myötä myös kuvien vesileima uudistui. Vanha vesileima näkyy kuvissa vielä jonkin aikaa, sillä en jaksa muokata kuvia uudelleen vain vesileiman takia.

IMG_1217

Mitäs pidätte uudistuksesta?

28 kommenttia:

 1. Banneri on tosi kiva ja tykkään siitä, että vihreetä on vähemmän kuin ennen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä taisit kuulua niihin jotka ei innostu vihreästä.. :D

   Poista
 2. Ihana banneri!! Kunpa osaisin paremmin muokkailla kuvia ja niin tekisin uuden banneri eri osista.. - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää banneri oli kyllä yllättävän helppo tehdä sen jälkeen kun vaan oli löytänyt tarkoitukseen sopivat kuvat!

   Poista
 3. Kivalta näyttää tämäkin! Sinulla on visuaalista silmää.

  VastaaPoista
 4. Ihana banneri! Kauniin harmooninen värimaailma. :) Miekin haluaisin vähintään uuden layoutin blogiin ja on ollut siihen piiiitkään ideakin, mutta toteutuspuoli ontuu. :D Pitäisi joskus jaksaa alkaa keskittymään ulkoasuun paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasun uudistamiseen saa aikaa menemään vaikka kuinka paljon. Mulla tuntu että lauantai vaan vilahti silmissä kun pähkäilin tuon bannerin kimpussa.. :D

   Poista
 5. Ihana banneriuudistus! Oikein söötti tykkään tosi paljon. :) Vaikka mä en ymmärrä miksi kirjotat tuon http:// tuohon osoitteeseen mukaan kun yleensä ihmiset jättää sen pois ja kirjoittaisi vain kissankujeita.blogspot.fi. :D Se on jotenkin tosi turha, mutta jos itse tykkäät niin... :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muotoseikkahan tuo on, mutta mä haluan että bannerissa näkyy osoite kokonaisuudessaan, kun ilman tuota alun http-juttua osoite olisi vaillinainen (vaikkakin silti toimiva), se vaan näyttää mun mielestä oudolta. Sen sijaan vesileimassa se toimii ilman alkua. Tosin en oo tuon vesileiman suhteen vielä täysin varma pidänkö tuon blogspot-osan siinä, kun en oo vielä täysin osannu päättää että näyttäiskö se paremmalta ilman sitä..

   Poista
  2. Pitäis itekkin jossain vaiheessa väsäillä uutta leimaa kun aina ollu sama! :D

   Poista
  3. Onhan se välillä kiva uudistaa asioita! :)

   Poista
 6. Tosi kiva tää uusi banneri, tykkään tosi paljon! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään ihan hurjasti tuosta, se on myös mukavaa vaihtelua edellisiin bannereihin, jotka on ollu hyvin saman tyylisiä. Ainut huono puoli bannerissa on se, että se on aika korkea, mutta ehkä mä kestän sen..

   Poista
 7. Onpas hieno! Tosi nätisti sulautuu eri kuvat toisiinsa :)

  VastaaPoista
 8. On oikein kiva uudistus, sulla on niin hyvät mallitkin ;)

  Mulla meni koko blogin ulkoasu uusiksi vapun aikoihin ja mä sain tuhlattua siihen vähintääkin vuorokauden jos en enemmäkin. huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos koko blogin laittaa uusiksi niin siinä tosiaan menee vielä kauemmin kuin bannerin teossa. Muistelen että mä tein tätä nykyistä ulkoasua jopa nuutaman päivän ajan! :D

   Poista
 9. Banneri on todella hieno! Onko se salama mitä käytät niin sellainen, joka ei häikäise kissan silmään? Itselläni on vähän vaikeuksia kuvailla vilkasta kissaani joka ei malta pysyä paikallaan :D En uskalla sitä kameran salamaa käyttää, kun häikäisee niin ikävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoinen salama ei häikäise suoraan silmiin kun se ei väläytä valoaan eteenpäin vaan ylöspäin kattoon, josta valo heijastuu pehmeämmin alaspäin kohteeseen. Meidän Jade tuntuu kuitenkin silti häikäistyvän siitä jonkin verran,eikä se sen vuoksi hirveästi salamasta välitä. Pojat ei sen sijaan välitä salamasta ollenkaan, eli taitaa olla yksilöllistä!

   Poista
 10. Banneri kateellisuushan tässä iskee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh, sitten sunkin pitää tehdä uusi banneri! :D

   Poista
 11. Tosi hieno banneri :) oot kyllä taitava tekemään näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjoitellessa on taidot karttuneet, mä kun tykkään väkerrellä tämmösiä. :)

   Poista