perjantai 14. elokuuta 2015

Kissankujeita-kirja

Blogimainoksen esittelyn yhteydessä vihjasin tilanneeni Ifolorilta jotain muutakin, ja se jokin muu on kuvakirja! Nyt mulla on ihka oma uniikki kirja, joka on täynnä meidän kolmen kissan kuvia, jotka on mulle niin tärkeitä että sitä on mahdoton sanoin kuvata. ♥ Kirja kantaa blogin nimeä, sillä en keksinyt oikein muutakaan järkevää nimeä sille. Oikeastaan se on ihan hyvä, sillä blogi on kuitenkin aika iso osa meidän elämää! Kirjassa on 48 sivua ja ne on täytetty pelkästään kissakuvilla ilman mitään tekstiä.

IMG_0980
IMG_1485
IMG_1487
IMG_0987

Mun piti kuvata kirjasta video, mutta siitä ei tullut mitään. Yritin vaikka minkälaisilla järjestelyillä, mutta kirja on niin hankalan mallinen ettei sen asettelusta/käsittelystä meinannut tulla yhtään mitään. Siksi saattekin nähdä nyt vain nuo kannet ja pari aukeamaa.
 
Oletko ajatellut kissa-aiheisen kuvakirjan tilaamista?

21 kommenttia:

 1. Ihana kirja! Omista karvakorvista (nuoria maatiaiskolleja x2) ei ainakaan lähitulevaisuudessa ole suunnitelmia tehdä kirjaa, mutta seinäkalentereita ollaan tilattu jo pari kappaletta ja niissä kissat on totta kai pääosassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin varmaan muuten teettäisin omista kissoista seinäkalenterin, mutta kun Somakiss tekee joka vuosi aby ja somali -kalenterin joten sellanen meillä on nyt parina viime vuonna ollut.

   Poista
 2. Ihana! Tuota on kiva selailla ja näyttää kissaihmisille! Minulla on Ifolorin pikkukirja muutaman vuoden takaa kissoistamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kirja olikin mukana Hämeenlinnan näyttelyssä niin halukkaat saivat sitä selailla. :)

   Poista
 3. Oikein hieno! Yrititkö videota yksin? Ei se varmaan silleen onnistukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin, ja ei siihen mitään toista ihmistä tarvita kun kamera on tripodilla. Se vaan kun toi on tommonen vaaka-A4, niin sitä on tosi hankala käsitellä eikä se mahdu kunnolla mitenkään päin kuvaankaan.

   Poista
 4. Tää on hieno! Tein aikoinaan meidän koiran kuoltua äidille muistoksi kuvakirjan koirasta. Voisi kyllä omista kissoistakin kirjan joskus teettää (:

  VastaaPoista
 5. Tee nyt ees toinen osa jossakin vaiheessa! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kattoo jos innostuis kokeileen uudelleen sitä videon tekoo jossain vaiheessa!

   Poista
 6. Olen nyt kahtena vuonna tehnyt pojista kirjan, "vuosikirjan", eli koonnut menneen vuoden kuvat kirjaksi. Varmaan sama taas vuoden vaihduttua. Ja tuollaisia Ifolorin vaaka-A4 nekin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan valitsin kaikkia kivoja kuvia ja yritin sitten yhdistellä samantyylisiä kuvia samalle aukeamalle, kuten tuossa nuo esimerkkiaukeamat (Jade ulkoilee ja pojat yhdessä). Joistain aukeamista tuli kyllä myös vähän sekavampia.

   Poista
 7. Hieno! Oon itekin miettiny, että tekis Pöpöstä tollasen (tosin ehkä vasta vuoden parin päästä, kunhan tuolle on kasvanut muhkea kauluri :D). Kirjasta tulis ehkä valokuvia kateltua enemmän kuin koneelta.

  VastaaPoista
 8. Ihana idea! :) Minulla on ollut monta vuotta tarkoituksena tehdä perinteinen valokuva-albumi tärkeimmistä otoksista, mutten ole saanut aikaiseksi. :D Ehkä vielä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti jonkin aikaa että sain tän kirjan aikaiseksi tehdä. Ehkä se johtuu siitä että kuvia voi katsella niin helposti myös koneeltakin!

   Poista
 9. Tosi kiva idea! Ei ole tullut tehtyä kuvakirjoja, vaikka kyllä pitäisi, ei niitä kuvia tule juuri tietokoneella katseltua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä katselen välillä kuvia koneelta. Ja muutenkin tulee sen verran pyöriteltyä kuvia kaiken maailman juttujen takia että kuvat meinaa välillä pursuta korvista ulos. :D

   Poista
 10. ihana tuo Viktorin kunnon herrasmies kuva heti kannessa :3

  VastaaPoista
 11. Pahoittelen, Hugoa meinaan :D Vaikka on kyllä Jaden ja Viktorinkin kuvat ihanat :)

  VastaaPoista