perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lomailija ja leikkikaveri

Parina viime viikkona blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, kun on ollut kaikenlaista tekemistä, etten ole ehtinyt suunnitella postauksia hirveästi. Onneksi tänään oli viimeinen työpäivä ennen ruhtinaallista viikon pituista kesälomaani (vielä on onneksi toinen viikko elokuun loppupuolella), ja kesälomaviikon aikana aionkin kiriä blogin suhteen ja valmistella urakalla postauksia tulevia viikkoja varten. Tulossa on ainakin jotain arvontatyyppistä, josta vinkkailin jo edellisen postauksen yhteydessä.

Tänään Viktor sai kaverikseen uuden leikkikaverin, nimittäin pikkuveljeni. Pikkuveljeni ei ole nähnyt Viktoria tätä ennen, ja oli innoissaan pennun tapaamisesta. Pikkuveli myös kertoi, että hän osaa nykyään nostaa kissan, ja mähän tietysti halusin heti nähdä miten se velipojalta onnistuu!

IMG_9581 
santerisylikisut

Kyllähän se nostaminen näyttää luonnistuvan, mutta sylissäpitotyyli kaipaisi vielä vähän hiomista, nyt se on tyyliltään aika roikottava. Mutta eivätpä kissat siitä kummemmin välittäneet, eivät siis rimpuilleet pois. Tosin Hugo nyt on eri juttu, sille kun kelpaa vain äiskän syli..

Pikkuveli halusi myös kovasti leikittää kissoja, joten kaivettiin huiska esiin. Näytin miten kissan saa parkouraamaan seinällä ja pikkuvelikin halusi kokeilla samaa Hugon kanssa:

IMG_9601
IMG_9600

Ensi viikolla toivottavasti pääsen maalailemaan Catmaxia. Ehdin jo tänään soittelemaan Matkahuollon aspaankin kun paketti on lähetysseurannan mukaan jumittanut eilisaamusta lähtien Helsingissä. Toivottavasti kuulen pian asiasta lisää, sillä Matkahuollon täti lupasi selvittää, mikä tässä nyt mättää. Huomenna varmaankin käydään hakemassa valkoista maalia kiipeilypuun maalausta varten, eli lomasuunnitelmiin kuuluu Catmaxin maalaus. Muuta ihmeellistä en olekaan suunnitellut.

IMG_9607
Siis mitä, meillekö tulee uusi kiipeilypuu? No mihis tää vanha sitten laitetaan..?

Aika sekasotku postaus tästä tuli, mutta tärkeinpänä asiana on se, että LOMALOMALOMA! :D

20 kommenttia:

 1. Hienot Parkour-kuvat :)

  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ole ihan täysin tyytyväinen noihin, kun Hugon asennot on aika vaisun näköiset - voisivat olla näyttävämmätkin!

   Kiitos. :)

   Poista
 2. Hyvää lomaa! Mulla on ruhtinaalliset kaksi päivää lomaa tänä kesänä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, täytyy näköjään olla tyytyväinen näihin kahteen viikkoon, voisi olla tosiaan vähemmänkin! Mutta kyllä se vähän häiritsee, kun kaikilla työkavereilla on se neljä viikkoa.. :D

   Poista
 3. Ihanaa minilomaa sulle!
  Kuvat jälleen huippuluokkaa <3 !

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti! Harmi vaan etten taida ihan hellesäistä päästä ensi viikolla nauttimaan..

   Poista
 5. Pikkusisarukset on tosi käteviä kissan viihdyttäjiä. Mä ja Oiva ollaan vierailevia tähtiä äitini ja pikkusiskoni luona jo kolmatta kuukautta töiden vuoksi, mutta edelleen sisko jaksaa paijata Oivaa katin sietokyvyn rajoille asti ja leikkiä sen kanssa. Musta on ihanaa, että Oivalla on kesälomalainen seurana kotona sillä aikaa, kun mä oon töissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mun piti ihan jarrutella veljen ja Viktorin leikkejä, kun Viktor alkoi jo läähättämään kun oli niin paljon leikkinyt. Ja pentuhan leikkisi itsensä vaikka hengiltä jos en laittaisi peliä poikki.. :D

   Poista
 6. Hyvää lomaa!

  Uuden polven kissasetiä ( tai siis nuoriamiehiä ) tarvitaan aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Saas nähdä millanen kissasetä tuosta kehkeytyy ajan kanssa.. :D

   Poista
 7. Hyvää lomaa! Teissä on kyllä paljon samaa näköä veljesin kanssa. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, loma tulee kyllä niin tarpeeseen! Ollaan veljen kanssa samanlaisia pallopäitä molemmat. :D

   Poista
 8. Kisuilla onnenpäivät kun kissaihminen tulee kylään, leikkiä ja muuta huomiota yllinkyllin! ♥ Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor oli leikkikaverista selvästikin tosi mielissään. :)

   Poista