sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Inventaariojuttuja

Tein tänään vähän inventaariota kynsilakkalaatikkoon. Sain taas viitisenkymmentä lakkaa karsituksi, vielä vaan pitäisi saada myytyä kaikki karsitut eli noin 120 kynsilakkapulloa, mutta jostain syystä se vaikuttaa olevan mulle ylitsepääsemättömän vaikeaa. Onkohan mulla jossain alitajunnassa edelleen ajatus että jospa se kynsienlaittointo vielä nostaisi joskus päätään.. Vähän epäilen, joten vaihtoehdoksi jää vain laiskuus.

Jade änki itsensä inventoidessani Helmeriin kun olin poistanut siitä yhden laatikon kokonaan. Yllätyin, että se mahtui sinne oikein hyvin, sinne änkeytyminen kun näytti hieman haastavalta.

IMG_9700

Tänään jaksoin myös pitkästä aikaa tehdä kynnet, kesäloman kunniaksi. Viimeisen puolen vuoden aikana olen tehnyt kynnet ehkä kolme tai neljä kertaa, eli ihan järkyttävän harvoin. Ei vain ole ollut aikaa, kun ei sitä enää työpäivän jälkeen ole varaa istua paria tuntia avuttomana kun ei pysty käyttämään käsiään kunnolla kun pitää varoa kuivuvia lakkoja (pikakuivattajasta huolimatta). :/

IMG_9710

Lakka on China Glaze Snap My Dragon ja siirtokuvissa komeilee Chi's Sweet Home -mangasarjan Chi-kissa. Tykkään kun kynnet on laitettuna, kunpa vain jaksaisin useammin..

Nyt kun ollaan kynsiaiheessa, niin voisin samalla ilmoittaa, että laitoin juuri edellisen blogini eli kynsiblogin yksityiseksi. Ensi kuussa olisi tullut vuosi siitä kun lopetin blogin, ja ajattelin että nyt on aika poistaa blogi kaiken kansan näkyviltä. Jos nyt kuitenkin jollekulle tulee sellainen tunne että haluaa selailla läpi mun tekemiä kynsiä, niin Flickristä löytyy: klik.

Lisäsin taas Instagram-widgetin sivupalkkiin. Siinä pyörii varmasti paljon sellaisia kuvia joita olette jo blogissa nähneet, mutta viime aikoina Instagramissa on näkynyt jokunen sellainenkin kuva, jota en ole blogiin postannut. Ajattelin siis, että insta-widget olisi paikallaan. Aloin tänään myös suunnitella Instagram-nimimerkin vaihtoa, sillä siellä kummittelee tuo vanhan blogin nimi ja haluaisin sinne jonkin sopivamman nimen. En vain vielä ole keksinyt mikä se tulee olemaan!

12 kommenttia:

 1. Minulla on ihan samoja siirtokuvia kynsiin! Tykkään niistä tosi kovasti :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin söpöjä, että pitää koko ajan vilkuilla ja ihastella omia kynsiä! :)

   Poista
 2. Ihana Jade .. Kissat ja laatikot .. Niinpä !!!
  Söpönen lakkaus, kivat nuo kisu decalit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Jadekin välillä keksii tämmöstä, vaikka yleensä ne on pojat joista saa ainesta blogia varten! :D

   Poista
 3. Chi's sweet home, ehdottomasti suloisin manga ikinä (ja siitä tehty animekin on niin ihana!). <3 Ihanat kynnet!

  Joskus haaveilen siitä että itselläkin olisi kynnet joita viitsisi koristella tai edes lakata, mutta kun kaikki harrastukseni estävät pitkien kynsien pidon, niin näitä nysiä olisi aika ikävä laittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon joskus kaupassa silmäilly pari sivua mangasta, animea en oo kattonu mutta varmaan pitäis..

   Mä tykkään itelläni lyhyistä kynsistä nykyään enemmän, tosin nyt jätin ne näin pitkiksi kun ne pitkästä aikaa on päässyt niin pitkiksi venähtämään. Mahtuipahan siirtokuvatkin paremmin! :)

   Poista
 4. Voi vitsi miten söpöt kynnet oot tehny! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kissasiirtokuvilla ei voi mennä pieleen! :D

   Poista
 5. Tosi kivat kynnet! : )

  Mulla on käynyt lakkailun kanssa ihan samalla tavalla, ei vain ole enää niin innoissaan siitä jutusta kuin joskus... Ja vaikka olisi kivaa kun olisi koko ajan kynnet nättinä, niin ei sitä ikinä oikein saa aikaiseksi, kun ei jaksa sitten odottaa sitä kynsien kuivumista : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niin ne kiinnostuksen kohteet muuttuu, vaikkakin käytettävissä oleva aika määrittää aika pitkälle sen mistä oon kiinnostunu ja mistä en tässä tapauksessa. :D

   Poista