perjantai 7. elokuuta 2015

Tassuhaaste

Myrsky ja Viima haastoivat esittelemään söpöjä kissan tassuja jo heinäkuun alkupuolella, ja nyt mekin saatiin aikaiseksi lähteä mukaan. Jaden ja varsinkin Hugon tassuista on ei-niin-tuoreet kuvat, mutta Viktorin tassukuva on varta vasten haastetta varten otettu kuva.

IMG_9461

Jaden karvatassut on söpöimmät ♥ Jadellahan on muuten täysin harmaat tassut tätä yhtä valko-creme-tassua lukuunottamatta. Tätä tassua kutsutaankin siksi "värilliseksi" tassuksi, kun se eroaa muista selkeästi. Jaden tassut erottuvat poikien tassuista komeiden varvaskarvojen vuoksi!

Tämän nimenomaisen tassun takia käytiin myös siellä tassutohtorilla alkuviikosta. Tassu on edelleen yhtä kipeä.

IMG_2470

Hugon riistatassut on mun mielestä kaikista kiehtovimmat, sillä anturoiden ympärillä ja varpaiden väleissä karva on mustaa, ja anturat sulautuvat tumman sävynsä vuoksi karvojen sekaan.

IMG_1260

Perheen nuorimmaisen tassut ovat hempeän sävyiset. Viktorin tassujen sävyt sointuu mun mielestä kaikista näteimmin yhteen.

10 kommenttia:

 1. Oi, Hugon tassut ovat omaan silmään hienoimmat. Kiehtova itse asiassa on aika osuva sana niitä kuvaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on vaikea selittää, miten Hugon tassut on niin kiehtovat, mutta jotenkin ne vaan on! Vaikka Viktorilla on tassut samanlaisella menetelmällä, eli ticking-väriä tassunpohjissa ja varpaiden välissä, mutta Hugolla ne vaan näyttää niin paljon erikoisemmilta kuin Viktorilla.. Ehkä se johtuu anturoiden väristä?

   Poista
 2. Jadella on tosi söpö sukka!! ♥ Ja Hugolla kauniin eksoottinen väritys, yhtäkkiä muuttuu tummaksi! Viktorilla tumma väri anturoiden ympärillä ei näytä olevan yhtä vaikuttava kontrastiltaan, mutta söpösti anturat on pysyneet vaaleina ympäröistävästä tummasta väristä huolimatta. :) Upeat tassuset kaikilla ♥

  Tosi kurjaa kun Jaden tassu vielä vaivaa, mikähän siihen on käynyt. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Viktor näyttää ihan vanhukselta anturoista, kun siellä on tommosia valkosia karvoja, haha! :D

   Poista
 3. Voi miten söpöjä tassuja! ♥

  VastaaPoista