sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Seikkailusunnuntai

Eilen oli leikkilauantai ja tänään oli seikkailusunnuntai. Tällä kertaa Viktor pääsi tutkimaan ulkomaailmaa valjaissa. Nyt ei otettu Jadea mukaan, kun Viktor näytti pärjäävän viimeksi niin hyvin ulkona että arveltiin sen pärjäävän ilman kissakaveriakin. Tarkoituksena oli myös kuvata video ulkoilusta blogia varten, joten senkin vuoksi oli parempi ottaa vain yksi kissa mukaan. Aloitetaan kuitenkin ensin kuvilla:

IMG_9986
Kattokaa kuinka tomera oon ulkona. Ei pelota ollenkaan!
IMG_9987 (2)
Kuvaus seis! Tossa maassa on jotain mielenkiintosta.
IMG_9930 (2)
Äiskä ota kuva mun valjaista, ne on niin siistit.
IMG_9989
Noni onks äiskä tarpeeks poseerauskuvia? Voidaanks jatkaa matkaa jo?
IMG_9994
Okei tää oli sit viimenen kuva.
IMG_9980
Nää heinät on kivoja. Niillä voi leikkiä ja kaiken lisäksi ne voi myös syödä!
IMG_9958
Kyllä ulkona sitten on kivaa! :)

Kun lisäsin kuvia Flickriin huomasin, että suurin osa blogiin valituista kuvista on kuvattu samassa kohtaa ulkona, ups. Viktorin ilmeet ja asennot on kuitenkin niin hauskoja että ei kai se haittaa vaikka tausta onkin sama.. ;)

Videolla näkyy sitten vähän paremmin Viktorin viipottaminen. Ensimmäinen klippi on ihan alusta, jolloin peppu tutisi jonkin verran, mutta kun auringonpaiste osui Viktorin turkkiin ensimmäistä kertaa niin johan mieli kirkastui.


Pahoittelut kuvaajan haparoivasta videoinnista, järkkärillä on tosi haastavaa kuvata videoita kun se kamera painaa niin paljon.

18 kommenttia:

 1. Olipa söpö viipottaja! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videolla tulee kyllä hyvin esille millanen menijä Viktor on! :)

   Poista
 2. Pepsin kanssa tässä katseltiin Viktorin seikkailuja ja hyvältä näytti! Ihana ja kätevä tuo kissajuttu tuossa vieressä ainakin älypuhelimella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor alkaa olla kohta melkein kuin vanha tekijä ulkoilun suhteen. :) Kiva että huomasit tuon kissajutun millä pääsee sivun alkuun, lisäsin sen muutama päivä sitten!

   Poista
 3. Aivan mahtavat nuo Viktorin ilmeet, sydän nyrjähtää <3!
  - Pipsun ja Miirun Pirjo -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktorilla on myös ihan hassuja ilmeitä, mutta Hugo on silti meidän perheen paras ilmeilijä. :D

   Poista
 4. Ihana hassu! -Kirjoittajaorja-

  Joo-o, ulkoilu on parasta! Pitääkin pyytää, jos mäkin pääsisin... -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nyt kissan pitää ulos päästä, jos sun ihmiset ei vie sua ulkoilemaan niin valita korkeimpaan kissaneuvostoon! T. Viktor

   Poista
 5. Voishan tuota naamaa katsella vaikka syömättä :-) Järkyn söpö elukainen.

  VastaaPoista
 6. Haha! Ihanku meidän Sylvi. :`) Samanlainen menijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor mennä viipotti häntä pystyssä! Jostain syystä paikalla ollessaan häntä oli oudosti mutkalla, mistähän johtuu.. :D

   Poista
 7. Ihana video ja kylläpäs onkin komea poika <3!

  VastaaPoista
 8. Komea ja rohkea Viktor! ♥ Teillä on tosi kiva tuo ulkoilualue kun sen verran syrjässä, että saa olla rauhassa. :) Meilläkään ei onneksi ole kovasti liikennettä takapihan nurmikkoalueella ja kerrostalon vierestä löytyy iso avoin nurmikkoalue, mutta ei olla vielä päästy kunnolla tutustumaan. Viimeksi kun vein Haikun, rohkeimman ja halukkaimman ulkoilijan, ulos, se vaan tärisi peloissaan. Saattoi tosin johtua myös kylmästäkin kun silloin taisi olla vasta kesäkuun alku, joten pitää kokeilla uudestaan joku lämmin yö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän takapiha on useamman kerrostalon keskelle jätetty pieni "metsä"läikkä, joten se on oikein kiva! Sitä riittäisi pidemmällekin vähän pusikkoisempaakin aluetta, mutta sinne ei kissat ole vielä hinkuneet.

   Poista