sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Näyttelyyn valmistautumista

Tilasin Ifolorilta uuden blogimainoksen näyttelyitä varten, jotta ihmiset löytäisivät ehkä vähän paremmin meidän blogiin sitä kautta. Tältä se näyttää:

IMG_0660

Edellinen blogimainos oli tällainen:

IMG_1371

Tällä kertaa luovuin QR-koodista ja luotan siihen, että blogin nimi jää mieleen, sillä sen avulla löytää meidät Googlesta heti ensimmäisenä hakutuloksena.

Edelleen on omat hintahalsterit hankkimatta. Haluaisin sellaisen L-ständin, mutta missään muualla ei myydä niitä yksitellen kuin eBayssa. Mistään kivijalkaliikkeestä en jaksa sellaista alkaa hakemaan. Saan sellaisen nyt kuitenkin lainaan töistä, mutta kai se oma sitten pitää tilata sieltä Aasiasta. Jospa se sattuisi pysymään myös ehjänä kuljetuksen ajan, olen nimittäin pannut merkille että kapistukset menee aika herkästi rikki..

Tilasin Ifolorilta myös yhden toisenkin jutun, mutta se vaatii oman postauksensa. Sen näette myöhemmin kun se saapuu.

 photo separator_zps3c2a8047.png

Näyttelyn lähestyminen (26.7. Hämeenlinnassa!) tietää tietysti myös kissan pesua. Tällä kertaa jouduin suorittamaan sen ihan yksin, kun mies on matkoilla enkä ehdi sitä ensi viikolla enää tekemään. Pesu oli aika haastavaa yksin, kun Viktor ei oikein innostu vedestä. Kissanpesu tehtiin lavuaarissa, mikä ei ehkä ole paras mahdollinen paikka ottaen huomioon, että Viktor pyrkii vettä pakoon kuin viimeistä päivää. Kuvauksen kannalta se oli kuitenkin paras paikka, halusin nimittäin ottaa siitä videon blogia varten. Kaikkeen sitä ryhtyykin blogin vuoksi.. Hugon pesu lavuaarissa onnistuu kuitenkin vallan mainiosti, Hugo kun on sellaista kohtaloonsa alistuvaa sorttia.

Vessan valot sai Viktorin näyttämään karmean väriseltä, joten laitoin videon mustavalkoiseksi.
Muista vaihtaa HD-laadulle!

Pesun jälkeen koitti tietenkin armoton turkin kuivatusurakka. Turkki kuitenkin kuivui todella nopeasti parvekkeella auringonpaisteessa.

IMG_0802
IMG_0800

24 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Varmaan myhäili onnellisena, ettei itse joutunut pesulle!

   Poista
 2. Huikea suoritus tuo pesu! On ilmeisesti pesty ennenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yhden kerran vaan aikaisemmin. Voisi mennä paremminkin, neljä tai viisi kertaa kissa karkasi lavuaarista. Shampoon laiton jälkeen kiinni pitäminen vaikeutui merkittävästi kun ei meinannut ote pitää.

   Poista
 3. Hauska video! Nähdään Hämeenlinnassa! Me ollaan siellä molempina päivinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! :) Hämeenlinnassa nähdään! Niin teiltä ei vai tullu ketään semmaan?

   Poista
 4. Kauanko abya kestää pestä ja huuhdella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen videoklippi kestää viisi minuuttia ennen editointia. Jos olisi ollut kaveri pesuapuna, niin olisin pessyt ehkä vähän perusteellisemmin. Ei toi poitsu nyt meinannu pysyä millään käsissä, onhan toi pesuhomma vielä kuitenkin aika uusi juttu sille.

   Poista
  2. Shocked! 5min! Meillä ei 5 minsaa riitä edes turkin kastumiseen :) Että olis toi aby aika hyvä rotu sittenkin ;)

   Poista
  3. Mä kyllä arvostan tota abyn helppohoitosta turkkia, kun löytyy tota kokemusta enemmän turkkia omaavan yksilön (eli Jaden) pesusta myös!

   Poista
 5. Mä otin tänään kanssa videota kun pesin Cocon, sen masu kun kuntoutui niin jouti pesulle ettei haise enää tuo peräpää pahalle :'D Mun video kesti 15minuuttia... Mulla oli kyllä hoitoainekkin mukana pesussa, Coco oli varsin reppana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään great minds think alike! ;) Jään odottelemaan Cocon pesuvideota. Mä en käyttäny hoitoainetta, vaikka pitäis varmaan..

   Poista
 6. Hieno uusi mainos, vaikka Viktorin ilme onkin aika tuima :D Harmi, että meillä kissa on jo niin iso, ettei lavuaarissa pesu enää onnistu. Sillon kun Pöpö oli pentu niin siinä oli tosi helppo pestä, vaikka kylläpä se lattiallakin onnistuu. Yksinään pesu on vaan vähän hankalampaa kun kissa mahtuu pyörimään niin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadeakaan ei voi pestä lavuaarissa koon vuoksi, eikä siitä muutenkaan tulisi mitään kun Jade inhoaa vettä niin paljon.

   Poista
 7. Aika rauhallisena Viktor on verrattuna Penaan pesulla... Mulla oli viimeks koko kylppäri lattiasta kattoon märkänä ja vähän oli vettä valahtanu suljetun oven välistä eteisen puolellekkin kun poika oli vähän eri mieltä paikallaan pysymisestä pesun aikana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän toi tosiaan oo vielä mitenkään paha, ja Hugo on vieläkin helpompi pestävä! Teidän Penan peseminen kuulostaa samalta kuin meidän Jaden peseminen.

   Poista
 8. Meillä myös samainen näyttely suuntana viikonloppuna :) Pesen Rockyn kyllä vasta perjantaina. En ole vielä kertaakaan pessyt Rockya yksin, mutta luulen että se menisi ihan hyvin suihkun lattialla. Työläänpää birmalla on tuo kuivaaminen, kun fööniä joutuu käyttämään. Kahden ihmisen voimin föönaamiseen menee 30-45 min parilla lyhyellä tauolla. Yksin menisi varmasti pidempään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkäkarvaisten rotujen omistajien pesupuheita kuunnellessa tulee helpottunut olo, että me ollaan siirrytty lyhytkarvaseen rotuun.. :D

   Poista
 9. Lohdullista nähdä, ettei se kissan peseminen ole muuallakaan niin kauhean helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi sanoisin, ettei toi nyt vielä vaikeaakaan ollut. Varsinkin kun pahempikin tapaus löytyy samasta huushollista!

   Poista
 10. Tosi nätti mainoskuva!! :) Hih, liukas Viktor. :D Meillä näyttää Rakun pesu paljon samalta, tosin kaupan päälle saa rääkätyn kissan kuuloista huutoa. Aina saa pelätä tuleeko naapureita tai jopa esy oven taakse kolkuttamaan. :DD

  VastaaPoista
 11. Viktor maukaisi vain pari kertaa pesun aikana. Sen sijaan Hugo maukui oven takana!

  VastaaPoista