keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kollinposket

IMG_9943

Nyt puhutaan muhkeista kollinposkista! Hugo on meidän poskipoika, sillä Viktor ei ole vielä miehistynyt naamastaan. Katselin Hugon vanhempia kuvia läpi että voisin näyttää kuinka erilaiselta se näytti nuorempana, tässä esimerkki kahdeksan kuukauden ikäisestä Hugosta:

kollinposket

Uudemmassa kuvassa Hugo on sellaisessa asennossa, jossa posket tulevat hyvin esiin. Jos Hugo kävelee tai on muuten kaula pitkällä, posket eivät näytä yhtä isoilta. Välillä posket saa Hugon näyttämään ihan joltain maaoravalta jolla on posket täynnä pähkinöitä! Ja välillä Hugo näyttää ihan muuten vain pallopäältä.

posepojat
Poskipoika ja babyface.

Mä kyllä tykkään kollin poskista, musta ne komistuttaa Hugoa hurjasti. Mielenkiinnolla odottelen miltä Hugo näyttää sitten kun posket kaikkoavat kastraation myötä. Tai kun Viktor saa omat poskensa!

Kollinposket - YAY or NAY?

16 kommenttia:

 1. Ei kai ne posket kaikkoa? :o Meillä Lalli on edelleen samanlainen pallopää vaikka se onkin leikattu :D

  VastaaPoista
 2. Kollin posket on ihan jees, mutta tavallaan pärjäis kyllä ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pärjäishän sitä. Sitten ei olla ihan niin komeita, mutta sitäkin söpömpiä! :D

   Poista
 3. Mulla on kuulemma kollinposket! En oo uutisesta ilahtunut! Mut toi yks tuolla väittää, että k-posket on ihania kaikilla kissoilla vaik olis tyttö.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän kollilla kunnon posket pitää olla :)

  VastaaPoista
 5. No enemmän Nay, vaikkei ne kyllä mitenkään rumatkaan oo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no ei ne kyllä Hugollekaan ihan aina sovi, välillä se näyttää aika tyhmältä pallopäineen.. :D Yleensä kuitenkin komea! ♥

   Poista
 6. Komea Hugo! Hassua, meidän 4-kuukautisena leikatulla Eemelillä on kunnon kollinposket, vaikka se ei ole kollia nähnytkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa joillainse olemus on todella urosmainen ilman poskiakin!

   Poista
 7. Melkoinen muodonmuutos! Niin tiukkaposki 8 kk kuvassa. :D Tuntuu olevan tosi yksilöllisiä nuo poskien kehitykset. Joillekin varhaiskastroiduillekin kehittyy muhkut posket ja joiltakin leikkaamattomilta muhkuposkilta katoaa posket kokonaan kastraation myötä, osalle jää ainakin osittain. Meillä on Rakulla tosi kapeat posket (kastroitu 5 kk iässä), veljille kehittyi isommat. Mie tykkään enemmän kapeaposkisista niin ei haittaa tuo ero lainkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksilöllistähän tämäkin on, saas nähdä, miten meidän pojille käy poskien suhteen!

   Poista
 8. Ehdottomasti kollinposket, miten muuten erottaa lällärit tosi miehistä. Näkyvät jo omassakin naamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Tosin täytyy kyllä sanoa, että Viktor ei kyllä mikään lälläri ole, tänäänkin se on kurittanut Hugoa koko päivän kun Hugo innostui taas vähän ahdistelemaan pikkupoikaa.. Osat vaihtuivat nopeasti, kun Viktor päätti antaa Hugon maistaa omaa lääkettään!

   Poista