lauantai 6. kesäkuuta 2015

Shoppailulauantai

Tänään käytiin shoppailemassa, tosin ei sentään kissojen kanssa. Olen muuten miettinyt, että pitäisikö joskus ottaa vaikka Viktor mukaan eläinkauppaan, hmm.. Onko joku muu käynyt kissan kanssa esim. Mustissa ja Mirrissä? Koiria siellä ainakin näkyy aika usein, mutta kissoja varmaankin harvemmin.

IMG_9624
IMG_9634
IMG_9629
IMG_9631

Joka tapauksessa bongasin Facebookin raakaruokintaryhmästä vinkin, että kun ostaa kymmenen Maukas-pötköä kerralla, saa kaupanpäällisenä kylmälaukun. Pakastin oli tyhjenemässä siihen malliin että oli tarkoitus muutenkin käydä hankkimassa sinne täydennystä, joten hyvään saumaan tuli tämä kaupanpäällinen. Kylmälaukku vaikuttaa oikein katevältä kapineelta, sinne esimerkiksi mahtui helposti kaikki kymmenen 500g ruokapötköä.

IMG_9639

Maalikaupassakin käytiin, ja täytyy sanoa että maali on yllättävän kallista. Maalipurkki ja kaksi erikokoista sivellintä maksoi yhteensä 27,40e.

IMG_9645
IMG_9647

Viktor on viihtynyt tänään pelikisuna poikien kanssa. ♥ Ja samaan malliin tämä päivä myös todennäköisesti jatkuu, pikkuveljeä kun on vaikea saada revittyä ruudun edestä yhtään mihinkään.. :D

20 kommenttia:

 1. En ole itse käynyt kissojen kanssa shoppailemassa, mutta kerran Petolassa käydessäni näin kissanleluhyllyllä kissan ilmeisesti valitsemassa itselleen lelua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan ollut eläintarvikeliikkeessä samaan aikaan kissa-asiakkaan kanssa!

   Poista
 2. Me ollaan käyty Ruffen kanssa mustissa ja mirrissä, kun ostettiin joskus Ruffelle uudet valjaat. Myyjät olivat innoissaan heti rapsuttelemassa :D Tiedätkö muuten, että kuinkahan pitkän matkan lihat säilyy tommosessa kylmälaukussa kylmäkallejen kanssa. Meillä ois mökkireissu edessä ja pitää varmaan jotain ottaa mukaan, mutta en sitten tiiä tuosta säilyvyydestä. Pitää varmaan varastaa äitiltä semmonen iso kylmälaukku jonka saa siihen auton töpselipaikkaan kiinni niin pysyy varmasti viileenä.. Hmmm :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa. Kun me lähdettiin pari kesää sitten pidemmälle matkalle kissojen kera, niin mä en ottanut kotoa pakasteita mukaan ollenkaan vaan ostin sitten paikan päältä marketista broiskua ja kissat eli sillä sitten viikon. Mutta riippuu tietysti matkan pituudesta (uskoisin että ainakin pari-kolme tuntia kestää) ja siitä, kuinka lämmin päivä sattuu kohdalle..

   Poista
 3. Pena on ollu pari kertaa mukana Mustissa ja Mirrissä eikä kukaan kiinnittänyt mitään kummempaa huomiota meihin, yks mummeli toisella kertaa katteli vähän pitkään kun Pena huusi kuin syötävä kopassaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä mäkin uskaltaudun joskus viemään Viktorin joskus, kun muutkin on!

   Poista
 4. Minä ainakin haluaisin mukaan eläinkauppaan! Emäntä on kauhistellut ihan ääneen että miten paljon talon maalauksen maalit ovat jo maksaneet.. Ainakin 7 isoa purkkia kuulema menee ja visa on vinkunut niin ettei nyt kuulema tilata meille mitään.. :( - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella että talon maalaus tuele kalliiksi, kun tommonen pieni purkki maksoi jo parikymppiä, ja sillä maalaa kuulemma neljä neliöö.. Talossa on sentään aikas monta neliöö lisää! :D

   Poista
 5. Harvemmin tuolla kissoihin juu törmää :).

  VastaaPoista
 6. Mä olen käynty joskus kissojen kanssa Mustissaja Mirrissä, huonoin kokemuksin. Siellä tosiaan on aina joku haukkuva koira, eikä siis kissoilla ole ollenkaan turvallinen oli kun pitää vahtia ja varoa koiraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä veisin kissan sinne niin varmaan kävisin ensin sisällä kurkkaamassa onko koiraa, ja jos ei niin sitten hakisin kissan autosta mukaan.

   Poista
 7. Tuo Maukkaan laukku oli kyllä tosi kiva ylläri kun lähdin hakemaan täydennystä pakastimeen. :D Minulla on ainoastaan kylmäreppu, mikä on vähän tönkkö kuljettaa mukana varsinkin jos ei ole paljoa tavaraa minkä vuoksi kylmälaukku pitää olla. Tuota Maukkaan laukkua ottaa oikein mielellään piknikeillekin mukaan ulkonäkönsä vuoksi ja laukku vaikuttaa tosi kestävältä ja sitä on kiva kantaa. :) Mukava tempaus Maukkaalta, toivottavasti kaikille halukkaille riittää!

  Ihana pelikaveri! En ihmettele, jos ei huvita nousta ruudun ääreltä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin ajattelin, että tuota kylmälaukkua voisi käyttää muuhunkin tarkoitukseen kuin kissojen lihojen kanssa. :)

   Poista
 8. Kyllä me käytiin Inua sosiaalistaessa kaikki mahdolliset kaupat läpi! :D Ihan niin kuin koiranpennun kanssa, Inuakin vietiin joka paikkaan. Enää ei olla pitkään aikaan käyty, mutta vois toki välillä ottaa Inunkin mukaan. Nykyään vaan yleensä käydään Mustissa ja Mirrissä minne on kilometrin kävelymatka, niin ei Inu lähde semmoisille lenkeille mukaan. Soran kanssa käydään lähes viikottain siellä "karkkikaupassa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä oma vaivansa ottaa kissa tommoseen paikaan mukaan. Mutta ois se varmaan ihan kiva kokemus omistajallekin, puhumattakaan siitä että se on aktivointia kissalle!

   Poista
 9. Mä olen kerran käynyt Kiiran kanssa eläinkaupassa. Siellä järjestettiin kissatempaus jossa pääsi koittamaan agilitya, joten pakkohan se oli sitten koittaa mitä Kiira sanoo treenaamisesta vieraassa hälisevässä paikassa. Tomun kanssa ei ole tullut lähdettyä vielä mihinkään, mutta täytyisi kyllä sitäkin alkaa ottaa mukaan vaikka sinne eläinkauppaankin, niin tottuisi kulkemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Viktorin kanssa ei todennäköisesti olisi ongelmaa itse eläinkaupassa (näyttelyssäkin se oli heti kuin kotonaan), mutta kaikki automatkat on vaikeita ja niitä pitäisi varmaankin treenata.

   Poista