perjantai 21. elokuuta 2015

Kaunein kissakuva -haaste

Viiruvarpaissa haastettiin kaikki kissabloggaajat paljastamaan kauneimmat kissakuvat. Valinta oli todella vaikea, mutta sain kuin sainkin valittua jokaisesta kissasta kauneimman kuvan.

kauniitkuvat

Jaden kuva on tuore, se on otettu tänä juhannuksena. Se ei varmaankaan selittelyjä kaipaa, tausta on kohdillaan ja Jade nauttii ulkona olosta! Ennen tämän kuvan ottamista kaunein kuva Jadesta oli ehdottomasti tämä.

Hugosta oli vaikea löytää kaunista kuvaa, joten valitsin sitten komean kuvan. En osaa sanoa miksi tykkään tästä kuvasta niin paljon että valitsin sen tähän. Hugosta löytyy niin paljon hyviä kuvia että niistä on todella, todella vaikea valita ja sen vuoksi perustelu on aika mahdotonta.

Viktorin kuvasta kauniin tekee asento ja kuvakulma. Mun mielestä tuossa asennossa kissa kuin kissa näyttää kauniilta, mikähän siinä on. Tausta voisi vaan olla vähän parempi tässä kuvassa, joten sinällään en ole tyytyväinen kuvaan, mutta päätin nyt olla välittämättä kuvan teknisistä ominaisuuksista ja keskittyä aiheeseen. Ehkä olisi pitänyt muokata vihreä matto jatkumaan kuvan yläreunaan saakka kun tuo sohva on vähän häiritsevä tuolla yläreunassa..

Aiotko osallistua haasteeseen?

14 kommenttia:

 1. Olihan meidän ihan pakko osallistua... :D http://nethel-estel.blogspot.fi/2015/08/kauneimmat-kissakuvani.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sullakin oli selvästi vaikeus valita kun noin monta kuvaa laitoit! Mulla on luonnoksissa ollut jo kauan postaus jokaisen kissan parhaista kuvista, ne on tulossa julkaisuun joskus (ne on vähän niinku pahan päivän varalle -postauksia ;D), joten sillon tulee sitten enemmän mun lempikissakuvia, nyt ajattelin pysyä tiukkana ja valita vain yhden per kissa.

   Poista
 2. Tuo Jaden kuva on kyllä todella upea, varsinkin kun tausta on hieman erilainen kuin normaalisti. Hugon ja Victorinkin kuvat ovat hienoja, tietenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, harvoin saa tuollaisia vähän erikoisempia taustoja kuviin, kun kissat ulkoilee sen verran harvoin!

   Poista
 3. Mulla on pari haastetta mitä en oo vielä toteuttanu niin yritän saada ne alta ennenkuin alan mitään muuta värkkäilee, mutta vois osallistua jos muistan silloin kun on ideoista pulaa. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset haastepostaukset on kyl hyviä postauksia säästeltäviksi jos joskus mahdollisesti on ideapulaa! :D

   Poista
 4. Meistä Hugo on tuossa kuvassa niiiin komea ja suloinen. Varsinkin tuo häntä :) t. S & O

  VastaaPoista
 5. Todella söpöjä kuvia! Tuo Jaden kuva on erittäin nätti, sen värit istuvat hyvin tuohon taustaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Harmaa on sellanen väri että se sopii vähän kaiken kanssa yhteen!

   Poista
 6. Niin upeita kuvia! ♥ Voin niin kuvitella millainen valinnanvaikeus sinulla on ollut, mie en saanut millään rajattua edes neljään, joten tuli vähän useampi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on vähän alkanu kaduttaan että valitsin näin tiukasti kuvat tähän, kun muut on valinnu niin paljon kuvia.. Mutta tosiaan mulla on ollut suunnitteilla tehdä jokaisesta kissasta erikseen hienoimmat kuvat -postaukset, joten niissä sitten nähdään enemmän kuvia! :)

   Poista
 7. Aivan ihana tuo Jaden kuva! Voisin ottaa vaikka tauluksi kopion tuosta! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kai tuosta Jaden kuvasta joskus hankkia taulun! :)

   Poista