keskiviikko 12. elokuuta 2015

Finnipäivitys

Ajattelin päivittää teidät ajan tasalle Hugon leuan tämänhetkisestä tilasta. Viimeksi näytin teille kuvia isosta paukamasta.

Paukama laski päivän parin jälkeen eli aika nopeasti. Tunnusteltaessa leuassa/huulessa tuntui vielä kovahko patti ihon alla, mutta mustaa möhnää ei ollut näkyvissä. Muutama päivä tämän jälkeen Hugo alkoi rapsutella leukaa vimmatusti. Leukaan oli tässä vaiheessa ilmestynyt mustaa möhnää. Karvoja oli taas lähtenyt jonkin verran ja iho oli mennyt hieman rikki, onhan tuo suupielen iho jonkin verran ohuempaa kuin leuan alla oleva iho.

IMG_1248

Tällä kertaa teidän ei tarvitse erikseen mennä zoomailemaan kuvaa Flickriin, vaan tein teille erillisen kuvan, jossa näkyy finnikohta tarkemmin:

 photo IMG_1248_zpskzbj58sy.pngSuurimman osan mustasta möhnästä olin ehtinyt taas rapsutella pois.

Nyt kun tämän postauksen julkaisen, on suupielikin ollut jo parin viikon verran kunnossa pientä kaljua kohtaa lukuunottamatta. Toivottavasti tämä finniepisodi oli tässä, eikä niitä tulisi enää!

8 kommenttia:

 1. Mitä mieltä olet kissablogini aloituksesta?
  ruusunuppu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska olet vasta aloittanut niin en oikein osaa yhden postauksen perusteella muuta sanoa kuin että jatka vaan, kyllä se blogi siitä kasvaa omannäköisekseen ajan kanssa! :)

   Poista
 2. Ihanaa että finnit ovat kadonneet!

  VastaaPoista
 3. Mekin huomattiin että Hadella tota mustaa purua leuassa. Miten saa parhaiten rapsuteltua sen pois, Hade kun ripuilee pois melkein heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Hugokin vähän venkuloi vastaan. Mä rapsutan sen pois niin että Hugo makoilee jossain (yleensä kiipeilypuussa) ja sitten vaan otan päästä kiinni (käsi samalla sillälailla Hugon ympärillä) ja käännän pään niin että nään finnit hyvin ja sitten toisella kädellä rapsuttelen musta pois.

   Poista
 4. Ouh, toivottavasti pysyy pois!

  VastaaPoista