keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lemmikkiblogit

Mulla on teille isoja uutisia kerrottavana, nimittäin tänään on avattu lemmikkiblogeihin keskittynyt blogiportaali, ja Kissankujeita-blogi pääsi tähän upeaan joukkoon mukaan. Olin ehtinyt tätä ennen jo miettiä että milloinkohan lemmikkiblogeille perustetaan oma portaali, ja suostuin tietysti heti kun mua pyydettiin mukaan!

 photo lemmikkiblogit_zpsdyjnryck.png

Blogi ei tule muuttamaan minnekään, eli blogin osoite pysyy jatkossakin täällä Bloggerissa. Ulkoasussakin tapahtui vain pieni muutos, eli aivan sivun yläreunassa on nykyään Lemmikkiblogit-palkki, jonka kautta pääsee kätevästi blogiportaaliin.

Käy kurkkaamassa muut portaalin blogit täältä! Kissablogeja portaalista löytyy tällä hetkellä vain kaksi (Kissankujeita ja Trio MiuMau ja Herra Nilsson), mutta toivottavasti tulevaisuudessa niitä tulisi vielä lisää. Hakemuksen voi muuten lähettää täältä. Lisäksi voit osallistua kuukauden tähtiblogi -kilpailuun. Blogiportaalista löytyy myös toimituksen oma blogi, jota kannattaa käydä kurkkimassa.

Mitä mieltä olette blogiportaalista? :)

18 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että oot päässy tämmöseen juttuun mukaan! <3 Onneksi olkoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T. Hullu kissanainen, Simba, Felix ja Misu :3

  VastaaPoista
 2. Hienoa että teidän blogi valittiin mukaan! Kaikkia blogeja ei otettu portaalin, vaikka siihen olisikin haettu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seula on ilmeisesti ollut aika tiukka että keitä on valittu mukaan..

   Poista
 3. Onnea mukaanpääsystä!! :) Lemmikkiblogiportaali on kyllä ihan mahtava juttu, toivottavasti ottavat lisää vakkariblogeja mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä toivon myös että lisää blogeja tulisi piakkoin! :)

   Poista
 4. Onpas kiva juttu, että olette mukana lemmikkiblogeissa! :)
  Meidän jengin blogi on kuukauden arvonnassa mukana.

  Toivottavasti tuonne tulisi enemmän erilaisia blogeja, lukisi niin kovin mielellään kaikenlaisia eläinblogeja aina hiiristä hevosiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teille kisaan! :) Saas nähdä mikä blogi tulee valituksi portaaliin, kaikki ehdokkaat on niin tasokkaita!

   Poista
 5. Onnea , täytyypä ajan kanssa tutkia paremmin :)!

  VastaaPoista
 6. Kommentoinkin omista pihjalanmarjoista jo tuonne Triolaan... ihme vouhotus koko portaalista "vain muutaman blogin tähren" :) Kourallinen blogeja on kelvannut :( En tajuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on ihan yleistä, ettei tällaisiin portaaleihin oteta kuin se kourallinen mukaan. Lemmikkiblogeja on muutenkin niin vähän, että se johtaa väistämättä siihen, että mukaan otetaan vain muutamia blogeja. Tätä ei nyt kannata verrata esimerkiksi Indiedays Inspirationiin, jossa on mukana satoja blogeja, sillä lifestyle-blogeja on niin paljon laajempi tarjonta että niitä voidaan siksi myös ottaa paljon enemmän mukaan. Esimerkiksi erilaisiin kauneusblogeihin keskittyvässä Purkkimafia-portaalissa on parisenkymmentä blogia, joka alkaa varmaan olemaan aika lähellä lemmikkiblogien maksimia, vaikka kauneusblogejakin on selvästi enemmän kuin lemmikkiaiheisia!

   Ja kyllä portaalin juttuihin pääsee muutkin kuin siellä bloggaavat osallistumaan, ainakin jos tulossa on samanlaisia viikkohaasteita kuin Blogitallin puolella (toivon että on, pidän ajatuksesta).

   Harmi, jos sulle on jäänyt paha maku tästä. Ymmärrän kyllä että jos tämä portaalikonsepti ei ole entuudestaan tuttu niin varmasti tuli vähän yllätyksenä se, että seula on tiukka!

   Poista
  2. No paha maku jäi enemmänkin siitä, että pyydetään olemaan yhteydessä ja tarjoamaan itseään, eikä sitten koskaan vastata tai kommentoida mitään. Sitä ihmettelen suuresti.

   Poista
  3. Ainakin blogiportaalin Facebook-sivuilla ilmoitettiin jo noin kuukausi sitten että bloggaajat alkavat olla kassassa. Henkilökohtaista vastausta itse odottaisin jos kyseessä olisi vähän virallisempi hakemus, mutta tässä on kuitenkin kyse vaan blogista. Portaalin pitäjällä oli myös varmasti muutakin puuhaa, kun on kuitenkin opiskelijasta kyse.. ;)

   Poista
 7. Oi, me ei olla edes kuultukaan moisesta blogiportaalista kun vasta nyt. Luin erään kirppislöytöihin perustuvan blogin tekstin jossa kritisoitiin erästä portaalia aika rankalla kädellä, kuinka portaali ottaa käyttöön kaiken blogin sisällön itselleen ja näin ollen saa oikeudet blogiin. Toivottavasti tämä portaali toimii eri tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti portaalin kanssa tehdystä sopimuksesta ei saa tarkemmin puhua, mutta mun mielestä sopimus oli järkevä, enhän muuten olisi edes suostunut mukaan. :D Portaalin sivuillahan voi nähdä kuvia jotka on portaalin blogeista peräisin, eli esimerkiksi sillä tavalla portaali voi käyttää blogien sisältöä ja mun mielestä se on ihan ok.

   Poista