maanantai 22. kesäkuuta 2015

Keskikesän kissat

Juhannus on nyt vietetty, onneksi hieman paremmassa säässä mitä aluksi oltiin lupailtu! Tervakoskella ainakin oli nätti ilma perjantaina, joten päästiin kissojen kanssa ulkoilemaan. Jade pääsi ulos pari kertaa ja Viktor kerran. Hugoakin yritin viedä, mutta luovutin kun en saanut sitä kiinni - se selvästi arvasi että jotain hämärää on tapahtumassa! Kaulapannan kilisevällä kulkusella saattoi olla osuutta asiaan..

IMG_9987
Trampoliinilla.
jadejussiulkoilu
Juhannusneito ♥
IMG_0019
Takapihalla oli linnunpönttöjä sekä useita lentäviä ja sirkuttavia pikkulintuja, joita Jade tarkkaili hyvän tovin silmä kovana.

Jadesta otin muutaman kuvan ulkona, mutta Viktorin ulkoilureissulle en tällä kertaa jaksanut ottaa kameraa mukaan. Olenkin unohtanut kertoa, että viikko sitten käytiin Viktorin kanssa ulkona täällä Vantaalla ja tapahtui läpimurto: Viktor mennä viipotti ympäriinsä eikä vain kyyhöttänyt paikallaan! :) Eli ulkoilu luonnistuu nykyään vallan mainiosti.

IMG_9941
Jade edessä ja pojat takana.

Tämä oli ensimmäinen reissu niin että kaikki kolme kissaa ovat mukana. Jade sai matkustaa omassa korkea-arvoisessa seurassaan rauhassa, ja pojat sitten yhdessä. Laitoin tällä kertaa bokseihin pehmusteiksi pesän kumpaankin, Jadelle Kivikissin ja pojille LuolaKatin, kun yleensä olen laittanut huovan pehmusteeksi. Maukas-kylmälaukkukin pääsi käyttöön. Kylmälaukku oli juuri niin kätevä kuin oletinkin, sinne mahtui kevyesti kissojen päivän retkisapuskat ja ihmisten grillimakkarat.

vassypojat
IMG_0194
IMG_0197

Reissun jälkeen kaikki kolme kissaa olivat tosi väsyneitä. Hugolle reissu oli kaikenkaikkiaan stressaava, Hugo kun tottuu "uusiin" paikkoihin niin hitaasti eikä automatkailu ole yhtään mukavaa. Tällä kertaa kun tehtiin lähtöä (sekä meno- että paluumatkalle) niin Hugo oli todella ahdistunut kun tuli aika mennä koppaan. Se kyyhötti tosi pienessä kasassa seinän vieressä ja maukui enemmän kuin yleensä ahdistavissa tilanteissa. Hugo ei ole pitkään aikaan joutunut automatkalle, joten veikkaan että se saattoi vaikuttaa asiaan.

Viktorilla sen sijaan oli paljon puuhaa kun oli taas innokas leikittäjä paikalla, pikkuveljeni siis. Viktor ei vierastanut vähääkään uudessa paikassa tai uusia ihmisiä, on siinä meillä reipas poika! Muutenkin Viktorilla oli paljon tutkittavaa uudessa paikassa. Voisi jopa sanoa, että se tutki paikat vähän liiankin perusteellisesti, se nimittäin änkesi itsensä sohvan alle. Sain pienoisen sätkyn kun sen huomasin, en osannut odottaa että se sinne keksisi mennä saatikka mahtuisi sinne. Tarkistin heti onko sohvan sisällä mitään terävää, ja onneksi ei ollut! Tukin siitä huolimatta kaikki sohvan koloset, sillä Viktor ei meinannut päästä alta enää itse pois kunnolla, tassut ei varmaan pitäneet paljaalla lattialla..

IMG_0044
IMG_0072

Toivottavasti kaikilla oli hyvä juhannus! :)

P.S. Arvonnan voittaja selviää keskiviikkona!

20 kommenttia:

 1. No on kaunis juhannusneito, Jade ♥ - Max

  VastaaPoista
 2. Trampoliini, Jade! POMPI! POMPI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade ois varmaan saanut sätkyn jos sitä olisi pompottanut trampoliinilla.. :D

   Poista
 3. Voi miten kivalta vaikuttanut kissojen juhannus! :) Mulla ne ei ollu tällä kertaa edes mökillä mukana, kun haluttiin rauhassa olla ettei pidä koko ajan vahtia mitä ne kissat tekee. Ihan jees, mutta pojista tulossa pian jotain ulkoilukuvia kans! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan siinä aina oma vaivansa jos ottaa kissat mukaan, kun niitä pitää tosiaan vahtia..

   Poista
 4. Näyttää olleen rankka reissu, kun noin nukuttaa. Meidän kissat kulkevat harvoin autossa ja ovat aina kovasti ahdistuneita matkoista joita on pakko tehdä. Ikävä kyllä matkat suuntautuvat vielä melkeimpä aina eläinlääkäriin, joten yhdistävät varmasti autoilun vielä siihenkin. Pitäisi harrastaa kissojen ajelutusta, jotta tottuisivat. No, Nekku on meillä se joka stressaa kaikesta, se ei varmasti tottuisi sittenkään. Se ei voi edes syödä, jos jompi kumpi pojista katselee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Jade on aika vähän kulkenut loppujen lopuksi autossa (ei sen useammin kuin pojatkaan) eikä se ole pelokas autossa ollenkaan. Pojat sitten ei meinaa millään tottua! Tosin Viktor on ollut autossa vasta kolme reissua, joten voihan se tästä vielä muuttua paremmaksi! :)

   Poista
 5. Kauniita juhannuskuvia! Onko Viktor kasvanut ihan älyttömästi vai hämäävätkö unikuvat? Mun oli tarkoitus totuttaa tuo Tomu-ipana kunnolla kuljetuskassiin, kulkemiseen ja vieraisiin paikkoihin, mutta vatsavaivojen takia ei olla viitsitty mennä mihinkään, kun ei tiedetä jos se onkin jotain tarttuvaa. :/ Ei taida siis tästäkään kissasta tulla rentoa matkustajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Viktor on kasvanut! :) Vaikka aika pieneltä se mun silmissä vielä näyttää, kun vertaa Jadeen tai Hugoon. :D

   Poista
 6. Kiva kuulla, että Viktor on rohkaissut mielensä ja alkanut viipottaa ympäriinsä valjaissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa pian tulisi taas kunnon ulkoilukelejä niin raaskisi viedä Viktoria ulos! Sitä ei viitsi viedä kovin tuulisella säällä, kun sillä on niin hento turkki.

   Poista
 7. Upeita kuvia, Jadelle passaa niin hyvin luonnon värit taustaksi ♥ ♥ ♥ Hugolla ja Viktorilla melkoisen rentoa nukkumista kun kaveri käy petinä. :D Ihanaa, että ainakin Viktor otti reissusta ilon irti ja ulkoilu sujuu hyvin kotonakin! :) Minulla on mennyt kovin laiskaksi tuo ulkoilu kun meidän parvekkeelle tulee ulkoa tuoksuja niin hyvin. Haiku on päässyt tänä kesänä vasta kerran ulos näin kotosalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade on kyllä aika kuvauksellinen luonnon helmassa! ♥ Ja pojat nukkuu aina päällekkäin. :D

   Poista
 8. Ihania kuvia jälleen :)!
  Tänään ulkoilitiin Emman kanssa hetki , eipä tuo neitikään kauaa viihdy , liikaa liikennettä ja melua .. pelottaa kovasti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. :/ Meillläkin oli alkuun kaupungissa ulkoiltaessa tuota samaa ongelmaa Jaden kanssa, mutta pikkuhiljaa se tottui että melua on enemmän!

   Poista
 9. Ihanat nuo kiipeilypuun pesäkuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :) Tosin enää niitä ei nähdä tuossa kiipeilypuussa, se kun on palasina roskissa. :D

   Poista