keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Teinileuan paluu

Kolmisen viikkoa sitten kerroin Hugon aknesta ja siitä, kuinka se saatiin hoidettua nopeasti pois. Nyt ongelma on kuitenkin palannut, mutta hieman eri muodossa.

IMG_0833

Mustapäitä Hugolla ei nyt ole, mutta sitäkin inhottavampi ihonalainen finni. Jokainen jolla on joskus itsellään ollut ihonalainen finni tietää, että se voi olla aika kipeä. Hugo antoi kuitenkin nätisti kurkata leukaa tarkemmin. Edellisen aknepostauksen kommenteissa mainitsinkin, että Hugolla oli joskus nuorempana tällainen paise. Hugolla alkoi taas yksi mourukausi viime viikon lopulla.

Nyt vaan sitten aloitetaan taas hoitamaan, toivottavasti tämäkin menisi yhtä nopeasti pois kuin viime kerralla!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hugo oli vähän normaalia halipulaisempi tänään kun tulin kotiin, halusi varmaan näyttää äiskälle että hänellä on tuollainen pipi, jotta äiskä sitten hoitaa sen pois! ♥

   Poista
 2. Toivotaan että kipeän näköinen finni saadaan hoidettua ! Muuten on komia teinipoika (:

  VastaaPoista
 3. Outs, melkonen paukama! Voi pientä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, Hugo on saanut paukaman johdosta ekstra-annoksen pusuja. ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Finnit on niin inhottavia, varsinkin tuollaiset ihonalaiset, mulla itsellänikin on niistä kokemusta.. :/

   Poista
 5. Voi pientä! Onneksi olet tarkka, eikä pienet (tai tässä tapauksessa suuret) paukamat ehdi tulehtua hirveän pahoiksi.

  Huomasin muuten vasta, etten ollut vielä kommentoinut blogiisi varmaan kertaakaan, vaikka aloin tätä seuraamaan jo muutama viikko sitten. Tykkään kovasti laadukkaista postauksistasi, ja kunnolliset kuvat, kiinnostavat aiheet sekä tasainen päivitystahti pitävät kiinnostuksen yllä! Sen lisäksi olet saanut innostukseni kissan koulutusta kohtaan heräämään, ja juuri tänään saapuneessa Saksan tilauksessa vastaanotinkin naksuttimen kokeiluun.

  Toivon sinne kivoja kirjoitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paukama on jo heti hieman pienentynyt, eli eipä näytä Hugo joutuvan kauaa siitä kärsimään.

   Kiva, että sitten vihdoin kommentoit, on aina kiva kuulla palautetta blogista! :) Meillä on temppuilu jäänyt taas aika vähälle, tuntuu että mulla on semmosia kausia jolloin treenataan muutama viikko putkeen ahkerasti ja sitten se innostus loppuu kuin seinään. Nyt odottelen, että Viktor tuosta vielä kasvaisi ja rauhoittuisi, niin saataisiin sen kanssa aloitettua temppukoulutus.

   Poista
 6. Oijoi, paranemisia ja toivottavasti ei ole kipiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turvotus laskenut jo kokonaan, mutta tuntuu vielä ehkä vähän kovahko patti vielä ihon alla jos tunnustelee. Eli hyvin on lähtenyt paraneminen käyntiin!

   Poista