maanantai 24. elokuuta 2015

Luurikuvia

Mulla on taas kertynyt puhelimeen jonkin verran kuvia. Yritän postailla puhelinkuvia blogin Facebook-sivulle, mutta välillä unohtuu tai vaihtoehtoisesti tuntuu siltä että floodaan sivun täyteen kuvia. Mitä mieltä muuten olette, onko meidän Facebook-sivulla liikaa vai liian vähän kuvapäivityksiä? Nyt voi vaikuttaa! Olen muuten huomannut, että pelkät kuvat tavoittavat suuremman osan yleisöstä verrattuna blogipostauslinkkeihin.

iluurijadekollaasi

1. Joskus kun ei jaksa laittaa kunnon ovistopperia makkarin liukuoveen (koska Jade on siellä eristyksessä kipeän tassun takia), niin voi käyttää Primacat-kisulelua tunkemalla sen seinän ja liukuoven väliin. Melkein yhtä hyvä viritys!
2. Jade pääsee välillä eristyksestä vierailemaan muuallakin asunnossa. Parvekkeen sohvalla on mukava köllötellä!
3. Eristyksen vuoksi Jade on ollut paljon hellyydenkipeämpi, se hurisee ja kiehnää koko ajan, yötkin se nukkuu sängyssä.
4. Äiskän kanssa sohvalla sylikkäin. 

iluurihugokollaasi

1. Hugon lemppari torkkupaikka on nykyään tuulenpesä!
2. Pojat kirjahyllyn päällä. Se on hyvä tähystyspaikka.
3. Tassut ristissä.
4. Hugo parvekkeella pitkin pituuttaan. Harvinaista!

iluuriviktorkollaasi

1. Riiviöpoikienkin pitää välillä levätä.
2. Ulkona! Ei viivytty kauaa, koska edellisestä kerrasta oli jo aikaa ja kaikki oli taas vähän jännää.
3. Kyllä kelpaa siemailla teetä Viktorin BIS-näyttelyvoittopalkintona saadusta mukista!
4. Viktor bloginlukukaverina.

iluurisekakollaasi

1. Hugo päätti kesken oman pesun alkaa pesemään Viktoria.
2. Viktor katselemassa isin kanssa CS-turnausta. :D
3. Tältä näyttää, kun kissa ei osaa syödä raksuja (ihan hyvä vaan ettei osaakaan). Viktor ja Hugo ottaa raksun suuhun ja puraisee, mutta palaset tippuu maahan ja vatsaan päätyy korkeintaan 1/3 raksusta, jos sitäkään.
4. Erään illan antimet, Jadella lisäksi raksuja vesikastikkeessa toipilasajan piristykseksi.

Tänään Jadella on ortopediaika, siitä lisää myöhemmin tällä viikolla! Toivottavasti ei tule huonoja uutisia, sillä tassu ei ole näyttänyt vielä merkittäviä paranemisen merkkejä..

8 kommenttia:

 1. Minusta teillä ei ole facessa liikaa kuvia! Ei missään tapauksessa! Liian vähän tai sopivasti olisi ennemmin vastaus vaihtoehdot :) - emäntä

  VastaaPoista
 2. Söpöjä kuvia! Tsemppiä eläinlääkäriin, minunkin pitäisi varata Kiiralle röntgen että selviäisi, mikä tuolla takana oikein mättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinlääkärissä ei selvinnyt mitään maata mullistavaa, mutta ei se tassu vielä lähellekään terve silti ole!

   Poista
 3. Minua ei ainakaan fb-päivitykset haittaa - tosin aika huonosti niitä näen, kun seurailen vain Kattimanian sivujen kautta. Tälläiset postaukset on muuten kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä, pitäisi varmaan seurailla myös henkilökohtaisella Facebook-tilillä sivuja, kun se blogisivulla seurattujen sivujen syöte on nykyään niin hankalassa paikassa ettei siellä vaan jaksa kovinkaan usein käydä.

   Poista
 4. Haha jahas, Jade on jätetty oven väliin. ;D Ihania kuvia ja tosi söpö kisumuki! :) Mielenkiintoinen tapa syödä, hassua jos/kun maasta ei enää syödä paloiteltuja raksuja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin huomasin itsekin että lelussa on vähän Jaden näköä! :D Ja pojat ei tosiaan syö jo kerran suussa ollutta raksua, mutta ei hätää - Jade tuli imuroimaan muruset lattialta ja puhdasta tuli! :D

   Poista