perjantai 31. heinäkuuta 2015

Sisustussuunnitelmia

Jos seuraatte meitä Facebookissa niin tiedättekin jo, että meillä on uusi tv-taso. Kyseessä on Ikean Lappland tv-taso, joka on mun mielestä täydellinen valinta kissatalouteen, sillä sen avulla kissat saavat lisää oleskelutilaa lattiatason yläpuolelta.

IMG_0972

Mulla on hieman lisäsuunnitelmia tv-tason varalle. Olen suunnitellut laittavani jossain vaiheessa oikeaan sivuun mattokangasta, jota voi käyttää raapimiseen tai jopa ylätasolle kiipeämiseen. Idean siihen sain IKEA Hackers -sivustolta.

Tv-tasoon on tulossa vielä upotettavat Kallax-kaapit, sillä Lapplandissa ei ole takaseinää, joten johdot ovat vaarallisesti näkyvissä. Jadessa ja Viktorissa on sen verran termiitin vikaa, että johdot on ehdottomasti oltava piilossa, tai muuten ne on entisiä. Nyt johdot on suojattu johtojen ympärille kieritettävällä johtosuojalla (jota on käytetty muutenkin) ja latomalla isoja leffa-, peli- ja kirjapinoja johtojen eteen.

IMG_0970

Mietittekö te huonekaluostoksia myös kissojen näkökulmasta?

16 kommenttia:

 1. Ai, voiko niitä huonekaluostoksia miettiä myös jostain muusta näkökulmasta? :D

  VastaaPoista
 2. Uteliaiden koheltajien vuoksi huonekalujen turvallisuutta sekä sijoittelua asunnossa täytyy meillä miettiä tarkkaan. Edelliseen kämppään olin ostanut eri pituisia seinähyllyjä kissojen iloksi, nykyisessä väliaikaisasunnossa ei kiipeilypuun lisäksi ole juuri mitään (lähinnä turvallisuussyistä). Seuraavaa asuntoa sisustaessa panostetaan tähän sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluaisin seinähyllyjä, mutten oo saanu aikaseks laittaa.. :D

   Poista
 3. Ilman muuta huonekalut tulee mietittyä myös karvalapsien näkökulmasta, kuten kaikki muukin. Meil on johdot esillä, koska niihin ei oo ollut suurta kiinnostusta kellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva taitaa olla se yleisin jota lemmikkien kannalta mietitään, mutta en ole tainnut kuulla että joku valitsisi tv-tason lemmikki silmällä pitäen. :D Kunpa meilläkin olisi johdot turvassa, mutta ei, Jaden ja Viktorin pitää päästä tuhoomaan kaikki!

   Poista
 4. Tuo on niiiin täydellinen kisuille ja siten omistajalle myös!! ♥

  Mie mietin aina, esimerkiksi ostin parisängyn aikoinaan juuri kissoja varten, että mahtuvat halutessaan viereen nukkumaan.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! ♥ Aww, se on kyllä ihanaa kun kisu tulee viereen nukkumaan! :)

   Poista
 5. Mulla on omassa huoneessa tekokasvit ja sellainen "pörrö"matto josta kissani tykkää :D Ja me muutenkin mietitään mitä tänne taloon laittaa ja mihin kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meillä olis kasveja niin niiden pitäis olla just muovia, koska Jade on pienenä osottanu olevansa innokas puutarhuri.. Mä en oo miettiny huonekalujen paikkaa kissojen näkökulmasta, paitsi kiipeilypuun kohdalla (=ikkunan edessä, jotta näkee paremmin).

   Poista
 6. Kyllä huonekalujen pitää olla sellasia, että kissa viihtyy. Mä kattelin tota samaa tv-tasoa jossain vaiheessa, mutta mun mielestä siinä töllö tulee vähän turhan korkeelle niin ostin sitte erilaisen. Toisaalta ku ei mulla toi töllö oo auki ku pari tuntia viikossa ni ihan sama oisko sitä ollenkaan. :D
  Seinähyllyt Penalle tulee vielä tän loppukesän/syksyn aikana ja itelle uus peti, joka on tarpeeks levee, että Penakin mahtuu, mutta samalla tarpeeks kapee, että mahtuu makkarin kaapit aukeemaan. Eli kyllä, kaikissa huonekaluhankinnoissa mielessä on myös se, että mitä kissa tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ikinä edes tajunnu ajatella tv-tason hankintaa siltä kannalta, kuinka korkeella tv siinä on. :D Meillekin on tulossa uusi sänky ja senkin hankinnassa on ajateltu kissoja useamman kun yhden ominaisuuden kannalta, tosin ei leveyden.. Muistahan sitten esitellä seinähyllyt blogissa!

   Poista
 7. Hyvännäkönen tv-taso ja toimii tosiaan näköjään kiipeilytasonakin samalla :D Myö ei olla taidettu kissan tulon jälkeen hankkia yhtäkään huonekalua, mutta järjestys pitää miettiä Pöpön näkökulmasta kyllä. Sohvan päädyn päälle viltti estämään raapimista ja telkkarin takapuoli ja johtonurkka tukittu pahvilaatikoilla niin, ettei sinne pääse. Pöpö ei pahemmin pure johtoja, mutta tunkee ahtaisiin koloihin räpeltämään ja riehumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen räpeltäminen on myös tosi ärsyttävää, meillä sitä tehdään sängyn alla, siellä on paljon pahvilaatikoita ja niissä tavaraa, mutta kyllä sinne silti pieni aby mahtuu.

   Poista
 8. Mietitään, todellakin. Onhan meillä huoneessani tuo älyttömän ruma "kissaseinä", joka on kyllä kissoille mieleinen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä että niin moni ottaa kissan huomioon sisustuksessa! :)

   Poista