lauantai 8. elokuuta 2015

Löhöilyä

Meillä on löhöilty koko päivä, välillä sisällä ja välillä parvekkeella.

IMG_1383

Jaden tassu on edelleen kipeä, mikä on yksi iso syy siihen miksi se vaan löhöilee koko ajan (oikeastaan koko viikko mennyt samoissa merkeissä, mikä on hyvä, ettei tassu rasitu enää yhtään enempää). Kipu on pahentunut jonkin verran perjantain aikana. Jade liikkuu entistäkin vähemmän ja ontuminen on selvempää, mutta silti Jade edelleen astuu jalalla. Jade kuitenkin innostuu leikkimään (makuulla esim. kissanminttulelun kanssa) eikä vaikuta kovinkaan kipeältä kun se on paikallaan makuulla. Harjauksestakin tytsy nautiskeli tänään normaaliin tapaan, mutta nyt ei harjattu takajalkojen kohdalta ollenkaan. Vatsan alusen harjaus kyllä kelpasi, kuten aina!

Yritetään kestää tämän kanssa maanantaille vaikka mun tekeekin pahaa katsella tuota, mutta ei tässä kuitenkaan hengenhädässä olla (toivon mukaan) joten yritän hillitä itseni. Ärsyttää, olisi vain pitänyt ottaa se röntgenkuva jo heti alkuunsa. Inhottavaa tämmönen epätietoisuus. Toivottavasti vaan saadaan jostain aika maanantaille näin lyhyellä varoitusajalla.. :s

IMG_1388
IMG_1389
hugopl

Hugo sen sijaan nauttii lämpöisistä kesäpäivistä täysillä. Välillä pitää kuitenkin tulla vilvoittelemaan sisälle. Tosin nyt iltapäivällä meidän parveke ei ole enää niin kuuma, kun aurinko paistaa sinne suoraan vain keskipäivään asti, joten nyt parvekkeella viihtyy pidempiä aikoja ilman, että läkähtyy heti.

Jaksuja Jadelle? ♥

12 kommenttia:

 1. Jaksamista! Joo, olen oppinut kantapään kautta, että aina pitäisi otattaa kaikki kokeet heti ekalla käynnillä vaikka ne olis lääkärin mielestä turhia. Odotus on niin turhauttavaa ja raskasta. Mä niin ymmärrän sun huolen ja tuskan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Periaatteessa arvostan sitä ettei heti suositeltu kuvaamaan kun ei ollut viitteitä siitä että se olisi jotain vakavaa. Toisaalta taas mun olisi pitänyt tietää että alan huolehtimaan asiasta liikaa jos vaiva ei menekään ohi, joten itseäni saan tästä taas syyttää kun en pyytänyt kuvaamaan oman mielenrauhani vuoksi..

   Poista
 2. Jaksamista teille! Leikki on hyvä merkki ja myös se, että Jade antaa harjata.
  Toivottavast saatte ajan heti maanantaille. Kannattaisiko varata netistä jo ihan perusaika sellaiselta asemalta missä on röntgen? Voi hyvin olla, että pääsette röntgeniinkin sitten samalla käynnillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis seuraavan kerran pääasia on ottaa nimenomaan se röntgenkuva, kun perustutkimus on jo tehty ja kipu paikallistettu, ja kyllä tuolla paikassa jossa käytiin Jaden kanssa röntgen on (ja myös erikoisosaamista löytyy mm. ortopediassa), mutta sitä ei vaan vielä suositeltu kun tämän viikon maanantaina siellä käytiin. Soitan heti huomenna samaan paikkaan kun se taas aukeaa (päivystävä ell-asema), mieluummin kävisin siellä kun muuten menisi aika hankalaksi järjestää matkat lekuriin ja takaisin.

   Poista
 3. Joo jaksuja Jadelle ja toivottavasti maanantaina heti aika lekuriin. Nyt vetskut alkaa kans varmaan jo tulla lomilta, parempi miehitys.
  Terveisiä kaikille kateille! Ja raps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, pitää herätä huomenna aikasin että saan soitettua heti kun eläinlääkäriasema aukeaa!

   Poista
 4. Voi harmi tuollaista tassuvaivaa, toivottavasti äkkiä selviää vaivan syy ja tassu paranee. Hugo on noissa kuvissa tosi rentoutunut, näyttää suorastaan intohimoisesti rentoilevan - ei ihan mitä tahansa löhöilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo rakastaa lämpöä, joten se sitten nauttii pitkin pituuttaan! Yleensä Hugo on tuossa sohvan ja sohvapöydän välissä missä on hieman varjoa, mutta tänään Hugo oli hetken myös sohvalla suorassa auringonvalossa vatsa taivasta kohti, ja Hugo todella harvoin paljastaa vatsaansa ollenkaan.. Melkein huolestuin että ei kai se saa vaan mitään lämpöhalvausta, kun sen turkki oli niin tulikuuma, mutta itsestään se siitä sitten vähän ajan päästä lähti vilvoittelemaan. :)

   Poista
 5. Täällä tämä päivä on mennyt mamilla koomatessa ja kissoilla, eritoten Noralla, tekemisenhaluisuutena. Ihana yhdistelmä. :D

  Ai on tassu mennyt huonommaksi lääkkeistä huolimatta... :/ Tosi mystistä, toivottavasti saatte ajan maanantaille! Se on kyllä ihan kamalaa katsoa kissaa, jolla ei ole kaikki hyvin. Toivottavasti seuraava eläinlääkärireissu on paranemisen osalta tuottoisa! Kovasti paranemisia ja jaksamisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ensin luulin että se voisi johtua siitä kun unohdin antaa kipulääkkeen torstai-iltana, mutta edelleen ontumista on enemmän, vaikka olen antanut tabletin normaalisti perjantai- ja nyt lauantai-iltana. :/

   Poista
 6. Voi Jade rassukkaa! :/ Ei kyllä kuulosta nivelrikolta siinä mielessä että siihen kipulääkkeet tepsivät aluksi yleensä todella hyvin, joten ennemmin epäilisin jotain traumaa, hiusmurtumaa tai nivelsidevaivaa. Toivottavasti eläinlääkärikäynnistä on hyötyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade ei onneksi vaikuta niinkään rassukalta, vaikka jalka kipeä onkin. Eli jotain positiivista!

   Poista