maanantai 15. kesäkuuta 2015

Painikaverit

Viikonloppu vietettiin meillä riiviöinnin ja painimisen merkeissä. Hugo oli pitkästä aikaa sillä tuulella, eli Viktor sai osakseen ahdistelua. Mutta poikapa laittoi vastaan ja antoi isille samalla mitalla takaisin painin merkeissä. Vaikka Viktor on vielä pieni ja selvästi hennompi kuin lihaskimppuisinsä Hugo, niin kyllä painimatsit aina päättyvät meillä Viktorin hyväksi. Viktor on sisukas pieni kissa!

IMG_9919
Hei! Nyt riitti pentu!
IMG_9861
IMG_9864
IMG_9865
IMG_9888
IMG_9882
IMG_9894
IMG_9905
Himskatti kun jouduin alakynteen.. Ja vastustajana oli pahainen pentu. Tästä ei sitten kerrota kenellekään äiskä!
riehujatjajade
IMG_9904

Jadekin kiinnostui poikien painista. Se tutkaili ensin menoa kiipeilypuun alimmalta tasolta (herättyään tuulenpesästä poikien mekastukseen), mutta sitten se päättikin että haluaa tutkia lähemmin toimintaa ja hyppäsi alas. Viktor oli tietysti ihan innoissaan ("Jee, toinen painikaveri!"), ja meinasi hypätä Jaden selkään, mutta heti kun Jade tunsi tassun selässään se juoksi hippulat vinkuen piiloon. :D Hölmö, miksi menee tuollaiseen tilanteeseen jos sitten loukkaantuu heti leikistä. Jade on ennenkin kiinnostunut pojista nimenomaan silloin kun ne painivat keskenään. Se tekee valehyökkäyksen tapaisia ryntäyksiä poikia päin kun ne painivat, ja yleensä Viktor on siinä sitten luullut että Jade haluaa leikkiä ja taas on Jade valittamassa että pojat kiusaa. Ei voi muuta sanoa kuin että on siinä meillä prinsessa (ja herne)!

Aloittaako teillä painimatsit aina joku tietty kissa? 
Meillä se on ehdottomasti Viktor! 

P.S. Muistakaahan osallistua arvontaan! Osallistumisaikaa on vielä viikko jäljellä.

24 kommenttia:

 1. Meinaako Viktor ottaa talon herruuden? Meillä Pepsi voittaa kaikki matsit, vaikka se on pienempi ihan vain siksi että se on kuningatar ja sitähän ei voiteta (henkinen ylivalta jyllää). - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor tavoittelee varmaankin koko kulmakunnan herruutta, sen verran pienessä pojassa on jo asennetta! :D

   Poista
 2. Haha! Meillä Sylvi on ihan samanlainen. :`) Paitsi se tekee tota ihmisiten käsille ja jaloille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Jade hyökkäili nuorempana jalkoihin, se loppui heti kun Hugo tuli meille. Viktorkin välillä yrittää jalkoihin hyökkiä, muttei läheskään yhtä "tosissaan" kun Jade. Silloin kun Jade hyökkäili niin mä pelkäsin sitä.. :D

   Poista
 3. Felix aloittaa aina ja se höykyttää Simbaa niin Misukin joskus innostuu. Sitten Misu huomaa et ei olis kannattanu kun Fellu alkaa jahtaamaan sitä pitkin kämppää. Yleensä Misu pääsee pälkähästä kun se kerkiää hypätä johonkin korkealle. Mutta joo... nuorimmainen pitää täällä kuria ja kuninkaan merkkiä. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misu on siis samanlainen kuin Jade! :D Meidän Jaden turvapaikka on keittiön pöydän alla tuolilla, se oikeesti sujahtaa sinne kun ohjus heti jos Viktor yrittää sen kanssa jotain leikkiä aloittaa..

   Poista
 4. Salskeita herroja siellä kyllä on painimassa :)

  Meidän jengissä Nisu tahtoisi painia kaikkien kanssa ja kukaan ei oikein lämpene sen yrityksille. Epäilen, että Nisukka pelaa vähän omilla säännöillään, jotka muuttuvat voittotilanteen mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut kissat ne ei vaan painileikeistä innostuja jotkut taas ei muuta tekisikään kuin painisi! :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Viktor on se riiviö, Hugo on vaan hölmö kun luulee omaa poikaansa tytöksi. :D

   Poista
 6. Meillä painit aloittaa aina Onni. Tytöt ovat tosin Onnin kanssa hieman erimieltä painisäännöistä, eivätkä hirveästi tykkää herran kanssa painia, Ruska joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla nuo pojat enemmän niitä painijoita ja tytöt sitten vähän rauhallisempia.. :D

   Poista
 7. Voi tuota pikkuriiviötä :D Meillä Manu on se joka aloittaa painimisen ja jaksaisi painia vaikka koko päivän, mutta tytöt ei ole ihan samaa mieltä asiasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä alkaa näkyä jo selkeä kaava, eli pojat näyttäisi olevan enemmän painileikkien perään kuin tytöt! :D

   Poista
 8. Ihana toi Jade, kun kurkkii ylhäältä mitä toiset tekee! :D

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs onkin Hugo pahana ilmeestä päätellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä herra vähän tyrmistynyt häviöstään! :D

   Poista
 10. Mahtavat kuvat, viimisessä Hugo näyttää olevan hämillään miksi Jade tuli väliin. :D Meillä Haiku aloittaa Rakun kanssa painin ja tahallaan on se alistuva osapuoli, mutta yleensä nopeaa alkaa myös valittaa siitä, että ahdistaa kun Raku on voitolla... :DD Nora ja Raku aloittaa melko tasapuolisesti ja niillä on tasapuolinen painikin. Rakulla on varsinkin Noran kanssa tapana huutaa samalla kun painii (sitä samaa mitä Hugo teki siinä yhdessä videossa) ja se herättää Haikussa erotuomarin vaistot, jostain syystä se yleensä silloin läimäisee Noraa ihan kuin syyttäen Noraa Rakun huutamisesta. :D Yleensä paini loppuu sitten siihen kun Nora säikähtää Haikun tassua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Hugon ilme vikassa kuvassa on tyyliin "ihanaa Jade kun tulit pelastaan mut!" :D

   Poista
 11. Hei viitsitkös infota millä olet ton ihanan bannerin tehnyt? <3 Ihan sairaan ihana, niinkuin blogisi muutenkin. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö no valitettavasti en kyllä oikeen osaa selittää miten sen tein! :s Vois ehkä joskus koittaa tehdä aiheesta videoo tai jotain.. Mukava kuitenkin kuulla, että tykkäilet bannerista! :)

   Poista