keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Puhelimen kätköistä

Puhelimeen on päässyt kertymään muutamia kuvia, joita ei ole tullut missään julkaistua. Tarkoitus on ollut laittaa noita kuvia Facebookiin, mutta en ole sitten jaksanut ja myöhemmin on tuntunut tyhmältä laittaa niitä, kun ne eivät ole enää ajankohtaisia. Ajattelin sitten näyttää kuvat blogin puolella, täällä ei ole niin väliä vaikka olisikin vähän vanhempaa materiaalia.

puhelin1

 • Viktor vaikutti olevan sitä mieltä, että isi ja äiskä ei sais katsoa Big Bang Theorya, vaan olisi pitänyt tehdä jotain hänen kanssaan, ilme oli niin tuima! 
 • Viktor tykkää kovasti Kivikis-pesästä. Yleensä se makoilee sen päällä, mutta kun se saa riiviökohtauksia niin se kaivautuu pesän sisään. Välillä se myös kaataa pesän katolleen ja menee sisälle ja huitoo tassuilta sieltä Hugoa. :D
 •  Yhdessä vaiheessa Viktor ihmetteli kovasti kelloa ja koitti kaikin keinoin päästä tutkimaan sitä lähemmin, mutta tuon lähemmäs se ei kelloa pääse.

puhelin2

 • Hugolla on pitkästä aikaa finnejä leuassa. Ne on vaan tuollaisia mustia, ei kuitenkaan yhtään turvonneita. Kun Hugolla viimeksi oli aknea (selvästi nuorempana) sen kyllä huomasi, finnit oli silloin nimittäin kunnon paukamia! Kuva on otettu puolitoista viikkoa sitten ja vieläkin finnejä on (nyt monta pienempää), joten ostinkin vähän troppia jospa saataisiin leuka nätiksi taas. Postailen myöhemmin aiheesta kattavammin!
 • Viktor ja Hugo söpöstelee kiipeilypuun pussissa, awws. ♥ 
 • Ilmeet kohdillaan, Hugoa näyttää ketuttavan ja Viktor näyttää riiviöltä. :D (Oikeasti Viktor tietysti vain haukotteli.)
 • Viktor hiekkalaatikolla, nenä täynnä hiekkaa. Ilme on perus hiekkisilme.

puhelin3

 • Jade tuulenpesässä.
 • Hugo irstailee..
 • Kun pojat on yhtä aikaa vanhemman kiipeilypuun pussissa, järjestys on yleensä tämä: Hugo alla ja Viktor päällä!
 • Erottamattomat ♥

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ♥ Meillä on Noralla mustapäitä pitkälti jatkuvasti, hillityimpää on silloin kun viruutan lautasen aterian jälkeen. En tosin ymmärrä miten niitä finnejä tulee kun ei meillä ole kisuille muoviruoka- tai juomajuttuja käytössä ja astiat vaihtuu kerran päivässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla noi saattaa olla jotain hormoninäppyjä, sillä nimittäin on kunnon mourukausi meneillään! :D

   Poista
 2. Ihan mahtavia kuvia! On ne vaan niin suloisia ja ilmeikkäitä! :D😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä puhelinaarteita! Harvemmin tilannekuviin ehtii kameraa virittää..
   Toi Viktorin pottailme! Ihan selvästi siinä tehdään isoa asiaa..! ;D

   Poista
  2. Parhaimmat (ja aidoimmat) tilannekuvat tulee ehdottomasti puhelimella! Pottailme taitaa nimenomaan olla "kakkosilme".. :D

   Poista
 3. Heh heh, repeilen hiekkisilmeelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä se on vielä hassumpi! Paitsi että Jaden hiekkisilme on vieläkin hassumpi, se näyttää niin totiselta.. :D

   Poista
 4. Nuo silmät, nuo silmät - kaikki!

  VastaaPoista
 5. Ihana Viktor! <3 Awwwss tulee mieleen ihan Felix, että yhtä hölmö tapaus! XD
  xoxo Mella

  VastaaPoista