perjantai 28. elokuuta 2015

Viktor studiokuvissa

Sain vihdoin Tessan SUROKissa kuvaamat otokset Viktorista, ja piti tulla heti esittelemään ne teillekin:

Untitled
Untitled

Ihan kivoja kuvista tuli, vaikka ekassa kuvassa Viktorilla onkin aika hölmö ilme. Mitä mieltä olette, toimiiko musta tausta näissä kuvissa? Mä ainakin tykkään!

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, vaikka muistelin etten kuvaushetkellä ollut niihin kovinkaan tyytyväinen.

   Poista
 2. Ihanat kuvat! :) Ja tumma tausta sopii hyvin kuviin, mukavaa vaihtelua vaaleisiin kuviin ja hienosti tulee turkin värit esiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos itse otan studiotyyppisiä kuvia kotona niin tausta on aina valkoinen. Pitäisiköhän ostaa värillisiä taustoja ja teipata niitä meidän "studiokuvauspaikalle", niin saisin kotonakin vähän vaihtelua studiokuvaukseen!

   Poista
 3. Toimii! Järkyn kaunis kisu on hän.

  VastaaPoista
 4. Oijjoi, onpas komeat kuvat komeasta pojasta! Kyllä toimii musta tausta hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan käydä uudelleen joskus Tessalla kuvattavana!

   Poista
 5. Oho, olipa tyylikäs valinta taustaväriksi! Luulin ensin, että olit itse muokannut taustan, kun Viktor näytti mystisesti leijuvan ilmassa. :) Pikkupoika ei näytä yhtään siltä, että kuvaustilanne olisi pelottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor ei ollut ollenkaan peloissaan! Ekan kuvan peura ajovaloissa -ilme johtuu siitä, että Viktor oli vaan niin innostunut kuvausapuna käytetystä lelusta. :D

   Poista
 6. Hyvä tausta! Tuo Viktorin hyvin esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mutta kyllä sininenkin tausta näytti hyvältä, harmi vaan ettei sillä taustalla löytynyt sellaisia kuvia, joista oisin tykännyt.

   Poista
 7. Hyvät kuvat tummalla taustalla, tuo kauniin turkin värin hyvin esiin :)

  VastaaPoista
 8. Musta tausta on tosi hyvä :) Valitsin saman taustan Rockyn kuville keväällä ja tykkäsin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalealle Rockylle musta tausta sopii varmasti todella hyvin!

   Poista
 9. Heei, meillä oli sama musta tausta. Nyt kun sain kuvan vähän harmittaa, että en sittenkin valinnut jotain harmaata kun tuosta mustasta ei erota Penan korvatupsuja ollenkaan... Ehkä sitte ens kerralla joku muu tausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullut ennenkin, että riistan kissan ja mustan taustan kanssa on käynyt noin, että jokin kohta ei erotu taustasta ollenkaan! Hännän pää taitaa olla toinen kohta, jolle käy niin helposti.

   Poista
  2. Unohtu ihan kokonaan sanoa, että tosi ihanat kuvat Viktorista! Just passeli toi musta tausta.

   Poista
 10. Voi rähmä kun toi vika kuva on upee! Tosi ihanat kasvonpiirteet ja korvat! :) Mun mielestä musta tausta toimii etenkin tässä jälkimmäisessä kuvassa, Viktor oikein pongahtaa esiin taustasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekassa kuvassa näkyy selvästi enemmän tummempaa selkäpuolta, jonka takia siinä Viktor ei pongahda tausta esiin yhtä tehokkaasti kuin tokassa kuvassa. Mä kyllä tykkään ekan kuvan asennosta enemmän, se on paljon mielenkiintoisempi kuin tokan kuvan asento.

   Poista
 11. Upeat kuvat upeasta kisusta! Tumma tausta toimii tosi hyvin ja minusta molemmissa kuvissa on kiva ilme! :) Onko ekan kuvan takajalassa näkyvä vähän kuin likainen alue Viktorin omaa väriä vai tullut heijastuksesta tms? Tosi söpö kuitenkin ja sopii taustaan! :)

  Ai että olisi niin kivaa saada joskus studiokuvia omista kisuista, mutta Rakun kanssa se ei ainakaan onnistu. Norankin suhteen olen skeptinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaa väriä se on, mutta kuva saattaa vähän vääristää hieman liian tummaksi. Jalka on siis tummempi takaa kuin edestä!

   Poista
 12. Todella upeat kuvat! Victor nousee todella hyvin esiin tummalla taustalla, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Seuraavaksi valitsen kyllä jonkin raikkaamman värin, vaikka mustallakin tuli kivannäkösiä kuvia.

   Poista